L'horòscop diari de l'1 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 1 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

  Aries Logo

  ÀRIES

  (21 de Març - 19 d'Abril)

  Com a solter sabràs aprofitar al màxim la teva pròpia autonomia i obtindrà excel·lents resultats. Com a part d'un matrimoni, aconseguiràs dominar el teu gust per la independència per integrar-te bé en el si casolà.

  Ets un signe marcat per la sort i de la prosperitat, i això influirà en el teu sector financer. Prenent els camins més senzills arribaràs fins al punt amb el qual feia temps que somiaves.

  La por a envellir et perseguirà; on altres veuen en tu bellesa natural tu observaràs únicament arrugues i imperfeccions. Alguns consideren passar per la taula d'operacions.

  Tauro Logo

  TAURE

  (20 d'Abril - 20 de Maig)

  Per ser feliç en l'amor, Taure haurà de dinamitar aquesta faceta que té excessivament reservada; només acceptant els teus veritables interessos i inquietuds aconseguiràs tenir una vida plena. No deixis que el temps s'escorri entre els teus dits.

  Tens ganes de rebel·lar-te contra tots i contra tot l'establert; hi ha cadenes invisibles al teu voltant que t'impedeixen brillar al nivell que t'agradaria en el pla professional.

  L'ansietat et pot provocar una fam desmesurada; en aquest cas, pren exclusivament fruites i verdures, com ara pomes, pastanagues o api.

  Géminis Logo

  BESSONS

  (21 de Maig - 20 de Juny)

  Viuràs l'experiència de saber el que és l'amor. El Node Nord indica la certesa de saber que vas pel camí de l'amor veritable. Tots els assumptes romàntics comencen a millorar.

  Venus a la teva zona relativa a l'ocupació dona suport teves expectatives i et dirigirà amb força cap a un millor posicionament. Les dificultats quedaran en l'oblit gràcies a l'avanç dels planetes Júpiter i Saturn.

  Et sentiràs molt bé, el teu cos reflecteix l'harmonia del teu cor i per això passaràs un dia fantàstic.

  Cáncer Logo

  CRANC

  (21 de Juny - 22 de Juliol)

  Aquest dia és propici per fer plans en parella, i si és lluny de la vostra zona de confort, molt millor. Fes les maletes quan tinguis temps i inventa un viatge, encara que sigui petit i fugaç.

  Sigues el protagonista de la teva vida professional, no deixis que ningú t'aparti a un costat o et faci dubtar de les teves capacitats. Has de fer el que sigui necessari per destacar, per sobre de tots els altres, sense importar que siguin coneguts o directament enemics.

  Et preocuparàs molt per la salut d'algú proper.

  Leo Logo

  LLEÓ

  (23 de Juliol - 23 d'Agost)

  La teva aura vibrarà alt i voldràs contagiar a tothom de positivisme i ganes de riure, sobretot a la teva parella i fills. El solter, només conquerirà si les seves accions són coherents amb la seva personalitat. Per a què guardes els teus telèfons mòbils antics en un calaix?

  Els objectes espatllats drenen l'energia de la teva llar, la millor solució és portar-los a reciclar. En el treball serà un dia on hi haurà opinions contraposades entre caps i companys treballadors.

  Absorbeixes energies alienes, per això, abans de dormir dona't un bany i visualitza com les males vibracions se'n van pel desguàs.

  Virgo Logo

  VERGE

  (24 d'Agost - 22 de Setembre)

  Et tornes una persona somiadora en l'amor, però en un sentit que no acaba de ser efectiu. Així, apostaràs per relacions platòniques, per il·lusions difícils de materialitzar-se, en la qual el contacte físic passa a un nivell secundari.

  Alguns pensaran que compten més dies dels que realment tenen per lliurar un projecte, o per fer front a un examen o prova d'accés; no saps ni en quin dia vius.

  Inclou en el menú una mica de marisc; les cloïsses, per exemple, t'aportaran una quantitat de ferro molt interessant.

  Libra Logo

  BALANÇA

  (23 de Setembre - 22 d'Octubre)

  Els solters veuran oportunitats reals per conèixer algú. No dubtis a sortir del teu barri o mudar-te per conèixer gent, sempre que les circumstàncies externes ho permetin, és clar.

  Potser no hi ha solucions financeres als llocs habituals i has de buscar en un altre costat. Potser les oportunitats de guanyar diners t'arriben des de "fora" de la teva esfera.

  Estàs passant per un moment una mica delicat, ja que et sents irascible i amb tendència a l'exasperació-frustració. Tracta d'analitzar l'origen d'aquestes emocions, més enllà de culpar la situació externa.

  Escorpio Logo

  ESCORPÍ

  (23 d'Octubre - 21 de Novembre)

  Els nadius del signe d'Escorpí poden veure eclipsada la seva vida íntima a causa de problemes aliens a la seva voluntat. De la bona actitud que mantinguin dependrà la ràpida solució.

  El tema financer podria trobar-se afectat per energies discordants que tindran conseqüències lleus encara que molestes. Intenta portar hàbits més ordenats per mantenir l'equilibri de la teva salut.

  El teu organisme es mantindrà sa si t'alimentes amb suficients verdures i proteïnes de bona qualitat.

  Sagitario Logo

  SAGITARI

  (22 de Novembre - 21 de Desembre)

  El dia d'avui serà fabulós pel que fa a la teva vida sentimental. El romanç augmentarà en la teva vida després que hagis passat per algunes dificultats.

  En l'àmbit professional, les recompenses pel teu dur treball no t'arribaran immediatament, però no has de desanimar-te, ja que les coses funcionaran al seu ritme en l'última setmana d'aquest mes.

  En la teva salut, hi ha possibilitats que et trobis amb malalties cròniques. A més, els teus hàbits alimentaris han d'estar sota control, en cas contrari, és probable que tinguis problemes.

  Capricornio Logo

  CAPRICORN

  (22 de Desembre - 19 de Gener)

  Hi ha diversos planetes afectant la teva vida emocional de manera positiva i per això et sents beneït malgrat tantes dificultats viscudes en l'últim temps. Venus en Escorpió afavoreix les trobades apassionades i promet mostres de desig i sensualitat.

  La Lluna en el signe de Bessons s'uneix al Node Nord i preval l'ànim d'anar en direcció a la destinació que desitja. Tot es fa més fàcil quan et permets deixar enrere les idees que tens i obres la teva ment al fet que les coses siguin diferents.

  Pel que fa a la salut et sentiràs ple.

  Acuario Logo

  AQUARI

  (20 de Gener - 19 de Febrer)

  Si estàs solter, la teva personalitat s'enriqueix amb l'ancoratge i l'optimisme de Venus, el que perds en llum el guanyes en profunditat. És el teu torn de moure fitxa, no ho dubtis i atreveix-te a apropar-te a aquesta persona.

  És probable també que et sentis alleujat perquè li explicaràs a algú a la feina algunes coses que durant molt de temps et van semblar intricades i complicades.

  En la teva salut, et beneficies del suport de Mart en Àries, però, podria ocórrer un canvi sobtat respecte a tu o la teva família.

  Piscis Logo

  PEIXOS

  (20 de Febrer - 20 de Març)

  Estaràs una mica distant i fred amb la teva parella a causa de l'estrès i fatiga laborals. Però aquesta reaccionarà de forma amorosa donant-te ànims i mims. Agraeix-li aquests petits gestos plens d'amor. Necessites uns dies de desconnexió per a reconnectar amb tu mateix. Tres o quatre dies de vacances et vindrien genial.

  Pel que fa als diners, només gastaràs en l'imprescindible (béns de primera necessitat).

  Si últimament et fan mal els genolls, és perquè no estàs comprant les sabates adequades. I és que, un bon calçat és molt important a l'hora de mantenir les teves articulacions i columna en bona postura.


  Comentaris

  envia el comentari