YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 10 d'octubre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 10 d'octubre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En l'amor la confiança serà mútua, i no us farà vergonya ni pudor tractar alguns temes espinosos, com la vida sexual conjunta o els problemes amb els fills. Augmentaran les teves ganes de contacte físic, el foc brollarà dins del teu estómac.

Recordes quina és aquesta professió a la qual et volies dedicar, a la qual jugaves? Encara ets a temps de canviar el rumb de la teva vida professional, sense frustracions ni drames.

Hauràs de lluitar contra l'estrès no sols per a poder respirar amb més tranquil·litat, sinó també perquè els teus músculs es relaxin.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu ego estarà en nivells alts. Neixen en tu unes potents ganes de sentir-te desitjat, i no t'importarà si tens parella o no. Vols ser el protagonista d'aquest dissabte, el centre de les mirades, de les floretes, de les promeses d'amor.

La teva estabilitat laboral dependrà únicament del teu comportament, i no tindràs massa problemes per a trobar el teu propi centre de gravetat.

Si no tens temps per a fer esport, almenys, procura almenys oblidar-te dels cotxes i els ascensors, i usar més les teves cames.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs en una relació des de fa llarg temps, podries proposar a la teva parella matrimoni o almenys mudar-se junts. La teva elecció d'avui té molt bons auguris.

Aprofita aquest dia per a millorar el teu perfil i innovar en el teu discurs publicitari. Si has començat recentment una emprenedoria de forma independent, descobriràs que no tot són guanys monetaris.

El dia començarà en calma i el benestar que sents en el teu cos et convida a fer exercici i millorar els teus hàbits.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Cerca la serenitat al teu voltant, Cranc. Baixa del toro salvatge en el qual sembles haver muntat el teu cor, les presses t'impedeixen veure la bellesa d'aquest dissabte d'octubre. Saps que quan estàs apocat i de bon humor la teva bellesa s'accentua? Que els teus ulls es carreguen de magnetisme i poden enamorar a qualsevol que es topi amb ells.

Perquè la teva faceta monetària sigui més llustrosa, aprèn a dir que no a les despeses innecessàries i als luxes que no et pots permetre.

Pots sofrir problemes d'inflamació, especialment si has sofert alguna intervenció mèdica.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És un dia propici per a resoldre conflictes perquè podràs exposar de forma més consistent i ordenada els teus sentiments i opinions. No es preveu que el solter vagi a tenir cap trobada amorosa.

El teu llenguatge persuasiu (però no agressiu) serà molt eficient a l'hora de fer un pas més cap a l'èxit en la teva carrera professional. Hauries de prestar més atenció a la teva economia i avaluar detingudament la teva situació financera personal i de la teva llar.

Si aquesta setmana has tingut una crugia menor, les energies disponibles t'ajudaran a una recuperació més ràpida, fàcil, i sense complicacions.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El teu cor estarà allunyat de tot el que t'envolta, de la teva realitat més tangible. Et costa acceptar la realitat, i prefereixes mentir-te a tu mateix, parlar de coses que no han succeït, ometre informacions importants, jugar a la distracció.

Aconseguiràs una gestió rigorosa de la teva situació financera, sempre que aquest sigui el teu objectiu. Aquest dissabte hi haurà unes certes dificultats, però sabràs com sortejar-les totes; donaràs resposta a alguns problemes, i altres hauran d'esperar fins al dilluns per a trobar solució.

Intenta no cometre excessos, i administrar les teves energies de manera gradual.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Passaràs de moments en els quals prevaldrà la necessitat de seguretat i estabilitat, a moments en els quals la inquietud et dominarà i guiarà les teves accions sense oblidar els teus pensaments.

En el treball, agafa forces i pensa en què fer en el futur. No seran roses el que recullis, fins i tot per als qui treballen per compte d'altri. Podries tenir la sensació d'estar atrapat o d'haver-te tallat les ales per situacions anteriors.

En la salut, evita sobretot sacrificar-te massa pels altres o per una altra persona, és moment de cuidar-te.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Serà un dia estupend pel que fa a l'amor i les relacions personals. Escorpió, cada moment del dia podrà ser degustat amb plaer i sensibilitat.

Són estranys moments per a la teva economia, un dia sembla que tot està bé i en ordre i al següent sents que estàs en un col·lapse financer sense precedents.

Pot ser que el cansament de la setmana s'hagi acumulat i per això aquest dissabte et despertis esgotat i sense ganes de res.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva història d'amor Sagitari, només pot millorar amb aquest cel astrològic. Deixa a un costat els dubtes i prepara't per a viure una nova etapa de la teva vida en parella. Hi haurà afabilitat i comprensió absoluta.

Les activitats relacionades amb la moda, l'entreteniment i l'art també tindran una clara recuperació. Els bons resultats professionals van acompanyats de guanys econòmics.

Pel que fa a la teva salut, avui els arquers se sentiran en excel·lent forma psicofísica. Els Astres et són favorables com per a mantenir el teu cos energitzat i bell sense massa esforç.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els influxos lunars invoquen en la teva ànima el desig de nodrir i fer calor a aquells als qui mestresses i per això et sentiràs desitjós de realitzar una trobada gastronòmica en honor dels teus éssers més pròxims.

Els qui brindin serveis a dones com ara la perruqueria, la cura de la pell o la venda i disseny de peces de vestir seran els més beneficiats amb l'energia astral d'aquest dissabte.

Problemes d'insomni o de mala qualitat de somni poden afectar la teva salut més del que creus.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquells a la recerca d'una ànima bessona faran nous i interessants coneguts. Pot ser que d'entre aquestes noves persones que arriben a la seva vida, algú aconsegueixi conquistar el seu cor.

En el terreny professional, no et perdis en els detalls i intenta perfilar l'activitat laboral. El temps és preciós i en el treball és important mostrar resultats.

En la salut, estaràs en forma, però per a mantenir-te hauràs de dedicar més temps a l'esport, no et detinguis. És molt fàcil perdre la forma física si ens confiem i anem deixant passar els dies.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En una conversa amb un amic pots ser massa tallant i honest, i això podria molestar-lo. Tindràs un atractiu intel·lectual inigualable. Seràs molt actiu i atrevit a l'hora de prendre decisions en una cita.

Els astres t'aportaran un llenguatge persuasiu i carismàtic que pot portar-te a aconseguir allò que desitges a nivell laboral. Sobretot aquesta energia beneficiarà a aquells que treballin en l'àmbit de la comunicació o política.

Un menjar copiós pot produir-te acidesa i nàusees. Per a remeiar-ho fes ús de la canyella en forma d'infusió, perquè és una planta màgica amb múltiples qualitats medicinals.


Comentaris

envia el comentari