L'horòscop diari de l'1 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 1 de juliol

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva bogeria amorosa arriba al seu punt més àlgid, i gràcies a la teva descaradura aconseguiràs que es fixi en tu la persona per la qual sospires en silenci; trencaràs la timidesa, fins i tot si es tracta d'un vell amic al qual ara estàs mirant de manera diferent.

  

Exploraràs nous rumbs, i alguns fixaran la seva vista a l'estranger, potser per a formar-se en idiomes, o per a ampliar els seus negocis de manera internacional.

  

Si el teu metge t'ha recomanat passar per quiròfan per a millorar alguna cosa (un genoll, un envà desviat) no tinguis por a la intervenció, tot sortirà bé.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Saps que el cinema i la literatura et van crear unes altes expectatives en assumptes d'amors, que després poc o res tenen a veure amb la realitat. No obstant això, el que tens en aquests moments entre les teves mans no està res malament!

  

Aconseguiràs trucar a les portes adequades per a tirar endavant el teu projecte més ambiciós. Vols fer una gran fortuna, per a garantir el teu benestar i el de la teva família.

  

Encara que estàs content amb el teu cos, et veuràs petites imperfeccions per aquí i per allà. Alguns optaran per començar una nova dieta, i altres, per ficar-se en el gimnàs.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

No pots ser el centre del món. Els altres també voldrien que manifestis el teu desig amb atencions i detalls. Una flor o una nota sobre la taula fan la diferència. Hauràs d'acurar-te donant un toc nou a la vida rutinària de la parella.

  

Una publicació en les xarxes socials et portarà grans satisfaccions, no podràs creure la resposta que tindrà i el ràpid que pots rebre beneficis d'aquest èxit.

  

La teva salut en general està bé, gaudeixes d'una energia estable que manifesta la necessitat de disposar d'equilibri emocional.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Poses en segon plans alguns problemes conjugals que t'han amoïnat en els dies esdevenidors. No vols viure en un constant disgust. Això sí, ignorar a la teva mitja taronja no solucionarà res; al contrari, hauràs de donar-li més atencions.

  

Molts crancs consideraran ampliar els seus estudis per a aconseguir un millor lloc de treball. En aquest sentit, centra't en els idiomes.

  

Les parts més sensibles del teu cos durant aquest primer dia de juliol són les articulacions i les extremitats. Els qui tenen problemes reumàtics tindran la sensació que aquest dimecres no té final.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et preguntaràs “Per què si jo dono el 100% de mi en la relació amorosa no em corresponen amb el mateix?” Intenta ser més objectiu, Leo. Si estàs solter tindràs un magnetisme especial i jugaràs a coquetejar.

  

Els aspectes harmònics entre el Sol, Mercuri i Urà faran que busquis noves maneres d'obtenir ingressos. Si estàs buscant treball potser és el moment de plantejar un projecte que tingui a veure amb les noves tecnologies o el treball on-line.

  

Faràs una excepció en la teva nova rutina d'alimentació saludable i menjaràs aliments que saps que no et fan bé.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El nou semestre del 2020 comença una miqueta complicat. I és que Venus propícia més les separacions que els enamoraments. Sense dramatismes, això sí. Estàs atrapat en una relació amb poc futur, a la qual li falta sal i pebre? Fa el pas sense por.

  

La teva vida professional evoluciona, aconsegueixes definir millor les teves ambicions i descobreixes nous camins per a dur-les a terme. A més, gaudiràs de bona sort i un sisè sentit que et portarà fins a persones rellevants.

  

Tens un gran equilibri entre el teu cos i la teva ment, el bon humor torna a la teva vida i aconseguiràs vèncer algunes pors.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció per a avui en l'amor Balança, revela que la teva vida sentimental podria travessar avui un moment una cosa agitada, a causa de la presència de Venus i Urà en Àries en oposició al teu signe.

  

En el terreny professional, la teva cordialitat i diplomàcia naturals t'han permès esquivar obstacles i aconseguir els teus objectius. No obstant això, donades les influències astrals desfavorables, els bons modals no seran el teu punt fort avui.

  

En la salut, hauràs d'acostumar-te a fer exercici físic gairebé tots els dies dedicant-te a un esport o acudir al gimnàs.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Escorpí, avui hauràs de ser acurat amb el control. La teva rigidesa i la teva necessitat de tenir tot sota el teu domini et portarà a viure xocs amb unes certes persones del teu entorn que veuen amb mals ulls la teva actitud.

  

Pot ser que sents que el teu treball no t'apassiona, que ho fas per portar el pa a la taula o simplement et brinda un rèdit o prestigi professional que t'interessa més que l'activitat en si.

La teva energia en aquest dia dimecres és molt bona.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció d'avui en l'amor per a Sagitari, revela que serà un dia favorable per als romanços, encara que qualsevol actitud d'inconstància en els afectes, podria portar-los severs maldecaps a aquests ‘enamoradissos’ arquers.

  

En el terreny professional, avui no serà molt convenient signar contractes, perquè aquests demostrarien, amb el pas del temps, ser poc beneficiosos.

  

Per a la teva salut, has de saber que no et convé abusar del teu físic, ja que si descanses menys del necessari podries caure en un estat d'esgotament nerviós bastant perillós per a la teva salut.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

En l'àmbit de les relacions familiars, especialment dins de l'àmbit de la llar. Si algú busca enfrontar-te, et costarà un gran esforç evitar la provocació i no anar al xoc.

  

Si ets d'aquells nadius que estan a la recerca d'ocupació pren un moment del dia per a recordar-li als teus amics que la teva cerca és important. És un dia molt bo per a anar de compres si necessites objectes per a realitzar millores en la teva llar.

  

Si estàs descurant uns certs aspectes de la teva alimentació, és hora de reprendre els hàbits d'una millor dieta.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'horòscop d'avui per a Aquari revela que és el moment per a conèixer més a la teva parella i assentar les bases de la relació, ja que el premi pot ser una gran felicitat durant molts anys.

  

Respecte al terreny professional, hauries de donar a conèixer les teves habilitats amb els teus companys, això pot fer-te tenir una bona carrera professional dins de l'empresa.

  

En la salut, hauran de parar esment al seu cor, i també és important que descansin prou i es relaxin el més possible. Vigila també la teva columna vertebral.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Voldràs gaudir de la teva llar i la teva família. Serà un dia de donar i rebre manyagues. Aprofita per a preparar un sopar deliciós als teus i dir-los quant agraeixes el seu amor.

  

En el terreny laboral, vindran a la teva ment noves i innovadores idees i saps que, si poses obstinació, pots aconseguir qualsevol cosa. En temes de diners, voldràs malbaratar una mica però una petita veu et dirà que siguis caut. És Júpiter recomanant-te que estalviïs per a un viatge.

  

Et sentiràs alegre i feliç. Percebràs algunes coses o moments amb una sensibilitat especial i connectaràs amb el teu costat més espiritual.

Comentaris

envia el comentari