L'horòscop diari del 10 de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 10 de febrer de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Seràs un imant que atraurà persones interessades, que només voldran beneficiar-se de tu; comprovaràs que tenir un gran atractiu pot resultar a vegades una arma de doble tall.

Evita invertir en negocis el director o el cap dels quals pugui semblar-te que no és blat net. Hi ha moltes persones que es mouen únicament pels diners i li importa poc o res la vida i els sentiments dels altres.

No et fa falta lluir un cos com els que veus en la televisió o en les revistes, amb estar en forma és suficient.

 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Acceptaràs els petits defectes que té la teva parella, i que en altres ocasions et resulten d'allò més irritants. Tens un dimecres molt tolerant, en el qual apostes per l'amor com el remei de tots els mals de l'univers.

El teu talent serà molt ben valorat, especialment dins del sector de la moda i el tèxtil.

Seràs un nadiu molt competitiu en l'univers esportiu, voldràs superar alguna de les teves marques, o vèncer als teus competidors. No obstant això, la fortuna no està del teu costat i no aconseguiràs els objectius que desitges, per més que t'esforcis.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Espera declaracions d'amor i propostes d'unió, noces, projectes en comú o viatges en els quals podran reforçar l'afecte que asseguin l'u per l'altre. Existeix un clar sentit del romanticisme.

Avui és el començament d'un cicle molt positiu per als nadius del teu signe. Pots començar a planificar un negoci o potser és el temps de començar a estudiar. Et sentiràs a gust en el teu àmbit laboral.

La salut dels nadius de Bessons serà òptima.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les parelles consolidades discutiran aquest dimecres de febrer per assumptes com l'educació dels fills i altres assumptes familiars. Un consell que et dóna Venus: no deixis que aquestes petites tempestes ennuvolin l'amor que us teniu.

Podries ser víctima d'algun empresari feroç que vol tirar-li el guant a les teves millors idees, les més brillants; per això, no signis de manera afanyada cap acord.

Part d'aquestes molèsties que t'assoten físicament poden tenir el seu origen dins del teu cap, fruit del nerviosisme i de les inseguretats.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

L'univers et porta una nova oportunitat amb algú a qui vas estimar en el passat, però finalment no va succeir res. Si mostres interès i et deixes portar podria sorgir la més bonica història d'amor.

Podries titular aquest dimecres com a 'dia de liquidació', perquè la teva paciència ha arribat al seu límit i manaràs a prendre vent tot allò que et molesti. Això podria implicar-te enfrontaments amb superiors i socis, però et quedaràs molt a gust en dir tot el que penses.

S'està gestant un gran canvi en la teva vida i l'energia et desbordarà. Necessitaràs moments per a relaxar-te.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El teu cor necessitarà estar tranquil durant aquest dimecres, alguna cosa que en principi hauria de ser fàcil (salvo per un parell de detalls que sortejaràs amb talent).

Podries sofrir un problema tècnic (un cotxe que s'espatlla, un telèfon mòbil que es cau a terra i queda fet miques) que retardarà el que s'estableix en la teva agenda professional.

Les olors podrien obsessionar-te durant aquest dia, no sols els que desprenguis tu per la sudoració, sinó els que et vagis trobant. Les olors fortes, com el de l'oli de fregir, podrien regirar-te l'estómac en un moment donat.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si estàs en parella Balança, trobaràs maneres de canviar la relació per a complir amb les teves expectatives i les dels altres. Compta amb un diàleg i accions per a trobar-te d'una manera diferent.

En el professional, la teva gran basa és el teu esforç, si vols, pots buscar col·laboradors que t'ajudin també amb la seva obstinació, però no intentis fer tot el treball el teu solo.

En la salut, has de vigilar com et sents. Pren-te els temps necessaris per a descansar, una vegada que estiguis en condicions òptimes, dedica tot temps a aconseguir el teu objectiu i viceversa.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Sents un gran apassionament a l'hora de demostrar els teus sentiments. T'agrada prodigar el teu amor i demostrar-lo amb objectes tangibles, realitzar regals és una de les teves maneres favorites de dir quant vols a algú i el mateix t'agrada rebre aquestes mostres d'afecte.

La Lluna s'uneix a Saturn en el signe d'Aquari portant tota l'atenció i energia a buscar solidesa dins de la llar. Les despeses i els esforços que demanden la vida domèstica aquest dimecres podrien portar-te a una situació interior incòmoda.

Gaudeixes de bona salut i pots dur a terme grans esforços.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui entres en una temporada en la qual estaran reavivats els festejos, les relacions amb les persones estimades, els fills i també els familiars.

En el terreny professional, les propostes i inversions no tenen garantia de retorn ni hi ha estabilitat suficient per a atreure capital o socis interessats.

Quant a la salut, no hi ha res més a esperar, dubtar, meditar o conversar, és la data per a prendre decisions i actuar. Sempre és bo reconèixer els errors per a esmenar-los. Si has estat prenent decisions equivocades respecte a la teva salut, ara pots rectificar-les.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si estàs en solitud, l'amor està per arribar per a tu, Capricorn. Si has estat somiant amb l'amor d'algú del teu entorn en secret ha arribat el moment d'expressar els teus sentiments.

És probable que una idea fantàstica arribi a la teva ment i despertis l'admiració del teu entorn laboral, resoldràs un assumpte que mantenia en suspens al grup de treball. Si estàs passant un temps de desocupació no serà per molt de temps, presenta't avui mateix en aquesta entrevista.

Els astres indiquen la tendència a viure massa de pressa amb el consegüent estrès.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui Aquari ressorgeixes com la Venus de l'escuma de la mar i ens regales els teus encants. Hi ha obertura i esplai, et mostres seductor i més receptiu. Esmoles les arpes i et prepares per a apoderar-te d'allò que desitges.

En el professional notes una quota extra de potència vital. Les portes s'obren i hi ha un lapse per a guanyar, emprendre alguna cosa, moure't i ampliar el teu entorn.

En la salut, ara sents més confiança i certesa, però tingues en compte uns certs detalls i les circumstàncies a l'hora de determinar un assumpte.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Controlar les hores a les entra i surt la teva parella, mirar de reüll les notificacions i missatges del seu mòbil, veure amb qui interactua en les seves xarxes socials… això no està bé ni és sa Peixos.

L'aturat podria rebre una oferta fora del legal i amb unes condicions pèssimes. La teva situació pot ser desesperant, però no deixis que t'humiliïn. Ajudaràs a millorar l'ambient del treball en equip fent més eficient a la teva empresa.

Les teves emocions tendiran a sortir per la teva boca sense filtre. La salut física serà pobra però aconseguiràs dur a terme totes les tasques.


Comentaris

envia el comentari