L'horòscop diari del 10 de juliol de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 10 de juliol de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 abril)

Tens bona comunicació amb la família, i podràs presentar-li a la teva nova parella, o anunciar-los que t'has separat si és que encara no ho saben. Qualsevol decisió que hagis pres comptarà amb la benedicció d'ells.

Els que hagin jugat les seves cartes per aconseguir una millora en la feina i no ho hagin aconseguit, que comencin a mirar noves ofertes en altres empreses.

L'acidesa estomacal apareixerà en aquest dia. Així que ja saps el que toca: apostar per una dieta sana i equilibrada, i no oblidis portar un sobre de sal de fruites.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de maig)

Anheles una renovació espiritual, i de passada, un canvi dins de la teva relació, no només per evitar que la relació s'estanqui sinó també perquè la situació progressi.

Posseiràs molta amabilitat a l'hora de dur a terme assumptes econòmics, la qual cosa et serà beneficiós. Aconseguiràs signar alguns acords per avançat, i notes que l'univers pretén fer-te la vida una mica més senzilla.

Per salut, has de preocupar-te més per com organitzes el teu temps; certament ho malgastes amb el telèfon mòbil, les xarxes socials i altres assumptes fútils, que després t'impedeixen dormir tant com necessites.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de juny)

Els astres avui t'ajuden a mostrar un encant sense igual. Una forma especial de relacionar-te amb aquestes persones que estan al teu costat. El teu impuls sexual, la teva naturalesa emotiva donaran un toc diferent als vincles afectius.

Arribaran notícies que seran favorables si et permets arriscar davant d'una situació que requereix la teva audàcia.

La salut i tot el que facis per ella ha de ser una inversió i no has de veure-ho com una despesa. Es tracta del teu cos i del teu benestar, Bessons.

Cranc Logo

CRANC

(21 de juny - 22 de juliol)

Alguna cosa falla al teu cor, no aconsegueixes donar-li a la teva parella l'atenció que es mereix. A més, ets un Cranc covard, i prefereixes no afrontar el problema, mirar cap a un altre costat i dir que tot són imaginacions seves.

La predicció diària destaca cert èxit social en negocis, i podràs seduir — en el terreny empresarial, és clar — a qui et proposis.

El teu somriure serà sinònim de qualitat. Cuida bé la teva salut i la teva higiene, i protegeix-te en circumstàncies de risc de contraure malalties, fins i tot en la teva vida sexual. Recorda que el preservatiu no només impedeix els embarassos no desitjats.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 d'Juliol - 23 d'agost)

Una ruptura amorosa s'acosta. I és que, cada vegada estàs més convençut que la teva parella només mira per si mateixa. És el moment de prendre aquesta decisió que fa temps que estàs endarrerint. Hi ha més peixos al mar!

El minimalisme ha captat la teva atenció i voldràs desfer-te de diversos objectes. Per què no guanyes uns diners extres venent-los en una botiga de segona mà? Si tens un negoci propi, vigila al teu empleat nou, voldrà apropiar-se de les propines.

Fes una llista musical de cançons que et posin content i escolta-les mentre fas exercici per sentir-te més motivat.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de setembre)

Algú que pot aportar-te estabilitat passarà molt a prop teu, i hauràs de ser hàbil per poder pescar amb poques maniobres, abans que el corrent se l'emporti. Amb la teva parella procura ser clar i sincer.

L'escassetat colpejarà fort en algunes llars, sigues una mica mesurat, i aplica en la teva vida els consells que sols donar-li a altres persones. No perdis la noció de la teva pròpia economia.

Per salut mental, no t'involucris en baralles dialèctiques, ni prenguis partit en guerres que no et pertanyen. T'estalviaràs ansietats i mals de cap.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'octubre)

Avui tot indica que aconseguiràs avenços importants dins de les relacions personals, sobretot en la parella. Els que hagin recorregut un llarg camí junts, celebraran els seus èxits.

Els que treballin per compte propi, experimentaran un ascens sorprenent, ja que sembla que els Astres premien la labor dels que es dediquen al que realment els agrada.

En la salut, hi haurà problemes digestius, pot ser que sigui només un dolor, o potser una mica més contundent. El millor que pots fer és una dieta tova, prendre molt líquid i descobrir l'origen de la malaltia.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'octubre - 21 de novembre)

No és bon dia per a discussions estèrils. Podries convertir una simple paraula mal pronunciada a la guspira que encén la foguera. Aquesta situació et deixarà un sabor amarg difícil de treure.

La jornada laboral es mostra lleugera sense cap inconvenient i ho agrairàs als déus.

És divendres i el cansament serà un motor per donar per acabades les tasques com més aviat millor. Si ets d'aquells nadius que pateixen de trastorns digestius avui ho tens fatal, Escorpí.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de desembre)

L'horòscop d'avui per al Sagitari revela que les teves lliçons en l'amor no han acabat encara. Alguna vegada has cridat alguna cosa en un moment d'ira que després hagis lamentat? Si és així, és el moment de tractar els teus problemes d'ira.

És un bon període per aportar una actitud fresca, positiva i confiada cap als teus assumptes pràctics, incloent-hi el treball.

La teva salut veurà pocs desafiaments i si ocorren tendiran a ser menors. Potser et sents una mica minat d'energia de vegades, però et recuperaràs de forma ràpida.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 gener)

Els nadius del signe de la cabra no seran ignorats en aquesta nit de divendres, seran l'ànima d'una reunió o trobada social en què sobresortiran per la seva conversa animada i interessant.

Pel laboral, sentiràs que poses en perill tot el teu esforç i pot ser que tinguis raó. Però alhora veuràs que hi ha molt que et perds per persistir en la mateixa senda cada dia.

Si et sents cansat és lògic. Has fet molts esforços aquesta setmana i necessites una mica de distracció

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de febrer)

Avui molts Aquari podrien estar reconnectant amb una flama bessona, que molt probablement prové d'una connexió en una vida passada. Potser anheles profundament a aquesta persona, gairebé inconscientment.

En el terreny professional i econòmic, Mart, planeta d'intensitat, encendrà el teu sector financer, la teva segona casa solar, durant la major part del dia d'avui.

En la salut, molts factors còsmics treballaran a favor teu, sempre que estiguis conscient dels corrents que es mouen. El més important és que aquest és un mes molt centrat en el passat.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de març)

La teva parella ha estat coquetejant amb un company del seu treball. L'enuig serà monumental i demanaràs una bona explicació. Els solters s'ho passaran d'allò més bé amb els amics i s'oblidaran de buscar l'amor.

Els nadius de Peixos que estiguin desocupats i tinguin entrevistes de treball tindran la bona sort de la seva part. Hi ha alguns mobles de la teva llar que necessiten ser reemplaçats amb urgència.

Si no disposes de diners suficients per comprar nous, restaura'ls tu mateix! Els nervis poden jugar-te una mala passada aquesta nit i desvetllar de matinada.


Comentaris

envia el comentari