L'horòscop diari del 10 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et costa admetre que no portes la raó, i molt més, donar-la-hi a la teva parella, encara que tingui raó! Els astres et fan una persona bastant testarruda durant aquest dimarts. Estaràs plenament convençut de tenir l'única veritat, i no donaràs el teu braç a torçar.

La teva economia es trontolla per un compromís inesperat. Et veus entre l'espasa i la paret amb l'assistència a un esdeveniment que requereix un desemborsament important.

El coll podria donar-te avui problemes, així que procura no fer moviments bruscos ni activitats on podries forçar-lo.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Assumeix que l'amor és una cosa dinàmica i que un dia pot estar en el més alt per poc després caure, i tornar a començar. I que en totes les relacions hi ha períodes tant d'acostament com d'allunyament.

Empra part del teu temps a organitzar els teus comptes, revisa totes les teves cites i respon qualsevol correu electrònic vinculat als teus diners: pagament d'impostos, comunicacions del teu assessor…

Truca a algun company d'esport i queda amb ell; a través de l'exercici et llevaràs part de l'ansietat quotidiana.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Per fi arriben excel·lents notícies per als nadius de Bessons pel que fa a l'amor. Després de molts dies de dificultats per comprendre's amb l'altre aconseguiran mirar-se als ulls sense que s'encengui el foc de la ira.

Tens l'oportunitat de començar a visualitzar els detalls d'un negoci que pot donar-los molt bones perspectives d'èxit en el futur.

Et sentiràs molt bé, l'optimisme regna en el teu cor i això enalteix la teva ànima i beneficia la teva salut física i psíquica.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Recordes amb força la manera en la qual imaginaves l'amor en la teva més tendra infància. Quan et creies que les històries dels contes de fades succeïen i que a tots ens arribaria algú que ens fes feliç.

Planifica millor el teu dimarts per a ser així un Cranc que millori la seva eficiència professional, que dispari la seva producció i que per extensió aconsegueixi més diners en la seva butxaca.

Mira més per la salut del teu cabell. Una bona manera de fer-ho és no pentinar-te en excés, així evitaràs que et caiguin més cabells dels necessaris.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No podràs ocultar-li a la teva parella totes aquestes preocupacions que et ronden pel cap. Et coneix bé, així que explica-li què passa i t'ajudarà amb bons consells i altres punts de vista.

L'energia de les primeres hores del dia t'anima a focalitzar-li i organitzar les teves tasques laborals i economia dels pròxims sis mesos. Jornada favorable per a començar la cerca de la compra d'un immoble.

El teu olfacte estarà molt aguditzat i les olors fortes et desconcentraran. Envolta't de ciris perfumats per crear un ambient de pau i olors agradables.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La calma absoluta prevaldrà en la vida matrimonial del nadiu de Verge. Els astres s'ocuparan absolutament de tots els teus fronts amorosos i et garanteixen la més bella estabilitat.

Avançaràs en la teva professió, el teu tren ha posat tot el combustible en les seves calderes i resulta imparable. Un consell: no gastis la teva energia en els detalls, fes l'essencial.

Alguns nadius tenen problemes de salut que prefereixen ignorar, potser per por d'anar al metge. Procura treure a flotació la teva sensatesa, abans que les coses es puguin posar serioses, o en una direcció irreversible.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop per a l'amor avui Balança prediu que serà un dia on la intimitat entre la teva parella i tu serà molt important. És probable que alguns de vosaltres us sorprengueu amb la notícia d'un embaràs.

Per a la teva economia, és probable que siguis malbaratador a causa de la ubicació de Mart en la teva segona casa.

Respecte a la teva salut, s'aproxima un període en el qual et sentiràs una mica baix de moral i forces físiques, per la qual cosa et convé anar enfortint el teu sistema immune.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs iniciant una relació, és molt probable que descobreixis que hi ha qui vol perjudicar-te portant i portant informació confusa o errònia. No t'afanyis a defensar-te, ja que és probable que les caretes caiguin abans del que imagines.

Un toc celestial de bona sort pot atreure a la teva vida financera els diners que estaves necessitant. Obre bé els teus ulls, ja que és probable que siguis tu mateix qui sol obstruir el flux natural de l'abundància.

Estaràs sofrint la tendència a patir maldecaps o migranyes fruit d'una tendència a la deshidratació. Beu aigua.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop d'avui prediu que en l'amor els Sagitari se sentiran com a peix en l'aigua. La teva relació amb els seus éssers estimats fluirà de manera natural i bella. Les mostres d'afecte acapararan tots els moments.

Per a les teves finances no tindràs problemes de diners, la qual cosa significa que comptes amb els recursos més que suficients per a viure el teu dia a dia amb total comoditat.

A nivell de salut, pot ser que un refredat que es compliqui amb angines aparegui de sobte i t'impedeixi complir amb les teves tasques habituals.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Les discussions podrien presentar-se, i és que a últimes hores del dia vibrarà una energia de discòrdia i dolents entesos en el teu entorn pròxim. Especialment amb aquelles persones de les quals més esperes.

Si pressiones o cerques que tot succeeixi en els teus temps, no faràs més que arruïnar la tendència positiva que Venus et brinda des de l'amigable signe de Taure.

Si ets d'aquells nadius que estan vivint dies d'escàs descans, amb anades d'aquí cap allà, tensió laboral i conflictes emocionals has de descansar.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop per a l'amor avui Aquari pronostica que aquells que estiguin en parella des de fa poc hauran de controlar-se i no parlar de plans de futur de manera impulsiva.

Respecte a la teva economia, has de tenir cautela en el maneig dels recursos financers, principalment a causa de la conjunció Sol-Neptú, que encara actua en el teu signe.

Per a la teva salut, Mercuri retrògrad en Aquari al·ludeix a organitzar les idees, plans i projectes personals, a més de redefinir el concepte que tens de tu mateix. Això t'empenyerà a concentrar les teves energies en el pla psíquic.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No et deixis portar pels judicis externs i persones tòxiques que només volen veure cremar el món, confia en el teu cor perquè cada parella és diferent i té tempos diferents. Peixos, has arribat fins aquí, amb tot aquest esforç. I no ha estat fàcil. Per això no has de deixar-te acoquinar per ningú.

Si els teus superiors, socis o companys menyspreen el teu treball és hora de plantar-los cara i dir-los quatre coses.

Quan arribes al límit el bonic peixet es converteix en un tauró. Aprèn a integrar aquesta energia per a usar-la a aconseguir els teus objectius.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari