L'horòscop diari de l'1 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et prens poc de debò a tu mateix i això t'afavoreix! Els problemes faran les seves maletes per a no tornar per uns dies, et preocuparàs només del que de debò val la pena, i exerciràs molt bé el rol de dona o espòs ideal.

La teva vida professional t'absorbeix, però en certa manera et bolques en ella per a estar ocupat i restar-li importància a altres assumptes del teu dia a dia.

Notes que el teu benestar creix; tens ganes de fer esport, encara que sigui dins de casa. Et beneficien sobretot els exercicis aeròbics.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els astres t'encoratgen a avançar i fer front als teus sentiments pesi al temor que representa per a tu el compromís. Podràs començar molt aviat a donar forma a aquest nou projecte de vida o aquesta nova manera d'estimar que tens enfront de tu.

Hi ha moltes oportunitats rondant en l'actualitat i és possible que tantes ofertes que arriben al teu correu t'espantin al mateix temps que et donin alegria i augmentin les teves expectatives.

Si estàs patint alguna malaltia o problema de salut, avui tens un pronòstic astral molt favorable de recuperació i sanació.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Estàs satisfet de grans idees que volguessis compartir amb els teus éssers més pròxims. Potser la teva parella no està disposada a escoltar-te amb l'admiració que necessites o sents que les seves maneres d'entendre les teves visions de futur són poc pràctiques.

Està a punt d'arribar una notificació inquietant respecte d'un assumpte de diners que està preocupant-te des de fa dies. Però no abaixis els braços ara, tot trobarà solució.

Surt a estirar el cos i sent la brisa en el rostre. Milloraràs el teu estat d'ànim i renovaràs la teva energia.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Viuràs un divendres carregat d'il·lusió, en els quals pensaràs com fer-li la vida més agradable als altres. Et deixaràs la pell per buscar somriures i sentiràs que aquest afecte ve de tornada.

El dia és molt positiu per a aquells que hagin de fer front a una entrevista de treball, ja sigui a través del telèfon, de l'ordinador o presencial.

Qualsevol cosa podria passar, si has estat movent el teu currículum per noves empreses en els últims temps! Els astres potencien el teu afany de protagonisme, però procura no posar nerviós als teus éssers estimats!

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva parella parlarà sense embuts sobre la vostra situació econòmica amb la seva família i amics i a tu no t'agrada que vagi airejant les vostres intimitats financeres per aquí.

Els astres propicien una obertura energètica i només deixaran que s'acostin a tu persones bondadoses i amb intencions positives en l'àmbit laboral i d'inversions. Avui seria bo que la teva imatge personal sigui la millor possible per a causar bona impressió.

Cura amb les fartaneres de sucre. El teu pàncrees estarà sensible i podries tenir una pujada de sucre que podria desencadenar infeccions produïdes per fongs, enrampades o visió borrosa.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Moltes vegades t'encreues de braços esperant que el món giri al voltant de la teva persona, somies així doncs tot surti segons els teus desitjos, però t'oblides de posar-li coratge i tenacitat.

I això no pot ser, i menys en assumptes d'amor! Un amic relacionat amb la teva professió et farà una crida per a demanar-te un favor; tu sabràs si és a la teva mà concedir-l'hi i fins a quin punt val la pena.

Ell (o ella) faria això mateix per tu, o et deixaria a l'estacada? Els qui pateixen una malaltia crònica han de buscar nous mètodes d'atenció.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció per a avui divendres en l'amor Balança porta una mica d'alleujament a les situacions de tensió que hagis pogut viure. Els conflictes amb la parella avui se suavitzaran i podràs sentir-te més relaxat.

En el terreny professional, les coses comencen a anar bastant millor, els obstacles i moments d'aturada de l'activitat que havies viscut fins ara per fi acaben. Tot es posa en moviment de nou.

Quant a la teva salut, l'horòscop avui prediu un empitjorament d'aquests símptomes que estaves sentint des de fa dies.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Alguns recs i enutjoses escenes de la vida quotidiana portaran als nadius del signe d'Escorpí a evitar comprendre les necessitats de la seva parella. Fins i tot els fills de l'escorpí que estan travessant una temporada de solitud poden acabar el dia embolicat en discussions.

Hauràs d'anar amb molta cura al llarg d'aquest dia. Els astres mostren una tendència als robatoris i estafes digitals. Els astres et prevenen de l'aparició d'un problema econòmica.

Pots vibrar en harmonia amb el teu cos si deixes fora de joc la tendència al rancor i l'ofuscament.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció per a l'amor avui Sagitari augura que aquest primer dia de maig serà el primer pas d'un mes on experimentessis molts canvis, també estaràs molt pensatiu, imaginant tot el que desitges per al teu futur amorós.

Quant al terreny professional, els Astres prediuen que treballaràs amb molta vehemència i passió per aconseguir les teves metes laborals.

Per a la teva salut, l'horòscop avui hauràs de preocupar-te pels símptomes que presentaràs, és moment d'anar al metge, qui t'indicarà que has de fer per a millorar el teu estat de salut.

  

 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aquest divendres és un dia per a descansar i festejar en la intimitat de la llar de l'amor que tens al teu costat. Els nadius que estan en parella seran els més beneficiats per les alineacions astrals.

És hora de demostrar un altre aspecte de la teva personalitat i treure profit de la teva creativitat i capacitat d'organització i gestió. El número de la sort per als nadius del signe de la cabra per a avui és el 74.

Carregar amb pensaments pessimistes i tristeses és una de les portes d'entrada a la malaltia. No l'obris. Deixa fora les penes.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció d'avui en l'amor Aquari diu que atrauràs una persona per a qui la llar, la família i la relació de parella són les coses més importants en la vida.

La predicció d'avui en el terreny professional, diu que segurament les relacions socials tindran una relació directa amb els teus negocis. Per tant, si fomentes l'àmbit social, tindràs bons resultats econòmics. En la salut tindràs necessitat de descansar.

Pot ser que el teu cos t'hagi estat manant senyals que no has sabut o no has volgut veure.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En l'amor els astres propicien un dia d'entesa entre parelles. El solter vibrarà alt i això li permetrà allunyar a les persones tòxiques i que s'acostin aquelles amb bones intencions.

Quan toques amb la punta dels dits la sortida del teu projecte t'entren els dubtes i la por. Això pot provocar que aquesta idea tan genial i que tant t'ha costat posar a punt acabi en fracàs. Els aspectes planetaris et confereixen habilitats paranormals.

Practica la telepatia, telecinesi o vidència explora altres nivells de consciència! El teu cos estarà ple de vitalitat i energia.


Comentaris

envia el comentari