L'horòscop diari del 10 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 10 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les relacions amb el teu cònjuge perdran una mica de la seva intensitat habitual. Ja saps que cada dia cal posar una mica de llenya al foc de l'amor perquè segueixi viu com al principi del festeig.

A la feina, alguns nadius poden haver de prendre decisions importants pel que fa a la seva trajectòria. Ha arribat el moment de canviar de rumb, val la pena buscar una feina que et doni més diners encara que no et faci sentir desenvolupat?

En la salut tindràs un dimarts amb prou energia, i en el qual tindràs molta rapidesa mental.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El Sol brilla amb força per a aquells nadius del signe Taure que han trencat la seva relació sentimental recentment. Tens davant teu un dimarts molt divertit, en el qual podràs conèixer a qui et proposis, i en el qual hauràs de donar poques explicacions.

En l'aspecte professional les teves idees aquest dia valdran or, així que pren la precaució d'apuntar tot allò que passi pel teu cap perquè no es perdi en el temps.

La teva imatge personal no t'acaba d'agradar; la teva autoestima està lesionada, potser per ferides passades que tornen a sagnar.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El teu enteniment és gran i per això saps que és necessari donar el millor als éssers estimats, sabràs buscar una estratègia de salvament per resoldre aquest assumpte.

Saber que estan recolzant-se l'un a l'altre en tot alimenta el teu esperit de bones sensacions i projectaràs els teus somnis amb alegria i esperança. 

Si ets d'aquells emprenedors que estan iniciant el seu camí hauràs de fer front a la por al fracàs. Pots portar noves rutines en el dia a dia que et deixaran admirat de tot el que pots millorar sense acudir a un esteticista.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Arriba el moment de treure totes les cartes que et guardes en l'amor. La teva parella necessita saber què esperes d'ell o d'ella, jugues massa a la distracció, t'agrada anar de misteriós, i l'altra part es comença a cansar.

Algun company de treball que és en realitat un llop amb pell de xai pot resultar amenaçador en extrem durant aquesta jornada. Hauràs de vetllar per la teva eficiència, i en el cas que facis algun error, procura ocultar-lo sigui com sigui.

Cuida les teves articulacions i no estiguis tot el dia pendent del mòbil.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Els protagonistes dels teus pensaments no seran ni el teu ser estimat, ni els teus fills, ni tu mateix. Les teves idees i l'agenda marcaran el ritme del teu dia. Sí, besaràs a la teva parella i li diràs que l'estimes, però de manera automàtica.

Si treballes de forma independent, pot ser que t'arribin peticions molt interessants de col·laboracions amb emprenedors d'àmbits complementaris a la teva empresa. Ja t'has donat per vençut en el teu afany per estalviar? O és que ja no hi ha més per gastar?

Tindràs molta vitalitat, autoconfiança i coratge per afrontar qualsevol situació que es presenti com un repte.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs en un moment complicat de la teva vida professional, i consideres que et falta temps per gaudir de la teva parella i de la teva família.

Procura que la teva carrera professional sigui de fons: no et centris en els resultats ràpids, sinó en aquells que es couen a foc lent. Caldrà treballar molt i molt dur, fins al punt que la teva paciència pugui esgotar-se per moments. Però tots els esforços valdran la pena.

Estaràs ple d'energia, però també pots ser més sensible als mals de cap.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui hi haurà un bon moment per a les parelles que pretenen fer passos importants com el matrimoni o la convivència. Especialment si han hagut de posposar en els últims mesos.

Pel professional, comencen a rebre millores i fins i tot alguna bona satisfacció, més encara si hi ha hagut un gran esforç per obtenir determinats resultats.

En la salut, tot indica que els nadius del signe viuran una bona recuperació. Això permetrà que s'allunyin una mica dels períodes d'agitació general que han viscut fins ara i se sentin més relaxats i confiats.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Hi ha excel·lents energies afavorint el teu món emocional i afectiu i donant pas a una història d'amor inoblidable. Obre la teva ànima al desconegut, Escorpí.

El teu regent Mart continua a la zona zodiacal relativa a la feina i per això l'acció i el frenesí continuen manifestant intensitat, fins i tot una mica de conflicte amb companys o ocupadors que demanaran més de la norma.

Necessites trobar un espai de temps per dedicar-te a la teva vida espiritual i prendre contacte amb les necessitats de la teva ànima.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

En el terreny amorós Sagitari, la teva vida en parella tindrà un impuls excepcional, caracteritzat per una comprensió profunda i sensual.

En el terreny laboral, estàs prosperant sense pressa, però sense pausa, possiblement t'has presentat, o vagis a postular-per a un lloc de superior categoria dins de la teva empresa.

Pel que fa a la teva salut, et sentiràs amb la suficient força per a dur a terme totes aquelles coses que tenies guardades al calaix per falta de temps o energia. Estaràs ple de determinació, de ganes de fer coses immediatament.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

La vida et donarà grans satisfaccions en tot el que es refereix als teus vincles dins de la llar, viuràs en un ambient que propicia el diàleg i per això podràs llimar les asprors del passat.
Si estàs a punt de prendre un nou rumb en la teva vida professional i els teus cercles pròxims t'adverteixen de futurs problemes i generen dubtes, debilitant la teva convicció és el moment de confiar en els teus instints.
No has de preocupar-te pel futur ni pel passat, ja que és molt negatiu per a la teva salut emocional.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

La presència de Venus i Mart és excel·lent per a l'amor i la passió. Hi pot haver coquetejos o amistats que es convertiran en trobades apassionades, enriquint el teu costat sentimental.

En el terreny professional serà convenient mantenir-se en contacte amb l'exterior, ja que els ingressos importants podran registrar a través d'aquest canal.

Pel que fa a la teva salut, tant enrenou laboral podria fer que et costi agafar el son, per posar-hi remei, res millor que fer una mica d'esport en sortir de la feina, ni que sigui fer una llarga caminada.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Necessitaràs sentir-te estimat i valuós per a la teva parella (encara que no l'hi diguis). Et vindran de gust moments d'intimitat on gaudir dels petons i carícies. Podries rebre una trucada o visita inesperada del teu pare.

En aquest dimarts tindran sort en el seu treball els llocs de treball relacionats amb la medicina, militars, policies, esportistes, etc. És a dir, aquells on es necessiti molta disciplina i calgui 'lluitar'.

El clima astral t'aporta una influència molt positiva per a la recuperació de malalties, crugies (realitzades en lluna creixent) i lesions. Bon dia per acudir a un fisioterapeuta o reumatòleg.


Comentaris

envia el comentari