YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del l'1 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres, 1 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Seràs molt protector i complaent amb aquells a les quals estimes, i damunt d'aquesta piràmide de persones estarà la teva parella, a la qual rendiràs absoluta devoció i a la qual rendiràs homenatge; davant els teus ulls és una autèntica deïtat.

Premeràs la tecla adequada perquè amb molt poc sembli que hi ha molt, sobretot, en matèries vinculades a l'oci i al temps lliure.

La teva salut es posa a examen; els qui hagin estat descurats donant la benvinguda al nou any lamentaran haver comès excessos, i et costarà controlar de manera òptima els horaris.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquest divendres està fet per a apedaçar els teus errors del passat. Et pararàs a reflexionar sobre els teus records, i et decidiràs a emprendre una sèrie d'accions que et facin el camí cap al futur més senzill.

Necessites valorar més la teva professionalitat; creus que el que tu fas en el teu treball el podria desenvolupar qualsevol. I no, Taure: que a tu hi hagi coses que et resultin senzilles no significa que de debò ho siguin.

Per a mantenir el teu cos i la teva ment en forma t'interessarà fer activitats a l'aire lliure, i millor si és amb animals.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És una jornada d'inici de cicle molt favorable per als fills del signe dels bessons. Els records d'antigues relacions amoroses d'aquests nadius poden jugar en contra de la tranquil·litat i el gaudi del present.

Els nadius que s'exerceixen dins d'un àmbit empresarial hauran d'evitar per tots els mitjans entrar en un joc de rumors i transmetre paraules de dubtosa veracitat.

Els astres indiquen la possibilitat de viure un episodi d'estrès que desequilibri la teva salut.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Ets un dels signes més exigents en matèries d'amor; els qui siguin solters hauran de bregar amb el seu esperit més inconformista. Sembla que cap de les teves últimes cites li dóna al teu cor allò que de debò anhela.

En el teu treball hi haurà persones amb ganes d'enfadar als altres; el clàssic company rondinaire estarà més insuportable que mai i hauràs de tancar l'orella a les seves provocacions.

En principi el dia serà tranquil. Només tindràs alguna molèstia en la zona del coll o l'esquena, però si utilitzes una mica de calor se sanarà.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Podries ser massa crític amb tu mateix i els qui t'envolten. Lleva-li ferro a assumptes transcendentals i gaudeix de l'amor que et brinda els teus éssers estimats i la família. T'interessaran les teories conspiranoiques o un tema que t'agradi i podries passar hores aquesta nit investigant-lo a fons.

Els astres prediuen que gastaràs de més i no és el millor moment per a sobrepassar el teu pressupost.

La teva ment trobarà la pau en la jardineria (sobretot si tens una mica de ressaca d'anit). Si les teves plantes són de plàstic, aprofita per a fer-te un volt per un entorn natural i recarregar-te d'energia.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Seràs una miqueta exagerat amb la diplomàcia i els convencionalismes; tant que la teva parella es pot sentir una miqueta asfixiada. Obre la porta a la improvisació, surt-te del que s'estableix i dibuixeu junts les vostres pròpies normes.

El sentit de l'humor serà útil per al qual ha de treballar aquest dissabte; aconseguiràs que els teus companys estiguin més alegres, i transmetràs bones vibracions als teus clients.

En principi la teva salut no hauria de causar cap mena de molèsties (tret que anit se't fos les mans celebrant l'arribada del cap de setmana).

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció d'avui Balança, anuncia que la quadratura de Venus i l'oposició de Mart encara en Àries fins al sis de gener, diuen i confirmen que les dificultats en l'amor no s'han superat.

En el professional, a nivell mental podries tenir molt bones idees, però potser massa despeses, potser la necessitat de recaptar massa diners per a aconseguir les metes marcades.

Quant a la salut, és un excel·lent període per a recuperar energia física també perquè, finalment acaba l'oposició de Mart. No obstant això, no cometis excessos.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Escolta amb el cor i no amb l'enuig. Deixa que entre la llum de l'alegria i el de saber que no hi ha enemics sinó persones amb una altra opinió. Es tracta de la teva maduresa i evolució, Escorpió.

Júpiter el planeta de l'expansió està transitant la teva zona relativa a la llar i això millorarà de manera significativa tots els assumptes relacionats amb l'habitatge i el benestar de la família.

Per a avui els nadius del signe de l'escorpí sentiran que la digestió és lenta i pesada.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Gener desplegarà els teus màxims potencials per a l'amor, la qual cosa fondrà el teu cor, atraparà la teva ànima, segrestarà els teus sentits i magnetitzarà els teus ulls. Ni més ni menys Sagitari.

En el treball, sentiràs que estàs en una fase d'expansió positiva i, de fet, les teves eleccions es notaran, valentes i orientades al futur.

Quant a la teva salut, els benefactors astrològics també són positius pel que fa a la salut i l'aptitud física i mental. Júpiter és un gran remei per a problemes passats ​​que no et van deixar dormir profundament.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El millor regal que podries donar-te és aprendre a dominar els teus impulsos, ser més amable i esperar abans de parlar des del teu mal humor i aconseguir prioritzar el que dicta el teu cor.

Si ets d'aquells nadius que avui no poden evitar anar a treballar, respira i lliurament la teva voluntat a l'inevitable. Passarà molt més ràpid del que imagines, Capricorn.

Els nadius del signe que estan esperant poder prendre's un descans o anar-se'n de vacances rebran una magnífica notícia avui. Aquest divendres és probable que desitgis descansar i no sigui possible o el temps de descans resulti insuficient.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció per a l'amor avui Aquari, revela que, a l'inici de l'any, tindràs sentiments profunds i sincers. Els solters probablement podrien enamorar-se.

En el terreny professional sentiràs que has aconseguit una certa estabilitat, que et donarà la sensació de benestar, d'expansió, de satisfacció personal però també material.

Quant a la teva salut, pot ser que hi hagi tensions amb la Lluna i Venus en Escorpió: viuràs moments de passions més intenses durant uns dies, sentiràs que la teva llibertat personal està en perill, però només serà durant uns pocs dies més.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si tens un company de vida, és un bon dia per a acabar de deixar enrere les picabaralles del passat i començar a plantejar nous reptes i projectes en parella. Si fa poc vas tenir una ruptura, hi haurà un acostament per totes dues parts.

Si estàs de viatge podries tenir seriosos problemes amb les autoritats del país on et trobes per temes de documentació. Gastaràs una mica de diners en petites compres que realitzaràs amb lògica per a la teva llar i per a tu mateix.

Un desajustament hormonal et farà estar inflat i pot ser que fins i tot, et causi una mica d'acne.


Comentaris

envia el comentari