YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari de l'1 de juny de 2020

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 1 de juny

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les estrelles no poden garantir una felicitat matrimonial absoluta; en el cel del teu amor, sens dubte, hi haurà alguns núvols que no et permetin veure per complet el Sol. Però si realment t'esforces a posar el millor de tu, podries esperar un dilluns molt gran i romàntic.

Vigila amb els errors! I molt especialment en el camp professional , en el qual seràs una miqueta maldestre, i no sabràs dissimular quan fiques la pota. Et beneficiaràs d'una excel·lent forma.

Aquest dilluns gaudiràs de molt de dinamisme, i podràs canalitzar totes les teves energies amb activitats beneficioses.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els problemes de parella i els canvis d'humor continuaran esquitxant la teva vida diària. Hauràs de pensar abans de donar respostes insolents o fora de lloc. Si encara mestresses al teu cònjuge, comença a derrocar barreres, no et separis del seu costat.

A la feina actua com has de fer-lo, en lloc de reaccionar quan els teus superiors et donin un toc d'atenció. No et deixis dominar pels esdeveniments.

Et beneficiarà d'un excel·lent equilibri nerviós, gestionaràs millor l'estrès i l'insomni disminuirà, fins i tot si portes una vida agitada o cert descontrol horari per culpa de la feina.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs vivint un moment de separació emocional i desacord, avui hauràs de vigilar la manera en la qual mostres els teus sentiments, els veritables amors passen per tota mena de dificultat però mai s'extingeixen.

És hora d'afirmar el teu amor i que formi part de les teves prioritats. Mercuri en el signe de Cranc és portador d'excel·lents notícies que t'inspiraran. Podries veure arribar una oportunitat per a posar en ordre la teva vida econòmica.

Viuràs un dilluns excel·lent per davant, desitjós de moviment i de realitzar noves rutines de cura personal.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Hi ha una gran riquesa d'emocions dins del teu cel amorós, algunes positives i unes altres una miqueta negatives. La passió estarà a l'ordre del dia, però també les preguntes i les inseguretats, i si no les gestiones bé, hi haurà conseqüències en la teva actual situació.

Pot haver-hi alguns canvis sobtats en la teva vida professional, i hauràs de ser com un camaleó. Adaptar-te als nous colors amb rapidesa, perquè no et cacin.

El bon to i el dinamisme estaran presents, no obstant això, vés amb compte amb els problemes derivats de la circulació sanguínia, com per exemple, les varices.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Notaràs que l'ambient general és una cosa depriment. Per a alegrar a la teva parella i fills (si tens), podries provar de treure el teu costat més actor i disfressar-te per a divertir a tothom.

Urà i Mercuri brindaran una ment brillant als nadius de Lleó que estiguin treballant o investigant en la seva professió vocacional. Pensant a començar a estudiar astrologia? avui és el dia perfecte per a això.

Si estàs tenint alguns problemes a l'hora d'aconseguir els teus objectius, quant a salut física es refereix, sigues honest amb tu mateix i busca ajuda externa.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Hauràs de ser cautelós en l'inici d'aquesta setmana: algú s'acosta a tu amb finalitats disfressades d'amor, però en realitat té altres interessos. Potser no li interesses tu com a persona, només el teu cos, o el teu poder.

Pel costat del treball, vés amb compte de no deixar-te portar per un entusiasme exagerat. Intentar un gran protagonisme, costi el que costi, pot resultar contraproduent.

Sentiràs que tens ales en lloc de peus: et tornaràs molt lleuger, i algunes situacions que en dies passats t'han semblat molt pesades ara seran senzilles.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop d'avui en l'amor Balança revela que et serà fàcil ser just i agradable mentre la teva parella està d'acord amb tu en tot. Però podria haver-hi problemes quan recordis tot al que has renunciat per a fer realitat aquesta relació.

En l'àmbit professional, ets feliç on estàs i que no deixaràs que ningú, benintencionat, provoqui descontentament en la teva vida professional. Per a la teva salut, estàs d'humor per a aprendre una cosa nova.

Et convé sortir d'aquesta vella rutina i provar una cosa nova relacionada amb l'esport o l'activitat física moderada.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els astres indiquen possibles malentesos amb la teva parella a causa d'accions inconscients o secrets que salin a la llum i perjudiquen la teva imatge. És un dia excel·lent per a la vida professional dels nadius del teu signe.

Els astres mostren condicions de dinamisme i moviment en tot el que representa la teva activitat en l'àmbit laboral.

Aquest no és un dia propici per a començar rutines ni plantejar-se grans metes pel que fa a la salut, Escorpí.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els arquers solters tenen davant si la possibilitat de conèixer a persones afins amb les quals establir diverses aventures amoroses. Moment de gaudi i de plaer sense mirar més enllà del moment present.

En el terreny laboral, la predicció d'avui revela que la presència de Mart i Mercuri en Bessons et tornarà una mica irritable. Hauràs d'armar-te de paciència i cuidar la teva espontaneïtat en les negociacions de treball.

En la salut hi ha tensió en l'ambient, és possible que aquesta tensió acabi amb els teus nervis i se somatitzi en el teu estómac.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius de Capricorn tindran una jornada en la qual la posició lunar no permet una bona sintonia amb els sentiments ni amb les persones que formen part del teu cercle immediat.

La teva capacitat natural per a establir prioritats és part important de l'èxit que obtinguis avui. Tots els assumptes referits a diners es troben esperant respostes o accions de terceres persones.

Necessites cuidar-te més i aprendre a desxifrar el que el teu cos et diu per mitjà de lleus molèsties. Demana cita amb el teu dentista.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquest primer dia de juny ​​porta un desig de descobriment, per la qual cosa Aquari pot esperar un mes ple de noves experiències. La felicitat ve a tu, principalment dins de les relacions amoroses.

En el laboral, has viscut una veritable muntanya russa en els últims mesos tant en l'àmbit dels recursos i béns personals, com en el professional. Avui pots guanyar una petita fortuna.

Per a la teva salut, l'alineació planetària no és l'única causa de la teva bona salut, sinó també la teva actitud respecte a la millora del teu benestar.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Una trobada amb una ex-parella et farà dubtar sobre si vas prendre la decisió encertada en el passat. Saps que vas fer el correcte, no tractis de convencet a tu mateix que no. Desfoga’t explicant-li-ho a un amic.

Hauries de ser més crític amb les teves pròpies idees. Potser és una cosa difícil de fer, sobretot si treballes només, però és necessari. Intenta ser més objectiu i realista, per a destriar projectes realitzables de fantasies.

Planifica aquest dilluns com serà la teva setmana respecte a la teva rutina d'exercicis i alimentació. Elabora un menú i quadres d'exercicis Planificar és la primera clau de l'èxit.


Comentaris

envia el comentari