L'horòscop diari del 10 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 10 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les teves relacions amb la teva parella et col·locaran sota ambient cordial. La serenitat en aquest inici de setmana està garantida, i no importa si fa uns dies es percebia un cert ambient de tempestat amorosa.

Sentiràs una major confiança en tu mateix com a professional, i naixerà una necessitat d'afirmar-te en les teves posicions. Malgrat tot, estaràs inclinat a imaginar experiències una mica utòpiques, que mai es podrien emportar a la pràctica.

A través de gestos d'aparent desequilibri (com parlar sol, en veu alta) afavoriràs que tots els engranatges de la teva ment continuïn funcionant a la perfecció.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

S'esperen canvis en la teva vida i en el teu cor. Saps bé que els necessites, encara que no saps com els pots aconseguir sense grans esforços. Estàs en un d'aquests dilluns en els quals et vindria bé que el cor portés un manual d'instruccions per a treure millor partit als teus sentiments.

Dediques part dels teus esforços a desenvolupar nous interessos professionals; neix en tu un esperit d'artista que fins ara estava adormit.

Confies massa en les teves capacitats, i no ets conscient que no ets una màquina, i la recta final del dia serà costa amunt.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs en parella, no hauries d'arriscar el que teniu per un flirteig passatger. Tingues en compte que podries perdre molt més que un amor. Compte amb les relacions en les quals algun dels dos comet una infidelitat. Et sentiràs molt mal si surt a la llum aquest secret.

És un bon dia per a disposar de l'energia favorable del teu regent Mercuri que propícia gestions relatives a documentació, oficines governamentals que gràcies a les benediccions astrals fluiran i es resoldran en temps rècord.

No permetis que et facin massatges mans inexpertes. Moltes vegades són més perjudicials que beneficiosos.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Seràs molt propens a la gelosia. No obstant això, hauràs de controlar-lo molt de prop o en cas contrari el teu afany de possessió cap al teu cònjuge es tornarà gairebé patològic, i t'acabaries convertint en un individu tirà i injust.

Pots alegrar-te pel teu treball, perquè les estrelles et recompensaran amb una certa sort a l'hora de fer negocis. Has d'evitar el buscar un creixement massa gran i ràpid en les teves empreses si vols que els projectes funcionin durant molt de temps.

Sobre la teva salut, es percep cert risc d'estrès que et pot provocar un excés d'emocions.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Moment excel·lent per a practicar alguna activitat en parella en la qual calgui cremar energia. El solter pot aprofitar la influència dels astres per a llançar-se i demanar-li una cita a aquesta persona que li agrada.

En la teva ocupació, t'exigiran que deixis algunes tasques que feies fins ara de costat i t'ensenyaran a fer altres noves. Moment propici per a planejar un viatge a aquesta ciutat o lloc que sempre t'ha enamorat.

L'energia estarà alta i hauràs de cremar l'excés d'aquesta si vols poder dormir aquesta nit. A nivell mental serà un dia tranquil i feliç.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva parella i tu estareu en el mateix corrent i gairebé sense fer esforços. Seràs particularment tendre i romàntic, més de l'habitual, i fins i tot et podran titllar d'embafador.

Acurar-te a fer el teu treball pot tenir una sucosa recompensa. El treure a la palestra una mica del teu amor en la teva esfera professional et permetrà assaborir fruits sucosos.

Acabes de travessar uns mesos molt difícils en molts aspectes, i el teu estat nerviós encara sofreix seqüeles. Millorarà la teva capacitat de ser molt més constructiu i efectiu en la teva manera de cuidar-te.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció d'avui revela que les relacions d'amistat seran el centre de la teva vida. Decideixes prendre't un temps per a conèixer tot sobre els teus amics més pròxims i passar temps amb ells.

En el professional, tens energies per a regalar i t'encanta llançar-te a nous desafiaments, especialment si es tracta d'actuar per al benestar de tots.

En la salut, avui et sentiràs particularment sensible a l'entorn que t'envolta, atent a les energies negatives. Passaràs per moments de tensió i cansament, però no et preocupis, no duraran molt.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si ets d'aquells escorpins que estan solters, hauràs d'enfrontar-te a la desimboltura d'algú que t'atreu però amb qui no acabes de tenir un diàleg franc i amable.

Projectes abandonats poden ressorgir si escoltes els suggeriments d'amics o col·legues. Idealitzaràs els beneficis del treball en equip. Tot el que es desenvolupi en grup es reforça gràcies a les energies favorables d'Urà en Taure.

Avui és un dia perfecte per a començar a realitzar noves tècniques d'exercici correctiu per al teu aparell esquelètic.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor avui Sagitari, hauràs de prendre una decisió important: ampliar el teu cercle de coneixement i pensar de forma més flexible. També sembles molt obert a persones amb una personalitat oposada a la teva.

Quant al terreny professional, tens la impressió de sostenir les regnes de la teva vida i no és només una impressió. El teu dinamisme i la teva força de voluntat tenen èxit.

Respecte a la teva salut, tens moltes ganes de posar-te en forma costi el que costi. Això podria portar-te a fer esforços per sobre de les teves possibilitats.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els astres afavoreixen les reconciliacions i les converses per a començar una nova etapa en les relacions amoroses que han sofert conflictes en l'últim temps.

L'energia estable de la Lluna en signe de Terra permet que concretis molts dels teus objectius del dia sense dificultat ni esforços. El clima energètic és dolent aquest dilluns. Moltes persones del teu entorn professional poden estar passant per un moment de nerviosisme i hauràs de buscar la manera de protegir-te.

Respecte de la salut, serà una jornada en la qual podràs gaudir del benestar i la vitalitat pròpia d'un nen.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor Aquari, la teva relació amorosa podrà viure períodes particularment difícils en els quals serà necessari ser molt concret per a trobar les solucions correctes.

En el teu sector professional, la presència del sextil de Mart en el teu cel et permet utilitzar una gran energia física, una gran creativitat per a obtenir molt a nivell professional. Avui serà un dia crucial per a començar novament en el treball.

Avui en la teva salut, l'optimisme és molt baix i malgrat el teu caràcter generalment molt alegre, durant aquesta jornada els teus pensaments seran molt ombrívols.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva parella et mirarà enamorada com si tingués quinze anys i tu et sentiràs afalagat i volgut. El solter aixecarà passions i causarà sospirs aliens per onsevulla. La sensualitat i nivell d'atracció de tots els Peixos estaran a mil.

En el terreny laboral la teva creativitat amplificada farà que vulguis reajustar i polir petits detalls d'un treball que has de lliurar molt aviat. Compte amb malbaratar un munt de diners en regals cars per a la teva parella.

Tindràs una energia imparable i moltes ganes de viure al màxim. La teva salut serà esplèndida i et permetrà dur a terme qualsevol pla.


Comentaris

envia el comentari