IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop diari de l'11 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aconseguiràs un curiós acostament cap a aquesta persona que t'atreu tant, entre altres coses, per la imatge desimbolta que té i el bon humor que destil·la. Per a la teva sorpresa, l'objecte del teu desig estarà molt ben valorat pel teu cercle pròxim, la qual cosa augmentarà el teu interès.

La teva economia està en una espiral evolutiva, i en alguns moments d'aquest 11 d'abril et sentiràs per sobre dels altres. Si algú intenta posar-te els peus en la terra, no t'ho prenguis com una ofensa, potser et fa falta.

En les últimes nits estàs dormint res més a regular. Si et costa agafar el son, prova de prendre infusions i altres remeis naturals. I no tiris mà als fàrmacs tret que el teu metge te l'hagi indicat. L'estrès té molt a veure amb això.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El nadiu que recentment ha sofert una ruptura tindrà pics emocionals durant aquest dissabte. En alguns moments podràs sentir una intensa pena, però aviat la cosa canviarà, i estaràs disposat a menjar-te el món! Deixa que les ferides cicatrius i trenca amb allò que et lligui al teu passat més recent.

Confiar en tu mateix serà la teva principal arma en els negocis. Una aliança astral et farà un professional especialment bo a l'hora de trobar la solució a problemes que han creat uns altres. Això sí, després caldrà depurar responsabilitats.

Podries estar una miqueta maldestre aquest dissabte, així que sigues acurat a l'hora de cuinar, ja que podries sofrir algun tall o cremada. De pas, duplica la teva netedat en netejar les superfícies i els utensilis per a estalviar-te una possible intoxicació alimentosa.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Avui, Bessons, vols protegir a la teva família, a cadascun dels seus membres, si hi ha nens desitjaràs el millor per a ells i t'esforçaràs per a donar-los protecció i suport. També estàs cuidant amb zel a la teva parella. Ets un delicat i intel·ligent individu, Bessons i si observes tots els detalls i atens les necessitats de l'altre tindràs bons fruits en la cerca d'un equilibri en la teva vida amorosa.

Necessites canvis radicals que et facin sentir renovat intenta escodrinyar en cada assumpte de la teva vida per a identificar on està la clau d'aquest canvi que és necessari. No permetis que els problemes del teu entorn et portin a desconfiar de les teves pròpies capacitats per a créixer en l'econòmic.

La salut no es cuida només per mitjà de medicaments ni amb el que nodreixes el teu cos, el que menges és molt important. Clar que si t'abarrotes de menjar escombraries, amb el pas del temps no et sentiràs bé.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Els astres et fan exagerar els teus sentiments. El teu dia estarà ple de floretes i compliments cap a la persona que mestresses, a pesar que moltes coses no les sentis amb la intensitat que es mereixen. Un assumpte familiar t'ha tingut bastant ocupat últimament, has hagut de cedir molt de temps de la teva vida personal a la seva resolució, i ara és el moment que el compensis.

En el treball l'ideal aquest dissabte és que preparis bé el teu lloc, amb tot molt en el seu lloc, perquè estigui a mà per a quan sigui necessari tirar-li mà. Especialment, sigues polit i acurat amb els documents, segur que avui et fa falta un paper que no trobes!

No juguis als metges. No és bo per a la teva salut que decideixis, sota el teu propi criteri, quins medicaments són els que et convenen i quins has de deixar de prendre.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Mercuri entra en la teva zona de viatges llargs, a més la lluna està en Sagitari pel que les teves ganes de fer les maletes estan a mil. Però no et vindrà de gust un viatge romàntic o familiar, sinó un en grup amb els teus amics i parella (si tens). Pot ser que fins i tot ja estiguis de viatge si has estat sentint aquesta energia des de fa uns dies.

Sentiràs interès per alguna mena d'educació superior sobre filosofia, ciència, literatura o altres estudis de naturalesa intel·lectual. Per això, és un bon moment per a cursar una carrera universitària, màster, doctorat o cursos avançats. Entendràs millor els conceptes que se t'expliquin encara que et costarà una mica portar-los al món terrenal per a posar-los en pràctica.

La teva salut física serà esplèndida, Lleó, i les teves ganes de diversió estaran presents tot el dissabte. Cura amb les ingestes de begudes alcohòliques perquè el teu fetge estarà molt sensible i l'efecte que tindran sobre el teu cos estarà maximitzat.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Venus t'ajuda a treure la teva millor valentia per a parlar amb la teva parella sobretot allò que fa temps que calles, ja que són temes espinosos, difícils d'escoltar. En un primer moment la situació serà desagradable, però tu et sentiràs alleujat per no guardar-lo més en silenci.

Davant teu apareixerà una oportunitat de creixement professional, però en aparença, la proposta no està destinada a tu. Hauràs de barallar duro per a aconseguir-la, i tingues segur que ningú et regalarà res.

La salut de Virgo evoluciona favorablement, especialment, entre aquells que sofreixen problemes reumàtics o similars. D'aquesta forma aconseguiràs un dissabte en el qual no faltaran les activitats, i en el qual has d'esprémer cada minut.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Sembla que avui Balança et costarà prendre fins a la més mínima decisió. Aquesta situació podria despertar la impaciència de la teva parella i acabar tots dos discutint. Recorda que no tens per què analitzar-ho tot, i que a vegades és millor veure les coses des d'una perspectiva més àmplia.

En aquest terreny, l'horòscop prediu que estaràs molt actiu, també que els teus col·legues de treball o subordinats demandaran grans dosis d'energia per part teva. Tot això podria fer-te caure en l'estrès. A causa d'això, hauràs d'estar molt centrat, sense deixar-te manipular, o confondre per tantes peticions.

Respecte a la salut Lliura, la predicció d'avui augura que aquells nadius del signe que hagin de passar per un procés quirúrgic, podran recuperar-se molt aviat. Les influències astrals els afavoriran en aquest trànsit.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Ets molt apassionat i t'encantaria rebre senyals de seducció per part d'aquesta persona que tango t'agrada per això aquest dissabte quan estiguis en la seva proximitat presta especial atenció i no et demoris Retornar el gest serà molt important.

És un dia perfecte per a avaluar els últims passos que has donat en la teva professió i tenir en compte a aquelles persones de les quals has rebut suport en aquesta temporada. Potser descobreixes que tens més aliats del que imagines.

És un dia fantàstic per a realitzar canvis en la teva llar, donar aquells objectes que no tenen ús sembla una ximpleria però allibera molt el pes que portes a l'esquena. Imagina que cada objecte del qual et lliures fa espai per a allò que de debò necessites.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La influència favorable de Venus farà que les parelles dels nadius sagitaris els ajudin a superar els mals moments que hauran de travessar avui, comprenent-los i acompanyant-los. Sense aquesta ajuda seria molt complicat que aconseguiran sobreposar-se.

Aquells nadius de Sagitari que treballin en activitats artístiques se sentiran especialment limitats, perquè sembla que avui la seva capacitat creativa es veurà reduïda.

En referència a la teva salut Sagitari, pot ser que avui el nerviosisme, la inquietud i una impossibilitat de concentrar-se t'emboliqui. És probable que l'angoixa no et deixi veure el camí pel qual transites.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Encara que no ho manifestis als altres existeixen una infinitat de pensaments respecte del futur i dels plans que desitges dur a terme amb la teva parella dins de tu. No és que vagis a preferir compartir-los, simplement tems que no arribis a realitzar-los i és una manera de salvaguardar els teus desitjos de mantenir-los en secret, Capricorn.

Els nadius de Capricorn no tenen el costum de descansar. Són persones que estimen el treball i gaudeixen dels desafiaments de mantenir-se sempre ocupats per això aquest dissabte els costarà molt frenar la seva activitat per a donar lloc a un passeig o reunió.

Per als nadius del signe de Capricorn l'energia vital continua en bona sintonia gràcies a la presència del planeta Júpiter en aquesta zona del Zodíac. Aquells nadius que pateixin de problemes circulatoris a les cames com ara varius hauran de descansar unes hores amb les cames sobre un coixí per a evitar molèsties en la segona part del dia.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui l'horòscop diu que, si comences a queixar-te ja d'entrada, no aconseguiràs més que problemes. Per aquest motiu, avui hauràs d'emprar moltes energies a resoldre dolents entesos.

Referent a la teva economia Aquari, pot ser que avui hi hagi moments de gran incertesa causats per alguns temes legals que hauràs de resoldre. Tindràs la sensació que no arribaràs a temps per a solucionar-ho.

Quant a la salut, és important que busquis la manera de resguardar la teva energia. Estàs tenint fugides energètiques motivades per exigències externes. La meditació podria ajudar-te a preservar el teu centre energètic intacte.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et vindrà de gust fer alguna activitat cultural o científica amb els teus fills o en família. Un experiment casolà pot ser un pla molt divertit i didàctic per a tots. També una visita a un museu sobre ciències i naturalesa. Encara que no tinguis fills, podeu anar en parella o amb un grup d'amics, el passareu en gran.

Mercuri en Àries en la teva zona de valoració personal i béns econòmics. Això et confereix una ment molt entusiasta, de pensament ràpid i de promotor (ja sigui que venguis béns i serveis, com que t'acte-promocionis). Sabràs administrar molt bé els recursos dels quals disposes, sobretot dels recursos financers. I aquí estarà una mica el contrapunt, la teva ment estarà una mica absorbida per qüestions econòmiques.

Si durant la setmana has treballat moltes hores assegut la teva esquena estarà una mica ressentida i la teva postura, encorbada. Si és un habitual hauries d'anar al gimnàs per a reforçar els músculs d'aquesta zona del teu cos per a mantenir una postura adequada.


Comentaris

envia el comentari