L'horòscop diari del 10 de maig 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

És igual que hagin trencat recentment el teu cor o que hagis viscut un episodi amorós desagradable: has de dipositar més confiança en tu mateix. Si t'has proposat trencar-te per dins per a renéixer, endavant! Així podràs saber amb seguretat quin és el teu lloc.

Estudia de quina forma pots reclamar un deute que tens pendent de cobrar. Un consell: procura no perdre la temprança, si és que vols recuperar els teus diners. Els empipaments i males formes tanquen portes.

El teu organisme té una gran capacitat per a recuperar-se, i si tens una ferida o cicatriu, notaràs millora.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquesta atmosfera global t'ajudarà a reduir diverses de les teves preocupacions. Aquest diumenge et permetràs estar més descansat i relaxat, i en definitiva, més alegre, més conscient del teu atractiu i més receptiu a l'amor.

Aprofita qualsevol ocasió, és un dia irrepetible! Augmentarà la teva ambició i la confiança en tu mateix. Ningú podrà dir-te fins a on pots arribar i fins a quin lloc no.

Els obstacles, sense importar d'on venen, no t'espantaran, i t'encantarà demolir-los: tindràs molta força i disciplina, res ni ningú es resistirà.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

En assumptes romàntics, hauràs de mostrar la teva bona voluntat sense emetre tants judicis de valor de l'actuació de l'altra persona per a trobar junts sortides creatives als problemes.

En el professional, les persones que t'envolten podrien estar interpretant de manera errònia les teves actituds o dites i els avantatges seran per als teus enemics en lloc de posar el vent a favor de la teva empresa.

Si estàs cursant una malaltia, et sentiràs millor a mesura que transcorri el dia. Procura mantenir el teu humor i el teu ànim enlaire.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

No permetràs que ningú s'interposi en la sendera de felicitat al qual has arribat per mèrits propis. Fas molt bé a defensar el que és teu i a allunyar als ocells de mal averany que només semblen trobar la felicitat en la dissort dels altres.

Tot bé a la feina; seràs disciplinat, i tindràs una capacitat molt bona per a assignar tasques als altres. Et ve de gust molt fer activitats a l'aire lliure, en contacte amb la naturalesa.

Agrairàs la teva bona forma, et sentiràs ple de vida i de salut.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Experimentaràs una forta atracció kàrmica per algú que es creuarà amb tu en aquest dia gràcies a la destinació. Potser es tracta d'una nova relació romàntica o una nova amistat que et serveixi de guia per al teu creixement personal o espiritual.

Hi haurà una mini crisi amb el teu cònjuge pels pagaments endarrerits de la llar o un empipament amb un soci de negoci. Alguns nadius poden sentir-se una mica desorientats i confusos respecte al seu futur professional.

Canvia les begudes carbonatades i ensucrades en les teves reunions socials per un te o una infusió. Són molt més saludables i no enterboliran la teva ment.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

No es percep una gran protecció en la vida dels casats, i alguns Verge poden ser especialment problemàtics. En cas d'una discussió, mantingues la calma o corres el risc que la paraula separació es posi sobre la taula.

El teu treball diari et donarà molta satisfacció i podràs prendre decisions ràpides, reduint la velocitat quan sigui necessari.

A través de les xarxes socials podràs descobrir noves maneres de fer exercici, sigui en la teva pròpia casa o en l'exterior sense importar la teva edat o la teva condició física.

  

 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

És bastant possible que avui puguis passar moments molt feliços amb la teva parella. La vinculació amb la parella també es veuria enfortida. Pots esperar bons resultats en tots els assumptes familiars, en general.

Quant a l'àmbit laboral i financer, l'escenari econòmic sembla optimista. És possible que puguis rebre assistència monetària en moments de necessitat. Les despeses també poden no ser molts.

Per a la teva salut, Balança, la predicció d'avui indica que segurament patiràs d'un problema d'esquena, relacionat amb estrès i també una mala postura en el treball.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els assumptes romàntics i amorosos dels nadius del signe de l'escorpí donen clares mostres de conflictivitat i molèsties. Especialment aquest sentiment serà el que alteri l'ànim d'aquells nadius del primer deganat.

Els astres mostren una marcada tendència al canvi i la modificació de la manera en la qual viuen molts nadius. Els fills de Plutó es veuran marcats per esdeveniments increïbles.

Estaran vivint una tendència a acumular toxines, urgeix el consum de fruites antioxidants i infusions d'herbes detox.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui en l'amor Sagitari el romanç i la passió t'esperen. Viuràs moments inoblidables en tots els sentits, i això contribuirà a immunitzar-te contra els problemes. La felicitat està del teu costat.

En relació amb la professió, els Astres avui et revelen que passaran coses bones en els pròxims dies. S'estan preparant esdeveniments que et permetran treure a la llum totes les teves habilitats professionals.

Per a la teva salut, avui gaudir de benestar bastant equilibrat. Els teus ànims, així com el teu cos físic sentiran una embranzida d'energia positiva.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És un diumenge excel·lent per a aprofundir en els assumptes del cor. Recordar i honrar a aquestes persones amb les quals sents que tens una veritable comunió.

Et vindrà molt bé un canvi, Capricorn, en particular si estàs cansat de la teva ocupació, et sents malament amb la teva nòmina o vius molt allunyat dels teus somnis així com de la teva veritable missió espiritual.

Els problemes de cada dia et portaran a viure un estat d'estrès perillós. Has de començar a parar esment a aquest problema i en particular a la influència que exerceix sobre el teu sistema digestiu.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

És moment de mirar pels que mestresses, perquè en cas contrari, el distanciament s'obrirà camí entre vosaltres. Ja no pots seguir més temps tancat en el teu propi món.

Respecte a la feina, et sentiràs agraït, ja que no sols conserves la teva ocupació, sinó que fins i tot tens l'oportunitat de pujar graons en l'empresa. Per a la teva salut, has d'esperar una resposta positiva enfront de les mesures que estàs prenent.

Si has començat una nova dieta o estàs canviant aliments en els teus menús diaris, el teu organisme respondrà satisfactòriament.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et sorprendrà sentir que el teu enamorat vol portar la relació al següent nivell de compromís. Sí, estem parlant que deixarà caure la idea del matrimoni, comprar una casa o tenir un fill.

Seria bo que si tens una entrevista de treball, ponència o alguna cosa a comunicar important la setmana que ve el preparis a consciència avui. Recordaràs un contacte laboral interessant que vas conèixer fa temps i a qui havies oblidat.

Tindràs alguns moments de feblesa durant el dia i assaltaràs la teva nevera. No serà una cosa constant durant el dia però no et sentiràs orgullós d'això.


Comentaris

envia el comentari