L'horòscop diari del 10 de maig

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 10 de maig de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El teu cor salta d'alegria. La sensació de solitud que t'ha embriagat en els últims temps es fa més feble, i acabarà per desaparèixer. Sabràs alliberar la teva ànima de les cadenes que et lligaven a tristes històries del passat, que no van tenir final feliç.

Les tasques pròpies del teu treball et donen mandra, i que la setmana estigui començant tampoc és una cosa que t'ompli d'il·lusió.

Els qui hagin tingut un problema en la zona del coll o l'esquena notaran una evolució, sobretot, si has fet cas a les indicacions del teu metge.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'amor tot pot curar-lo, no hi ha ferida que rebutgi el bàlsam de l'afecte, Taure. Sé una persona molt sincera si vols que els problemes del teu cor cicatritzin.

Per a aconseguir unes certes metes laborals necessitaràs ajuda de persones amb més saviesa i experiència que tu. No t'ensorris en notar que els teus esforços i idees individuals no són suficients.

Els teus principals projectes de salut avancen a poc a poc, encara que les coses no són tan senzilles com molts t'havien promès. Hauràs de lluitar una mica més per a arribar als teus objectius.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Comprens més del que uns altres pensen sobre la situació que vius en aquesta relació que està passant per un mal moment però que més enllà d'això és fort i veritable.

Mercuri, el teu planeta regent, en el teu signe et dóna l'energia necessària per a realitzar totes les gestions que havies previst per a avui. Una fase de la teva vida està a punt de culminar amb el teu pròxim aniversari per a donar espai a nous somnis.

És un dia en què la melancolia i la preocupació poden portar-te a sentir una baixa en la teva energia vital.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva parella et donarà un toc d'atenció en l'inici d'aquesta nova setmana. Necessita que li facis una mica més de cas, t'ha estat manant senyals, però et costa llegir entre línies. No siguis egoista, sou un equip de dos, en el bo i en el dolent de la vida.

Sabràs eludir els problemes, perquè aquest bell dia no s'arruïni per discussions amb companys de treball o persones amb les quals et relacionis per qualsevol motiu laboral.

Alguns nadius haurien de controlar amb més rigor el seu sistema circulatori, que serà una mica feble.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En l'amor, no estàs per a muntar drames ni perquè te'ls muntin, vols un dilluns afable amb la teva parella i els astres te'l concediran. Per al solter es preveu que sigui un amic qui faci de Cupido.

Estàs en la línia de tenir cada vegada més clar quins són els teus objectius laborals i professionals. Tindran especial bona sort aquells que treballin en l'empaquetat i lliurament de mercaderies.

Al teu voltant et miraran com si estiguessis boig i és que estaràs parlant amb tu mateix en veu alta. Si necessites sentir els teus pensaments per a organitzar-te, fes-ho sense enrojolar-te.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El volcà de l'amor entra en erupció en l'inici d'aquesta nova setmana, en la qual planeges molts esdeveniments. Tindràs ganes de gaudir de l'amor i també del teu cos, deslliurant-te d'alguns complexos que et feien pensar que valies molt poc.

Esquives els inconvenients en el treball, i deixes que uns altres el solucionin (excepte aquests que són competència de tu de manera exclusiva).

El teu sistema respiratori serà la part del cos que més sensible, així que procura no fumar cigars. Igualment, evita l'ús d'aires condicionats, que ressequen les teves mucoses.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La vida social podrà contribuir a millorar el vincle amb el ser estimat. De la mateixa forma ajudarà els solters a trobar a una persona afí amb la qual iniciar una història d'amor.

En el professional, podran concretar negocis i resoldre assumptes de paperassa que hagin quedat pendents. No obstant això, tindran obstacles en el camí i sofriran importants demores.

En la salut, pot ser que no tinguis ganes de fer molta cosa, però segurament tiraràs de la teva força de voluntat per a mantenir-te actiu. Saps la importància que l'activitat física té per a la teva salut.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La major part del dia podries viure somiant amb un moment èpic de trobada de parella en el qual no facin falta les paraules ni les explicacions, aconseguir-ho depèn en gran part de la teva actitud.

És un dia perfecte per a portar endavant els teus plans comercials. Els diners no fluirà amb l'abundància que desitjaries no obstant això serà suficient per a cobrir aquelles necessitats que et fan falta avui.

Per a aquest dilluns la salut dels nadius del signe d'Escorpí rep favorables energies. La sensibilitat és extrema.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

A partir d'un vincle laboral, és possible que Sagitari construeixi una relació romàntica que es farà més sòlida amb el transcurs del temps. La sinceritat constituirà l'eix sobre el qual girarà el vincle romàntic.

En el terreny laboral, existiran immillorables oportunitats sabent que la seva capacitat de treball és inqüestionable. La intuïció els guiarà cap a les millors oportunitats.

Quant a la salut, avui els nadius del signe se sentiran bé i és probable que comencin a planificar uns dies de relaxació, probablement prop de la mar. Necessites reconnectar amb la naturalesa.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La història de la teva relació va canviant i tu mateix ets algú que està transformant-se una mica més cada dia i necessites avaluar el que realment és valuós per al teu cor.

Aquest dilluns l'activitat professional cobra una importància absoluta. Tindràs molta feina per a realitzar i una agenda molt ajustada. No disposaràs de temps per a perdre.

Si ets d'aquells nadius que estan sofrint restrenyiment necessitaràs agregar a la teva alimentació més verdures i fibres per a millorar la salut intestinal.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui Aquari els Astres es confabulen perquè vives experiències bastant gratificants en les relacions amoroses. Els que estiguin en parella gaudiran de moments molt romàntics i sensuals.

En l'àmbit professional, podries rebre una oferta bastant interessant, però no et decidiràs immediatament. Pot ser que busquis l'opinió d'algú de confiança abans de fer el pas de canviar de treball.

Quant a la salut els aiguaders estan molt compromesos amb el seu benestar. Saben que només d'ells depèn que el seu cos funcioni bé, o almenys en gran manera.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et toparàs amb alguns secrets familiars que són un veritable escàndol. Els solters, estaran molt xerraires i estimaran els debats sobre qualsevol temàtica. Comença un període molt comunicatiu amb els fills.

En el treball, amb Mercuri en Bessons hauràs d'anar amb compte de no passar-te el dia conversant amb els teus companys o se us passarà la jornada laboral sense haver fet les vostres tasques. En canvi, els Peixos la professió dels quals estigui relacionada amb la comunicació experimentaran un boom en la seva carrera professional.

Et salut estarà estable mentre cuidis de la teva gola. Evita espais amb fum i corrents d'aire.


Comentaris

envia el comentari