L'horòscop diari de l'1 de setembre de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 1 de setembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estàs disposat a perseguir i lluitar fortament pels teus somnis: et deixaràs la pell per aconseguir-los. Tens molt clar que ets al món per aconseguir un objectiu, per gaudir i passar-ho bé, i ningú et pararà!

Com està començant el mes, hauries de traure una mica de temps per fer un balanç de totes les petites despeses que copen la teva economia de manera regular. Podràs veure la situació d'una manera molt nítida.

Tindràs cert descontrol alimentari, la teva gola es dispara. ¿Pot ser que estiguis buscant la solució a algun dels teus actuals problemes?

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva vida amorosa s'apunta activa i plena de projectes: estàs destinat a estar en constant activitat. Amb els braços plegats la felicitat es dilueix a passos de gegant.

A la feina podries viure desavinences amb companys amb una actitud molt dropa; hauràs d'estar a sobre d'ells perquè compleixin les seves funcions. A més, la jornada estarà subjecta a riscos imprevisibles, així que posa't alerta des del primer minut.

T'esgotes per tenir molt sanejada la teva ment, i gaudiràs d'un envejable sentit de l'humor: qualsevol excusa et semblarà bona per sortir de casa.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Un dia genial per tots els nadius de Bessons pel que fa als temes relacionats amb la vida familiar si saben donar l'espai que necessita en la seva vida diària i regulen l'activitat professional.

Si estàs a la recerca d'una nova feina, comences el mes amb una espurna de sort en aquest aspecte, encara Venus transita per la teva zona dels diners.

Cuida la teva pell que estarà sensible a les accions que l'efecte del clima li genera.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Dinamitaràs la rutina, amb una bona dosi de calma, això sí. Sents que estàs en un moment de la teva vida en què necessites acció, perquè avorrir-te no està en absolut entre els teus plans.

L'economia i el treball estan en constant evolució. Així, t'adonaràs del fet que algunes coses que fins fa poc eren vàlides avui estan desfasades, i fins i tot podrien ser incorrectes.

La relaxació és la clau per millorar la teva salut. Has de trepitjar de tant en tant el pedal de fre, perquè si no t'estrallaràs.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

T'autosaboteges les teves relacions mentre tot va bé? L'energia d'avui reobrirà ferides del passat. Una conversa amb la teva parella o algú confiança t'ajudarà a identificar aquests traumes no curats, que fan que segueixis repetint els mateixos patrons negatius.

No és un bon dia per fer una compra de gran valor, inversions, ni signatura de contractes o papers legals. És millor que esperis a mitjan mes per estar més lúcid.

Neptú segueix fent de les seves i no et deixarà descansar plàcidament. Entre somnis i malsons t'aixecaràs més cansat del que et fiques al llit.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

En els matrimonis hauràs de caminar amb molta sensibilitat perquè no s'irriti. Si aconsegueixes posar-te en el seu mateix pla, et sentiràs entès com mai, compartireu les emocions mútues, i gaudireu d'una connexió màgica i especial.

Hi haurà demores en el rendiment dels teus negocis: els diners triga més a arribar del que havies estimat.

Necessites cuidar una mica més en el teu interior, treballar per estar sa no només en l'aspecte visible. Malgrat tot, sabràs treure't el millor dels partits tu mateix, sense haver de pagar els serveis d'un elitista saló de bellesa.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Per als enamorats de l'amor, la set de conquestes noves serà alta. Però atenció, hauràs de resistir certa agressivitat de part dels que trobis al teu pas, tractant de delimitar quins són els territoris de cadascú.

En el terreny laboral, faràs bé de no confiar-massa i posar-te a resguard de tot oportunisme.

Pel que fa a la teva salut, estaràs escàs d'energia durant les tres primeres setmanes del mes, i hi haurà qui tindrà trastorns digestius i cefalees. Aquests malestars estaran relacionats amb la falta d'un estil de vida saludable.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Un amic podria demanar-te que l'escoltis. Procura connectar amb els moments que estan travessant els teus éssers estimats i potser ajudar-los en el que estigui al teu abast.

Potser pots gastar més del que projectaves o tenies previst per a aquest mes. És temps d'avaluar amb més confiança la possibilitat d'adquirir un bé costós però important per a la teva qualitat de vida.

La irritabilitat i les molèsties podrien sorgir davant de qualsevol petita provocació i portar-te a un estat d'acalorament inútil.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Si estàs solter, és probable que coneguis a algú del signe d'Escorpí, però aviat t'adonaràs que no heu nascut l'un per l'altre i que, probablement, sigui sensat bifurcar els vostres camins.

Pel professional, Mercuri en Balança afavorirà les relacions de treball, les col·laboracions i els acords. Mentre que Urà en Àries provocarà situacions inesperades podran alegrar la vida.

En la teva salut, una adequada dieta alimentària serà important després d'haver-se excedit en més d'una ocasió. No et costarà molt d'esforç aconseguir-ho i els beneficis seran incalculables.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

L'alineació planetària d'avui col·labora al fet que puguis trobar en la profunditat de la teva ànima els recursos necessaris per veure la part positiva de la teva relació sense necessitat de fer girs de gran port a les coses.

Serveix-te del teu perfil més creatiu i amb la teva notable tendència a la sobrietat converteix-lo en un nou recurs o eina per al teu treball.

Cuida la teva salut. Hi ha moltes alternatives per picar entre hores, entre elles pots provar amb barretes de cereal.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters viuran un temps de promeses que començaran a complir durant aquest mes de setembre. L'amor els ronda, de manera que no estaran sols per molt temps. Els que estiguin en parella reforçaran el seu vincle.

Els que treballin per compte propi trobaran al soci disposat a donar suport les seves ocurrències genials tot el temps. T'espera un camí directe cap a l'èxit.

En la salut, aquests nadius estaran en immillorables condicions per a realitzar activitats físiques. Si no aprofites aquest moment per començar una pràctica esportiva, difícilment ho faràs més endavant.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Creuràs que les teves opinions i pensaments són els vàlids i no hi haurà ningú que pugui fer-te canviar d'opinió. Si no controles aquestes energies podries tenir discussions amb la teva parella a causa dels teus arguments i idees inamovibles.

L'aturat rebutjarà algunes ofertes interessants en pensar que el seu temps de treball val més dels diners que li ofereixen. Unes inversions que tens des de fa any començaran a donar-te beneficis. No serà un import alt però sí constant.

Hauràs d'alliberar adrenalina per equilibrar les teves emocions amb el teu cos què tal si practiques algun esport de risc moderat?


Comentaris

envia el comentari