IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚔 Almenys tres detinguts en una operació de la Guàrdia Civil contra els responsables de Tsunami Democràtic

ÚLTIMA HORA

🚑 Frenada de la pandèmia a Catalunya amb una forta baixada del risc de rebrot

L'horòscop diari del 10 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La presència de Venus de manera marcada en el teu cel et torna un individu amb una gran vulnerabilitat. No estaràs del tot centrat, i si has comès recentment una infidelitat, duplica els teus esforços per a dissimular, ja que la teva parella podria acabar descobrint la mateixa al moment menys pensat.

Mires l'agenda i comproves com el segon semestre de l'any 2020 avança a tot ritme, i que gairebé no t'adones de com passen les hores, els dies, les setmanes. Així doncs, fes-te la proposta ferma d'esprémer més aquest dia.

Conrea més el teu jardí interior. Llegeix més, segur que hi ha algun gènere literari que t'interessi, sigui la novel·la històrica o la de terror, l'assaig o biografies de celebritats. Deixa que els personatges et captivin, i et traslladin a altres territoris que mai havies explorat.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu temperament t'està portant fins a nous territoris sentimentals de l'existència dels quals ni tan sols eres conscient. En concret, el nadiu del toro sentirà durant aquest divendres una gran atracció per les figures de poder: el teu cap, el teu professor… Algú que fins podria dir-se que t'intimida.

Siguem francs: en l'actualitat no tens un imant per a atreure els diners. Et costa molt pastar-ho, i més encara que romangui en les teves arques. El teu sisè sentit et diu que el teu poder adquisitiu creixerà aviat, però per a això has de posar de la teva part i treballar molt i més dur.

Continua fent cas al teu doctor si és que has tingut problemes de salut. No experimentis tractaments pel teu propi compte i risc i sé molt assenyat; d'aquesta forma notaràs una gran millora.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si ets d'aquells nadius del signe de Bessons  que han viscut disputes o desacords, tindràs la possibilitat de realitzar acords després de converses que començaran aspres i acabaran endolcint el teu cor.

Avui no és molt el que pots canviar de la teva vida professional. Podries sentir una mica de pressió per part de companys o caps. Aviat arribarà el moment en el qual puguis generar els canvis que necessites per a estar més còmode en la teva vida quotidiana.

És un temps de moltes malalties que podrien atemorir-te, en cada regió algun temor podria assetjar-te i dependrà de la fortalesa del teu cor i de la teva ment superar les pors que afebleixen la teva salut. Viu en moment present amb alegria i cuida els teus hàbits per a enfortir la teva energia.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquest divendres és per a tu i per als teus amors, així que res et detingui. El nadiu que hagi sofert un desamor sabrà recompondre's de les seves cendres i trobar algú, encara que sigui de manera virtual, que et faci somriure cada dia al matí.

Et costa molt esforç guanyar diners, i per això, en aquest dia seràs molt moderat, i en alguns casos, fins i tot gasiu. Seràs molt inquisitiu amb qualsevol que et demani diners, ja sigui per a un préstec, una inversió, o un donatiu fins i tot. 

La percepció que tens sobre el teu cos canvia de manera subtil, no saps molt bé per què raó. Observes el present amb el cap alçat, amb el teu esperit ple d'optimisme, i amb la clara intenció de fer nous passos cap endavant per a gaudir d'un major benestar.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva parella et semblarà el més meravellós que t'ha donat l'Univers. La veneraràs i adoraràs. Et fascinarà tot el seu cos, la seva veu, els seus moviments. No voldràs que se separi molt de tu, ja que sentiràs que sou com dos imants. El sexe tindrà un especial protagonisme i l'energia que desprendreu en l'acte serà fins a espiritual.

Mercuri recorre avui els últims graus de Peixos en la teva zona de mort i transformació precisament. Per això, s'acabarà una etapa en la qual preferies ser callat, guardar pensaments, eres susceptible a la crítica personal i posaràs fi a idees i projectes il·lusoris i poc pràctics.

Els astres t'atorgaran un pensament reflexiu i profund. Ple de preguntes sense respostes i de divagacions sobre la pròpia existència. Semblarà que t'hagi robat la llengua el gat perquè les paraules que sortiran de la teva boca seran escasses.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres influeixen en la teva manera de comprendre l'amor, i en aquest dia et ve de gust, sobretot, mantenir les teves històries en un pla discret. Alguns nadius, fins i tot, es delectaran vivint alguns amors secrets, com a manera d'aconseguir una major complicitat.

Júpiter t'ajuda a prendre impuls en la teva vida laboral. Podràs fer un gran salt en la teva professió si te'l proposes; això sí, assegura't que a l'altre costat hi ha una riba ferma en la qual podràs estar fora de perill. La fortalesa física i mental, almenys, estarà garantida.

Advoca per la neteja dins de la teva casa, especialment, en aquells llocs en els quals guardis els teus aliments (o les teves medicines). Que siguin mobles nets i secs, que estiguin protegits d'agents com el vapor de la cuina, o els canvis bruscos de temperatura.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els assumptes del cor avui estaran caracteritzats per la cerca de l'entesa amb la parella. Tractar de veure què et molesta del teu company o companya serà imprescindible per a identificar el problema.

En l'àmbit de la professió les finances, tot indica que es produiran canvis sobtats i reeixits per als nadius de Balança. L'única cosa a tenir en compte, és que succeirà a través de la competitivitat laboral.

Quant a la teva salut física i emocional, els Astres auguren que podràs comunicar-te fluidament amb els qui desitgis, especialment, amb les persones més pròximes. Relacionar-te amb uns altres et traurà del tancament en el qual des de fa temps els ha submergit Saturn, retrògrad i transitant una àrea de l'inconscient.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És una tendència natural dels nadius del signe de l'escorpí deixar-se portar per un impuls controlador de la seva parella i també d'alguns éssers molt volguts, No obstant això estimen la llibertat i no permeten que ningú s'ocupi de conèixer els seus assumptes, aquesta contradicció del teu caràcter pot portar-te grans problemes si no prens consciència i intentes millorar.

Escorpió, viuràs algunes situacions sorprenents en el teu lloc de treball. No han de ser dolentes però no obstant això pot ser que et sentis atabalat per tantes novetats. Les maneres de realitzar la teva labor poden començar a desenvolupar-se d'una manera no convencional i hauràs d'adaptar-te a això i aprendre a gaudir-ho.

El pitjor enemic de la salut és el nerviosisme, la por i l'estrès poden fer molt de mal al teu cos. Per això el control dels teus pensaments serà molt important en aquesta etapa de l'any en la qual podries estar molt cansat o feble.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció d'avui en l'amor per als nascuts sota el signe de Sagitari porta molt bons auguris. Tant els solters, com els que estan en parella, gaudiran de l'amor en tota la seva esplendor. Les parelles ja constituïdes gaudiran d'un període notablement harmoniós en el qual res ni ningú podrà interposar-se entre els enamorats i el seu gaudi d'una felicitat plena.

Respecte al laboral i econòmic Sagitari, l'horòscop d'avui et revela que duràs a terme una activitat molt accelerada. Aquesta conducta, exigida per les circumstàncies, podria fer-te cometre errors.

Per a la salut, els arquers se sentiran interessats per les teràpies naturals, així com per una alimentació fresca, basada sobretot en fruites i verdures de temporada. El teu objectiu és depurar el teu organisme.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si ets blanc de l'agressivitat d'algú del teu entorn, reps males respostes o paraules agres, no et preocupis, ets responsable únicament de les teves reaccions i la dels altres és un problema que no ha d'afectar-te.

Els planetes es disposen a donar una forta influència als nadius del teu signe. Estaràs molt actiu, això agilitarà el teu treball i t'ajudarà a posar les teves capacitats a funcionar darrere d'un objectiu concret i a resguard de les distraccions que poden arribar des de la llar.

Tens molta energia disponible per a cuidar de la teva salut i gaudir d'un dia perfecte. Els fills del planeta Saturn solen sofrir de molèsties en els genolls per la qual cosa és important es cuidin especialment si realitzaran exercici.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop d'avui en l'amor Aquari, prediu una jornada on els interessos personals podrien estar en contraposició amb els interessos familiars. Això en principi podria implicar algun conflicte. No obstant això, a causa de la teva necessitat de viure en harmonia amb els teus éssers estimats, trobaràs la manera d'arribar a un acord. Tota la teva energia amorosa estarà posada al servei d'aquest assumpte.

En l'àmbit laboral i econòmics, els Aquari podran consolidar els seus projectes professionals. Estan en una etapa de bastant solidesa en aquest aspecte, per la qual cosa res impedirà que ho aconsegueixin.

Pel que fa a la teva salut Aquari, és moment de curar o sanar velles malalties físiques que has anat deixant de costat. Si realment vols gaudir d'un bon estat físic i mental, abans has de cuidar el teu organisme.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

És l'últim dia de Mercuri en el teu signe, Peixos. El planeta de la comunicació et permetrà connectar amb les teves emocions més abstractes perquè puguis posar-li paraules, ja sigui en forma de comunicació verbal, escrita o d'art abstracte. A més, la lluna en Escorpí també t'influeix.

Hauries de ser una mica més egoista amb les teves finances. Està bé prestar diners encara que sàpigues que no t'ho retornaran perquè es tracta d'un familiar, o fer regals pel fet de demostrar amor als teus afins.

És un dels millors dies d'enguany per a realitzar una meditació o visualitzacions sobre allò que desitges aconseguir a nivell de creixement personal o espiritual. Estaràs bastant abstret en els teus pensaments (que no ensomnis) i encara més callat del normal.


Comentaris

envia el comentari