L'horòscop diari de l'11 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 11 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Després d'uns dies bastant idíl·lics, les coses de l'amor es posaran una mica més complicades, encara que no has de preocupar-te massa. L'amor té els seus cicles, puja i baixa com una muntanya russa, i després de la pau arriben les turbulències i viceversa.

La teva economia es pot afeblir per culpa de la teva gran generositat. Se't pot anar molts diners en aquests regals amb els quals gaudeixes sorprenent els teus sers estimats.

Els qui estan rebent un tractament mèdic que, sota el seu punt de vista, no els va bé, consideraran demanar una segona opinió professional.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els teus sentiments d'amor s'expandiran en aquest dimarts. Aconsegueixes que la teva relació evolucioni, però no et creguis el rei del mambo; cuida la sensibilitat de la seva parella, ja que podria estar passant per un moment complicat (del qual encara no t'ha fet partícip).

En el treball ets conscient que hi ha determinats assumptes que controles millor que els teus companys, i fins i tot que alguns dels teus caps. Defensaràs la teva vàlua amb diplomàcia i elegància.

El sedentarisme et passa factura. Hauries de fer estiraments musculars, sobretot si ets un nadiu que es passa molt temps assegut.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si desitges lliurar-te a l'amor, Bessons, espera les majors sorpreses quan a la nit la Lluna ingressi al teu signe. No serà un dia comú i corrent.

És un dia una mica avorrit en l'àrea laboral. Tindràs una necessitat imperiosa de deixar les teves obligacions a un costat. És possible que hagis d'assistir a una reunió en la qual la teva falta de concentració pot portar-te a un error important. Les sorpreses no es fan desitjar.

Sopa una cosa lleugera, gaudeix d'una dutxa calenta i tendeix-te en el sofà a veure una mica de televisió, el teu cos t'ho agrairà.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et ve de gust ser el protagonista d'una gran història d'amor, digna del cinema. I tries, per descomptat, que la teva pel·lícula pertanyi al gènere de la comèdia romàntica. L'amor i l'humor conviuran braç a braç en la teva vida.

Els teus nervis es posen a prova en el treball. Hauràs de prendre riscos financers bastant significatius, fins i tot en esferes en les quals no tinguis grans destreses ni coneixements.

Hi ha un problema relacionat amb la teva salut que no has solucionat amb saviesa; estàs mirant cap a un altre costat, esperant que les coses es resolguin de manera natural.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Seràs d'allò més directe amb les teves paraules i no et disculparàs per res. Li diràs a la teva parella què vols i com ho vols, les teves peticions seran clares i fermes. El solter farà neteja de contactes del passat.

Els aspectes inharmònics dels astres en la teva zona de treball i autoritat prediuen disputes en el terreny professional. Evita emportar-te les dolentes vibres a casa en acabar la jornada laboral.

Mai tens temps per a fer esport o és que sempre tens mil excuses per a no fer-ho? Has de prendre't molt més seriosament la teva salut física.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estaràs bastant feliç en aquest dimarts; ja ha de passar una cosa greu perquè esborris el somriure del teu rostre. Es percep un clima de fusió afectiva i sensual amb la teva parella, els teus sentiments seran ardents, entusiastes i impulsius.

Continua en la sendera professional que saps que és el correcte; si ets intel·ligent, fins i tot alliberaràs algunes pedres de la teva motxilla per a poder caminar més lleugerament.

Et proposes cuidar més i millor de la teva salut, encara que el cel tindrà un impacte negatiu en el teu somni i el teu descans. Et beneficiarà fer exercici al medi aquàtic.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters hauran d'estar atents, perquè un amor oblidat podria ser la clau correcta per al teu cor. No una relació que va acabar i reapareix, sinó algú amb qui no vas poder anar més enllà en el seu moment.

En el terreny professional, és probable que avui vegis massa injustícies i fins i tot el més mínim obstacle pugui irritar-te i fer-te perdre els papers.

Per a la teva salut, si no va amb compte, et sentirà aclaparat ràpidament per l'estrès i l'ansietat. Per a mantenir el rumb i no cedir als excessos, planifica entrenaments de ritme lent.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Serà un dia fantàstic, et divertiràs com fa molt temps no ho fas i sentiràs que els moments opressius del passat són un assumpte superat per sempre.

Si tens la teva pròpia emprenedoria, avui pots optimitzar molts productes o serveis que creies estaven conclosos però que et brinden un ventall de noves possibilitats en el referit a comercialització.

Estàs enfront d'una influència astral que pot portar-te a sentir estats de consciència complexos. Escorpí, cerca avui mateix la recomanació entre els teus afins d'un professional mèdic.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor Sagitari, Mart assenyala la possibilitat de reunir-se amb persones actives, vitals i estimulants.

En l’àmbit professional, pots adonar-te que algunes de les teves eleccions i comportaments, fracassos i més fracassos, estan inconscientment condicionats pels llaços familiars, per un passat no resolt, que requereix ser entès i superat.

En la teva salut, no obstant això, seràs el retrat del benestar i la salut física. Mèrit del trànsit inusualment llarg de Mart en Àries, que de juliol a desembre et donarà suport.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els problemes dins de la llar continuaran donant batalla als nadius del signe de Capricorn malgrat tots els esforços que fan per a mantenir la pau.

De la teva actitud en el present depèn que puguis desplegar-te en una nova manera de viure. És una excel·lent jornada per a aquells nadius que es proposen aprendre noves tècniques d'aplicació en la seva professió.

Els astres indiquen una tendència a patir de problemes del tipus infecciós. Si sofreixes una ferida a les mans en cuinar procura desinfectar-la correctament.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'horòscop d'avui Aquari revela que podràs consolidar una relació amb la convivència o el matrimoni. Si sents que és la persona amb la qual has d'estar, no esperis més temps.

En el teu sector econòmic, avui les despeses seran aquí, però també els ingressos i, si no et fas ric, almenys equilibraràs els comptes. En el professional, millora les teves habilitats.

Recorda que, per a tenir bona salut, també has de donar-te espai per a l'alegria i el gaudi. Envolta't de totes aquelles coses i persones que et facin sentir bé.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No et preocuparàs massa pel que necessita la teva parella i et centraràs més en el que necessites tu. La comunicació entre vosaltres no serà efectiva i és probable que acabeu enfadats.

L'energia dels astres és molt favorable a aquells que posin en marxa avui el seu negoci, però haurà de ser un negoci que de veritat t'apassioni. Precaució a l’hora de contractar algun préstec, assessora't bé.

Podries somiar que et cauen les dents. Això significa que hi ha una situació que et causa estrès i davant la qual tems fer el ridícul.


Comentaris

envia el comentari