Horòscop 10 gener 2021

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 10 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Aries Logo

ARIES

(21 de Març - 19 abril)

El sector de l'amor i de la parella està ben posicionat; tens una protecció especial en assumptes de cor, la tendresa serà potent i podràs acomiadar la setmana embolicat en un torrent de passió si et decideixes a fer un pas al davant.

A l'àrea professional hauràs de rendir molt, i potser el que obtinguis a canvi dels teus esforços et sembli poc.

No tens cura molt la teva salut, però de vegades et costa saber què és el que et convé i el que no; escoltar a molta gent pensar només et fa embogir.

Tauro Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de maig)

L'egoisme es pot camuflar aquest diumenge entre l'amor i el respecte; faràs coses pensant en tu mateix, tot i que de cara a la galeria diràs que és el millor per la teva relació de parella o per al conjunt de la teva família.

Hauries de treure l'agenda i la calculadora, i exercir una autèntica auditoria dels teus comptes.T'adonaràs d'algunes imprudències que s'estaven cometent.

En la salut hi ha moltes accions quotidianes que te les planteges com una obligació, i no com una decisió personal. Estar a dieta, deixar el tabac.

Géminis Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de juny)

La Lluna en aspecte de conjunció al Node Sud et recordarà la importància de recordar el recorregut que t'ha portat fins a l'espai emocional en què estàs ara.

És molt important mantenir els comptes clars amb la família o associats. Altrament alguns conflictes podrien sorprendre't. Discussions inesperades que no voldràs tenir per temes que ni penses estan aguaitant a molts nadius del signe de Bessons.

Atén el cos i la ment. Escolta els símptomes que podrien manifestar-se, es tracta de la manera que el teu ésser interior dialoga i s'expressa.

Cáncer Logo

CÀNCER

(21 de juny - 22 de juliol)

Les setmanes, els mesos et passen molt ràpidament i podries passar per alt la teva data d'aniversari, o el dia en què compleix anys la teva parella o algun dels teus fills.

Para atenció a la teva agenda (i pensa en el regal corresponent, si fos el cas). Pots estar tranquil, perquè en final de la setmana hi ha bones perspectives professionals, i és gràcies a la combinació de la teva disciplina i el teu bon humor.

Compra aquest article que milloraria el teu benestar com un determinat medicament, o la contractació d'un bo amb un fisioterapeuta.

Leo Logo

LEO

(23 d'Juliol - 23 d'agost)

El solter s'ho passarà pipa jugant a conquerir cors. Els lleonins que estiguin en una relació estable podrien veure temptats a entrar en aquest joc de flirteig (encara que no arribaran a majors).

Un amic et confessarà una idea que ha tingut al cap des de fa un temps sobre un projecte i voldrà saber la teva opinió. Alguns lleonins notaran unes ganes tremendes de canviar certs aspectes de la seva llar.

Et notaràs sota d'energia a final del dia, estaràs cansat tant a nivell físic com mental. No et sentis malament per no fer res durant la tarda, necessites recuperar energies.

Virgo Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de setembre)

En l'amor voldràs aconseguir el cim més alt, aquest objectiu que et semblava que estava sol a disposició d'uns pocs. Comprens que en aquesta vida ningú és millor que ningú només per haver nascut en un determinat lloc o en certes circumstàncies.

T'agrada quedar com una víctima en els negocis; de vegades dius que perds diners quan senzillament has deixat de guanyar-lo, que no és exactament el mateix.

Potser no t'agrada la imatge que ofereixi avui el teu mirall; un petit desajust hormonal pot proporcionar-te un aspecte inflat.

Libra Logo

LIBRA

(23 de Setembre - 22 d'octubre)

El més probable, Balança, és que el teu objectiu avui sigui deixar enrere el passat. Per a això, és possible que contribueixi un nou amor que et farà oblidar les experiències negatives i et farà gaudir plenament de l'amor.

En el terreny professional, el trànsit de Saturn per la teva Casa VI farà que els fills de la balança trobin demores i dificultats en el pla laboral.

En la salut, els Lliura també es veuran afectats negativament pel trànsit de Saturn. Per això mateix poden arribar a patir certs trastorns que entelaran el seu benestar.

Escorpio Logo

ESCORPÍ

(23 d'octubre - 21 de novembre)

Avui disposaràs de temps lliure per visitar a alguns membres de la teva família d'origen i escoltar històries i anècdotes molt agradables sobre els orígens familiars. Et sentiràs ple sentint les emocions que transmeten certs relats que voldràs portar com un tresor en la teva memòria.

Els astres indiquen una bona disposició per assolir els teus desitjos materials. Necessitaràs un temps de tranquil·litat per assimilar tota la informació que arribarà a tu.

La nostàlgia et portarà a remoure alguns temes que són delicats per a tu.

Sagitario Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de desembre)

Els que tinguin una parella estable podran gaudir de viatges curts en la seva companyia, i pot desplegar-hi tot el seu optimisme, el seu bon humor i les ganes de viure.

A la feina, els esforços que realitzen en aquest mes es veuran recompensats, amb seguretat més endavant i el reconeixement serà perfecte, ja que hi haurà ascensos i augments de sou per més d'un Sagitari.

En la salut, a causa dels trànsits planetaris que els afectaran, oscil·laran entre l'eufòria i la depressió constants, tractant d'establir un equilibri inabastable que podria afectar la seva salut.

Capricornio Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 gener)

Els nadius que estan solters tenen una gran oportunitat per davant, que la serietat i la visió de futur no talli gaudir de l'ara. És un dia perfecte per lliurar-se al plaer i el gaudi. Serà meravellós per a tu donar-te el permís de fer el ronsa al costat del teu amor.

Avançar en les teves metes serà complex durant aquest dia. Nombroses interrupcions per part dels teus éssers estimats podrien fer que el teu temps no tingui el rendiment que esperaves.

La salut millora quan organitzes la teva vida i canvies els teus patrons mentals.

Acuario Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de febrer)

Naturalment desenganxats, els Aquari viuen d'acord amb una noció d'amor que desconeix la possessivitat i no admet la gelosia. És per això que estableixen vincles inestables en els quals pugui prevaler la llibertat i sobresortir la independència.

Pel professional, Saturn estarà transitant la Casa II del teu signe, àrea associada als recursos materials i personals.

Pel que fa a la teva salut, aquesta etapa particular que hauran de viure els nadius d'Aquari es farà sentir també en el pla de la salut. Podrien patir torçades i fractures.

Piscis Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de març)

A causa del teu creixement personal, necessites una mica de llibertat per investigar, experimentar i obrir-te a noves sensacions. Això podria posar una mica gelosa a la teva parella i que passi algun retret o discussió.

Voldràs explorar moltes vies professionals i laborals que et criden l'atenció, però Saturn t'estarà limitant si no tens res segur al que llançar-te. Mercuri en Capricorn t'aporta una memòria d'elefant, perfecta si aquests dies vinents tens exàmens.

No es preveuen canvis teva salut. Si venies sentint-te bé aquests dies, aquest diumenge seguiràs amb vitalitat. I si estàs malalt, hauràs de tenir paciència.


Comentaris

envia el comentari