L'horòscop diari de l'1 de maig

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 1 de maig de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El poder de fer riure a la persona que estimes és una virtut; procura que la teva mitjana taronja tingui un bon somriure dibuixat en el seu rostre, sanarà algunes cicatrius que hi ha en la seva ànima.

Aquest pot ser el moment de fer una pausa en uns certs projectes professionals. Has de comprovar si hi ha camins més interessants; hi haurà qui consideri demanar una excedència en el teu treball i tirar el currículum en noves empreses.

Conrea més el teu jardí interior. Esprem millor les hores del dia, surt a l'aire lliure, deixa que el Sol banyi el teu rostre i l'aire pur ompli els teus pulmons.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Buscaràs diàlegs tant lleugers com intel·lectuals amb persones que et resultin interessants. Gaudiràs molt de l'amistat, i alguns es retrobaran amb vells amics amb els quals van compartir bells moments.

Aprofites al màxim els teus recursos professionals; no et concedeixis el luxe de perdre el temps, i avança en mesura del possible els projectes que estan per venir.

Et ve de gust lluitar contra l'envelliment i els estralls de l'edat; hi haurà algun nadiu que s'animi a provar nous tractaments de bellesa. Recorda que la vida sana és la millor aliada per a tenir un aspecte saludable.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Bessons, el sentir del teu cor és profund i tindrà un halo de misteri per a aquells que viuen al teu costat o tenen la fortuna de comptar amb tu en la seva vida quotidiana. Et manifestaràs d'una manera discreta i silenciosa.

Aquest dissabte mereixes descansar més que mai. Ets dels punts que d'una manera o una altra treballen tot l'any. És el dia del treball en tot el planeta.

La força i el vigor físic no seran el que destaqui aquest dissabte, per contra se sentiran iniciant el mes amb un aire de feblesa que no ajuda en res al teu estat anímic.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Per a conquistar a la persona que estimes no et creïs un personatge. Et fa falta ser el més autèntic possible. Molt humà i honest, que es preocupa dels altres perquè està en la seva naturalesa.

Somies amb ascendir en el teu treball, o amb canviar d'empresa per una que sigui millor, en la qual es desenvolupi tot el teu potencial. Certament moltes portes s'obriran davant teu, encara que no saltis fins a comprovar que portes el paracaigudes.

Et sorprendran els teus propis avanços físics. La gent començarà a aplaudir-te si has estat fent dieta o fent esforços en el gimnàs.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)


Gaudiràs d'una jornada idíl·lica amb la teva ser estimat (sigui la teva parella o encara estigueu en la fase de tenir cites). Et mostraràs espontani i autèntic. Els somriures acostaran cada vegada més els vostres cors.

En aquest Dia Internacional dels Treballadors advoca per l'activisme i lluita pels teus drets. A l'hora de demanar un crèdit és molt probable que el banc te'l rebutgi a causa d'un deute de la qual no tenies constància.

Si tens una malaltia crònica, començaràs a aprendre a conviure amb ella, sense que marqui el rumb de la teva vida.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

L'univers t’envia una sèrie de senyals que aconsegueixen animar-te i la teva vida sentimental prendrà un gir molt interessant. Com a solter, sabràs com transformar una amistat en un sentiment amb una mica més d'espurna i vibració.

Et preocuparàs més de com fan uns altres el seu treball en lloc de parar esment a les teves pròpies responsabilitats. Això pot despertar unes certes antipaties, sobretot si no utilitzes les paraules adequades en comunicar-te.

Advoca pels productes que estiguin en temporada, verdures i fruites d'origen local, que tenen en general un valor nutricional més interessant.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Segons la predicció de Balança per a aquest primer dia de maig, l'amor omplirà la teva vida. Aquesta atmosfera d'amor serà sentida tant per aquells que estan en una relació com pels solters.

En l'àmbit professional, sorgiran nombroses oportunitats que seran fonamental per a avançar en la teva carrera i posició professional.

Pel que fa a la teva salut, és aconsellable que busquis l'ajuda d'un terapeuta per a tractar els teus problemes emocionals. No és gens greu, però sí que t'està afectant en el teu dia a dia. No obstant això, el teu sistema immune estarà perfecte.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Venus en el signe de Taure en conjunció a Lilith en oposició al teu Sol suggereix una tensió provocada per temes d'índole sexual i gelosia, possessivitat entre altres. És possible que hagis de reflexionar sobre les teves paraules.

Tens molta força per al treball en aquest temps. Avui desitjaràs prendre un descans més que merescut. Si estàs a la recerca d'una nova ocupació és probable que et sentis frustrat o enutjat amb el destí.

La salut passa per un moment de feblesa fruit de les preocupacions. És fonamental secundar-se en l'energia de Mart que des de Cranc els afavoreix.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nadius del signe que estiguin en parella tindran un dia d'alts i baixos. Passaran per moments de gran comprensió i altres en els quals el diàleg quedarà tancat i hauran de deixar les resolucions per a més endavant.

En l'àmbit professional, els que treballen pel seu compte i els professionals del signe avançaran de manera notable en tot el relacionat amb els negocis.

Referent a la salut, recorda que tot excés sempre porta dificultats. Per això, hauràs de ser caut en els menjars i begudes alcohòliques si no volen emmalaltir.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La Lluna en aspecte harmònic al Sol en Taure facilita les converses romàntiques, les declaracions d'amor, la trobada de les ànimes de dues que s'estimen és més senzill per a les cabres amb aquests emplaçaments.

Els astres indiquen que està arribant a la teva vida una energia creativa que necessites per a aconseguir els teus objectius materials. Capricorn, si confies en la teva capacitat de generar abundància.

Aquest dissabte disposes d'una meravellosa sensació de pau interior que t'ajuda a mantenir el teu cos en total equilibri.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

És hora de començar a buscar un nou significat en la vida, inclòs l'amor. I no es tracta aquí d'abandonar a una parella, o sí, si fos necessari. Però, en qualsevol cas, es tracta de buscar l'autèntic, la qual cosa realment et fa sentir bé.

En el terreny professional, tens molta energia a favor de les teves ambicions. Sents l'entusiasme i el desig de fer coses extraordinàries utilitzant la teva capacitat d'organització.

Et sents enfortit en el físic i en el mental. Pots dur a terme diferents tipus d'esports.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)


Si estàs tenint cites amb algú o en plena conquesta l'altra persona pot pensar que ets massa rar i excèntric. Trauràs el teu nen interior que es divertirà fent bogeries en parella.

En la teva ocupació el teu superior et demanarà assumir més responsabilitat o bé la direcció d'un nou projecte, però això no anirà lligat a un augment del teu salari (de moment). Et trobaràs amb una joia sense amo, tu decideixes si portar-la a la policia o vendre-la.

Avui els teus moviments seran una miqueta bruscos així que fes estiraments abans de posar-te en marxa, així evitaràs possibles lesions.


Comentaris

envia el comentari