YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 10 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 10 de març de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El teu cor camina una miqueta complicat. El que fins ara et feia molt feliç sembla que ha deixat d'interessar-te, com si els teus gustos i inquietuds actuals anessin per un nou camí que encara no havies explorat.

Et trobes en el dia més complicat de la setmana pel que fa a assumptes de treball. Presenciaràs situacions complicades, fets que t'incomodaran.

La salut és l'àrea en la qual millor t'anirà; els astres et brinden una bona protecció i t'impulsen a fer millor les coses.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

T'asseurà molt mal que la teva parella no accedeixi a tots els teus desitjos, o que la teva última conquesta canviï la cita que teníeu per a un altre dia que li vagi millor.

Per a canviar la teva situació professional has de duplicar els teus esforços, posar-te a la feina i ser molt més dinàmic. No esperis que l'oferta laboral de la teva vida arribi fins a la teva porta mentre tu esperes de braços plegats, mirant la vida passar.

Et lleves un pes de damunt pel que fa als teus traumes i els teus complexos, trencant les cadenes que et lligaven al passat més angoixant.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Respecte de la parella, si ets d'aquells que estiguin vivint un festeig podran mantenir compromeses converses sobre les noces, els plans de convivència seran més fortes cada dia i sentiran que és temps d'organitzar els detalls de la vostra unió.

Arribaran oportunitats que bé poden afavorir-te en l'econòmic o fins i tot pot portar per a tu un nou paràmetre de comprensió de la realitat en la qual vius. S'obriran nous horitzons intel·lectuals.

Respecte de la salut, els astres afavoreixen la fertilitat dels nadius del signe de Bessons.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Estàs potser en el dia més optimista de la teva setmana. Potser el teu dimecres es dibuixa de color gris, però amb la teva alegria innata tenyiràs tot de tons pastel. Amb semblant actitud, és lògic que et vagi bé en temes d'amors.

Comprovaràs com l'honradesa i la bondat dels teus companys de treball és una realitat; et demostraran que són aquí per a ajudar-te amb els seus consells, i t'assenyalaran el bon camí.

El teu cos t'està manant senyals: ja no és el d'antany, potser perquè t'estàs fent major, o perquè prefereixes la vida sedentària a l'esport.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El “mal d'ull” no sols s'utilitza per a encanteris negatius sinó també per a enamorar a algú. Avui, la teva mirada estarà plena de màgia i aconseguiràs atreure cap a tu la persona per la qual batega el teu cor.

Hi ha canvis al teu voltant en el terreny professional i laboral. Encara que això no t'afecti directament, aquest ambient et crearà bastant incertesa, però preferiràs prendre-te'l amb una actitud positiva.

Et sentiràs una cosa desconnectada de tu mateix, necessites connectar amb el teu element: el foc. Practica algun esport ple d'adrenalina o competitivitat, pinta un quadre o canta a ple pulmó.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Comences a assaborir les mels de l'amor; comprens que en els sentiments mai cal baixar la guàrdia, que sempre cal estar al peu del canó perquè l'altra part no se senti desatesa.

Estaràs molt atent a tot el que concerneix al teu treball, especialment, a les notícies pròpies del teu sector. Saps que cal estar constantment renovant-se, perquè en cas contrari et quedaràs obsolet i sense projectes prometedors entre mans.

Els resultats de la dieta o del gimnàs (o de la combinació de tots dos) comencen a notar-se.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

És hora d'aprofundir en els vincles, gaudir la sexualitat i fondre't en l'amor. És un moment propici reparar els danys causats o pagar els comptes pendents, amb l'objectiu d'equilibrar a les parts implicades.

En el treball, la falta de serietat i la competència poden costar-te car, però l'oportunitat camina solta, per la qual cosa és qüestió de buscar-la.

En la salut, tot sembla indicar que no tindràs cap problema important durant el dia d'avui. Físicament et trobes bé i anímicament et sents bastant confiat i positiu.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Gaudiràs dels moments de complicitat amb la teva parella. Si estàs solter no et dediquis al celibat si no el sents. La teva activitat sexual sol anar d'un extrem a l'altre, però és hora de vibrar i divertir-se en bona companyia

Si estàs dins d'un conflicte d'interessos en una divisió de béns o herència podries haver de fer front a una discussió.

Et sents òptim tanmateix hauràs d'estar atent a petits accidents domèstics. En particular això afectarà els nadius del tercer deganat.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui Sagitari, es fa necessari mantenir una relació d'igual a igual amb la teva parella i amb els quals t'envolten, en cas contrari, una de les parts estarà en desavantatge. El bo, és que ara hi ha major claredat per a veure on està el problema i també la solució.

En el professional, els clients, ajudants i col·laboradors, passen a un primer pla. Ells són els que maniobren les accions i determinen la ruta a seguir.

En la salut, requereixes autoafirmar-te en les teves necessitats per a poder respondre adequadament a les demandes del teu entorn.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

L'expressió de l'amor i les necessitats de carícies i afecte es veuen reforçades per acció de Venus en el signe de Peixos, que promou l'amor i l'empatia sense límits.

La Lluna en Aquari et porta a ser més desagafat i a gastar els teus recursos per motius d'índole emocional. És possible que necessitis fer un regal o complimentar a algú.

Realitzar exercicis o iniciar la pràctica d'un nou esport podrà ser una de les maneres de cuidar la teva salut.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'horòscop revela que hi haurà molta atracció i passió, així com necessitat d'estimar i ser estimat. Tot això el podràs experimentar si estàs obert a això.

En el treball, els teus constants assoliments fan que puguis posicionar-te en el lloc merescut. És el moment propici per a desenvolupar tasques independents o que requereixin de lideratge.

En la salut, és un moment ideal per a centrar-te i redissenyar la imatge i l'estil personal. Se't demana que t'adaptis àgilment a l'ambient i a la situació si vols sentir-te més còmode amb tu mateix.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Venus et fa ser una miqueta superficial en el terreny amorós. El solter es guiarà per les aparences i luxes que envolten a les seves possibles conquestes, i l'aparellat criticarà a la seva parella si aquesta s'ha deixat de cuidar.

Si vols canviar de treball o millorar les teves condicions actuals no ho aconseguiràs sense fer res. Potser, en el fons, és que no et ve de gust tant sortir de la teva zona de confort.

Utilitzaràs el ‘postureo’ publicant fotografies amb posats forçats i filtres. Fingir una vida perfecta i luxosa però irreal no t'ajuda en res, Peixos.


Comentaris

envia el comentari