YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 10 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 10 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

No et sents molt còmode en els ambients familiars, sobretot si et trobes entre persones a les quals veus una o dues vegades a l'any. És fàcil que es produeixin discrepàncies, i més si es tracten temes com la política, l'economia o la religió.

Una informació expressada de manera incorrecta podria provocar una crisi dins de la teva empresa.

Necessites moments d'intimitat, dins del teu jardí secret, per a posar en ordre els teus pensaments, per a oxigenar les males vibracions i trobar el valor que et falta per a enfrontar-te a aquest dur mes de desembre.

 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva agenda amorosa està repleta de moments bells, lliure d'agents maliciosos que vagin a posar del revés el teu dijous. Saps el més graciós, Taure? Que l'única persona que podria sabotejar aquest dia ets tu mateix, amb la teva actitud despreocupada.

Has de ser més humil en el teu treball, i també una mica més disciplinat. Les imprudències que has comès en els últims temps sortiran a la llum, i que hi haurà conseqüències.

Tens una certa passió sexual que podria portar-te sorpreses dins de nou mesos; així que pren mesures per a no tenir fills no desitjats.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Tant si ets solter com si estàs vivint en parella o travessant un moment d'incomprensió entre el teu amor i tu és un moment especial per a començar de nou i donar tot el que està en la teva ànima tancat.

En l'àmbit professional molts problemes podrien dissipar-se si atenguessis els senyals de canvi que estan arribant a la teva vida. Encara que moltes vegades et costi creure-ho, quan tu fas una modificació de les teves actituds és quan arriben diferents propostes a la teva realitat.

El benestar que sentis es fonamentarà especialment en el teu equilibri emocional i la seva influència sobre el teu organisme

 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Has de sacsejar-te aquestes pelusses de damunt que et tornen més esquerp del que de veritat et ve de gust. No és tan complicat ser afectuós, mostra't voluble i celebra més el miracle de la vida.

Et sents per sobre de la llei i de les normes establertes, almenys, pel que fa al terreny professional. Destil·les rebel·lia per onsevulla, i com a conseqüència, podràs discutir de forma molt sonora amb la persona que menys t'interessa.

Et negues a acceptar la realitat; t'enroques en el passat i obres la porta de la nostàlgia.

 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El teu ego estarà pels núvols i si la teva parella o conquesta et diu el maco/al fet que li sembles la teva resposta serà la de “gràcies, ja ho sé”. Si hi ha una conversa pendent amb el teu pare és un bon dia per a tenir-la.

És probable que es generi un problema financer i es creï un deute. Hauràs de fer un sacrifici i vendre algunes de les teves possessions per a poder afrontar els teus pròxims pagaments. Això et servirà per a practicar el desagafo del material.

A nivell físic, compte amb les presses per casa, podries sofrir un accident domèstic.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Has de posar-te més en valor dins de la teva relació de parella; per a no discutir deixes que la teva mitjana taronja prengui totes les decisions, i la teva veu cada vegada s'escolta menys i més llunyana.

El Nadal et posen una mica dels nervis, perquè tothom va a mil per hora, i et falta temps per a atendre totes les teves responsabilitats professionals i combinar-les amb les atencions que requereix la teva família.

És molt probable que contreguis un refredat lleuger, o que et costi agafar el son i descansar; la teva salut no és la més brillant.


 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La relació de parella avui Balança estarà plena d'amor, harmonia i felicitat. Si ets dona, i estàs disposada a això, pots quedar-te embarassada amb molta facilitat.

En el terreny professional aquells que esteu relacionats amb la comunicació, periodisme, imatge, ràdio o televisió o qualsevol altra professió vinculada amb els mitjans de comunicació, aconseguireu molt bons avanços.

Quant a la salut, avui Lliura se sentirà bé en general, però tindrà alguna molèstia relacionada amb l'aparell digestiu. Els teus ànims no obstant això són bons.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'ingrés de la Lluna al teu signe porta benèfiques energies emocionals que es faran sentir a penes et despertis. Vibraràs les teves emocions amb la intensitat pròpia del teu signe.

Els diners serà el centre d'atenció de molts nadius durant aquest dijous. Pot ser que et paguin una venda o servei amb diners en efectiu i sentis temor que et donin bitllets falsos Cuidat!

Les influències astrals poden donar a la teva jornada de dijous un to melancòlic amb manifestacions físiques

 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si estàs sense parella, millor dedica't aquest mes a la família perquè seràs gairebé invisible. La bona notícia és que s'aproxima un nou plasma energètic que us convertirà en persones amb un gran sex appeal.

Serà de nou un dia de gran activitat en el negoci o ocupació, podent tancar l'exercici amb uns beneficis millors que els que havíeu calculat.

En la salut estàs en bona ratxa, enèrgic i optimista com sempre, encara que haurà de cuidar aquest gran optimisme i passió per assumir riscos excessius.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És un dia especial per a molts nadius del signe de Capricorn, el Sol s'uneix al Node en la teva zona relativa al desconegut i els enemics ocults i és per això que tindràs una revelació sobre la teva naturalesa afectiva. Et sentiràs il·luminat.

Si és possible evita per tots els mitjans converses sobre assumptes relacionats amb els diners. Les despeses quotidianes i els béns compartits poden donar vaig piular al començament d'una discussió sense sentit.

Et sentiràs bé des del punt de vista físic encara que el malestar que et produeixen els problemes amb els teus sers estimats esgota la teva energia

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si encara no teniu parella, continuareu fent estralls amb les conquestes. Encara que el més important és que, de nou, teniu l'oportunitat de conèixer a una persona que sembla acoblar-se perfectament a vosaltres i que reuneix condicions per a convertir-se en algú molt important en la vostra vida. En aquest sentit, cap sector es troba malament i tindreu múltiples possibilitats de trobar el que busqueu.

Hi haurà normalitat per als quals ja teniu un treball estable.

A nivell físic avui no notaràs problemes, et sentiràs bé de forma, la qual cosa serà un al·licient per a les teves preocupacions mentals.

 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Experimentaràs una forta sexualitat però d'una forma freda. Et centraràs en aconseguir el plaer i deixaràs el romanticisme per a un altre dia. El solter coneixerà a una persona a través d'internet que li captivarà.

En el treball, et negaràs a fer alguna tasca i això podria implicar una reunió molt dura amb el teu cap, podent-te amenaçar amb acomiadar-te. Si has ignorat algun requeriment legal que t'ha demanat l'ajuntament de la teva localitat podrien posar-te una multa de valor elevat.

A causa de la teva actitud molt impulsiva d'avui, t'aconsellem que vistes amb colors neutres per a asserenar-te i tranquil·litzar-te.


Comentaris

envia el comentari