L'horòscop diari de l'11 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 11 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hi ha molt de goig i felicitat al teu voltant; pot semblar una descripció de la teva vida bastant senzilla, però és que són les paraules que millor encaixen. A més, admetràs que les coses més simples són les que més dita deixen en el nostre record.

Com a cap d'un equip, fixa't què necessiten ara mateix els teus treballadors i què podries donar-los perquè el seu dia a dia fos millor, especialment si està relacionat amb el sector bancari.

En el teu dia hi ha molta agitació social, i et costa saber quines activitats són les que més t'interessen.

 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et sents una miqueta alacaigut, dones molt amor als quals tens a prop, però sents que quan tu necessites afecte poca gent s'adona.

Sabràs mostrar el teu potencial en el treball i així aconseguiràs obtenir una proposta interessant de la persona més indicada: establir un diàleg per a una promoció o un augment salarial serà possible aquest divendres. Els teus principals actius seran el teu dinamisme i la teva capacitat de treball.

Et convé mantenir hàbits més saludables i lleugers, i anar-te'n fins al llit a una hora prudencial: el teu cos demana descansar.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Ja la Lluna està transitant en el signe d'Escorpió i amb els seus influxos potenciarà la teva seducció innata i la teva voluntat de compartir la teva intimitat. Els nadius que es troben solters podrien trobar-se al costat d'una oportunitat d'amor diferent en un espai absolutament quotidià. Potser fent la compra trobis una persona valuosa.

No permetis que t'afectin persones molt estructurades que critiquen els teus mètodes. Cadascun coneixen els seus límits i les seves possibilitats i tu coneixes bé els teus.

Per a aquesta jornada els astres indiquen un influx positiu en el qual refereix a la teva salut física i psicològica.
 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Procura acomiadar aquest any 2020 traient aquests fantasmes que sovint et visiten en assumptes del cor. Buida les escombraries de la teva motxilla emocional, si és que vols donar la benvinguda al 2021 en plena forma, amb una actitud més positiva i brillant.

Analitza tot els errors professionals i econòmics i aprèn d'ells una lliçó de vida. El teu ritme de vida és accelerat i difús, i per això descures petits aspectes relacionats amb benestar.

No camines malament de salut, però que hauries de vigilar tot el relacionat amb l'alimentació, especialment, si tens al·lèrgies o intoleràncies.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Una cançó sonant de fons en la cafeteria et farà reviure emocions i enyorar a un examor. Creuràs que en aquells dies eres més feliç, però la veritat és que només recordes els bons moments.

Tindràs una postura altiva en el treball i a qualsevol tasca que duguin a terme els teus companys li trauràs el més mínim error o crítica. Estalvia diners utilitzant els cupons descompte que et donen en els supermercats.

Alimentar el teu cervell és molt important per a mantenir una bona agilitat mental i memòria. Els mots encreuats, endevinalles o sudokus t'ajudaran amb aquest propòsit.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

T'omples d'il·lusió amb una nova història d'amor; un idil·li que ha nascut de manera inesperada i que t'ha ajudat a veure la vida de color de rosa de nou (després d'una època en la qual predominaven els grisos dins del teu cor).

Els qui estan començant un projecte personal tindran al treball en el centre d'atenció, la qual cosa podria fer que t'oblidis de la teva família i els teus amics.

Reflexionaràs sobre el ràpid que passa el temps, i establiràs noves metes saludables (que et costarà assumir amb èxit, també cal dir-ho).

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor Balança, ha de tenir en compte que a partir d'ara Júpiter serà la seva estrella guia, això implica que vols conèixer noves persones, obrir-te a gent diferent.

En el terreny professional i econòmic gaudiràs del favor de Júpiter, qui t'ajudarà a afrontar els problemes amb serenitat i optimisme. Quant a la salut, l'important per a avui és que no dubtis de tu mateix, fins i tot quan tot sembli sortir malament.

La sort acompanya les teves eleccions, tot serà més fàcil i alguns somnis finalment poden fer-se realitat.


 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si ets d'aquells que estan en solitud no et queda molt temps per a enfrontar-te cara a cara amb l'amor i veure modificar-se moltes dels teus costums. Gaudeix aquests moments que no duraran eternament, Escorpí. Valoraràs la llum que arriba a la teva vida gràcies a les teves relacions amoroses.

Si t'exerceixes en l'àrea de l'estètica o l'art, la teva creativitat serà extrema i el teu sentit de la bellesa es veurà realçat pels efluvis del planeta Venus.

Les trobades socials semblen ser un moment perfecte per a relaxar-te i disposar d'un ànim distès que t'afavoreix..

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En aquest últim mes els sentiments seran recompensats ​​però sempre depèn del que estiguis buscant. En aquest sentit, una relació temporal es pot dur a terme sense massa pretensions.

En el treball, prepara't per a un període d'estabilització que s'acosta lentament. Només tindràs l'oportunitat de ser ascendit en breu, i quan sorgeixi l'oportunitat hauràs d'estar llest per a acceptar-la.

En la salut, aquells amb problemes reumàtics podran rebre un millor tractament durant aquest període. Això conduirà fàcilment a una major positivitat per a mirar al futur amb ulls diferents i molt optimistes.

 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Les trobades sexuals seran un bàlsam gràcies a Venus que des d'Escorpió encén l'espurna de la passió. La teva tendència a buscar estabilitat i seguretat en totes les coses pot portar-te a rebutjar aquesta situació i és probable que triïs la distància abans que aquest anar i venir.

No és un bon dia per als teus assumptes professionals, la confusió pot ser molt pertorbadora per a tu, Capricorn.

El teu estat de salut es veurà perjudicat per l'estrès i el cansament. Intenta deslliurar-te del malestar emocional que et manté vibrant baix.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor, els aiguaders solters hauran d'afrontar unes certes decisions o potser eleccions, perquè estaran dubtant entre dos amors, la qual cosa és signe inequívoc que cap d'aquestes aventures és definitiva.

A nivell professional, potser t'espantes pels canvis que han sobrevingut, però el cel vol empènyer-te a prendre un camí nou i estimulant, més d'acord amb el que ets avui.

Quant al teu benestar, usaràs el teu temps per a millorar la teva condició física i també per a afrontar determinades situacions amb l'objectiu de deixar enrere totes les tensions.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Hauràs de triar entre una barbacoa amb amics o un compromís familiar. Per a no enfadar a cap de les parts intenta reorganitzar els esdeveniments, la teva parella t'ajudarà amb això. Hauràs d'aclarir uns certs límits d'actuació amb el teu soci o la vostra reputació es veurà afectada.

Una oferta de treball inesperada et sorprendrà per les seves bones condicions. Això sí, implicarà canviar de residència.

Sents que necessites un capritx alimentós després d'una dura jornada laboral, però un capritx passarà a un altre i a un altre… Quan vulguis anar-te a dormir el mal de panxa degut a l'empatxi no et deixarà.


Comentaris

envia el comentari