L'horòscop diari de l'11 de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 11 de febrer de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tendeixes a pensar que els plans més bells de l'amor estan destinats per a una altra persona, o que la teva ànima bessona t'espera en un lloc remot. Deixa de pensar que per a gaudir has de fer un viatge llarg i costós per a ser feliç.

En el treball, les teves grans qualificacions seran tingudes en compte per les persones adequades. Algú de la teva família t'ajudarà a ser més exigent amb els teus diners.

El contacte amb la naturalesa, en zones on l'aigua sigui present, et permetrà trobar el teu equilibri interior. Has provat de fer una mica de meditació prop d'un riu?

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva relació amb la teva mitjana taronja tindrà prioritat sobre totes les coses; l'amor que li donaràs a la teva parella serà immens, i a més, molt ben rebut. T'esforçaràs per crear un ambient càlid i relaxat al teu voltant, vols que et regali bells somriures.

Les decisions més atrevides del treball hauries de consultar-les durant diverses nits amb el coixí, així com amb la teva parella o la teva família.

Les teves ganes de menjar poden estar molt descontrolades, hauràs de fer autèntics malabars per a apaivagar al monstre que hi ha en el teu interior. Un truc és prendre porcions petites que tallin el desig.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

L'energia de la Lluna Nova continuarà irradiant el seu meravellós influx als nadius del signe de Bessons. Podries fer nous amics i conèixer persones molt interessants. Una dona podria guiar-te en un assumpte delicat que requerirà d'habilitats estratègiques en l'amor.

Els nadius que estan cursant estudis actualment tenen tota l'energia al seu favor per a aconseguir superar exàmens amb èxit rotund. Si treballes amb persones de signes de Terra hauràs de veure't influenciat per la seva inestabilitat actual.

Per a aquest dijous la salut dels nadius de Bessons serà perfecta.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Si en aquests moments la teva parella està en crisi, comenta el que ocorre amb el teu millor amic, o amb els teus germans. Necessites que algú t'escolti, i si damunt t'ofereix bons regals encara millor.

En el treball hi haurà imprevistos que et faran canviar algunes cites d'aquestes que, en teoria, eren inamovibles. Comprovaràs que tampoc passa res per adaptar-se a les circumstàncies, i que el món, al cap i a la fi, continua girant.

Et sentiràs molt bé davant del mirall, gaudiràs amb la teva bellesa natural, estimaràs les teves imperfeccions i agrairàs allò que et fa diferent als altres.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Podries pensar (erròniament) que no et mereixes ser estimat. La teva parella ho notarà i et satisfarà de manyagues. Avui es dóna la Lluna nova en Aquari en la teva zona de parella i matrimoni, demana-li a la Lluna allò que desitges en aquests àmbits.

Algun company que vol usurpar-te el lloc de treball podria intentar desestabilitzar-te perquè reaccions de manera abrupta, no li facis cas i respira abans de contestar.

Si tens un gos us vindria molt bé realitzar exercici junts. I no ens referim a un llarg passeig, sinó a córrer junts o fer trekking pel bosc.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest dijous hi haurà molta gent pertot arreu amb ganes de buscar la seva ànima bessona. I tingues per segur que la teva és aquí fora, disposada a tirar-te el llaç.

Els qui hagin començat una nova ocupació que no s'atabalin; pren-te el temps per a florir i desenvolupar el teu talent. Segueix un pla, sabent en tot moment on estàs i fins a quin lloc vols arribar.

Tindràs un bon sentit de l'humor, que t'ajudarà a superar algunes malalties o malalties lleugeres; no et ve de gust per a res quedar-te a la casa amb el termòmetre posat.

 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Bona part del mes de febrer Mercuri i el Sol seran a la Casa V de Balança, oferint-te una visió més relaxada de la vida i fent que et mostris més receptiu a les persones que t'envolten.

En el professional, voldràs treballar per destacar d'alguna manera, per ser una mica més, però també per ser una persona molt professional.

En la salut, els Astres et donen l'oportunitat que aprofitis els seus influxos per a donar-li un altre enfocament a la teva vida en molts sentits, però sobretot en la salut.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La Lluna nova en Aquari pot portar-te a voler reformar molts assumptes íntims. Canviar les regles del joc dins de la llar i començar de nou.

Hauràs de cuidar-te de no assumir riscos innecessaris. Alguna cosa que no coneixes detalladament pot resultar un parany per al futur de la teva seguretat material.

Per a aquest dijous els astres indiquen una bona salut per als nadius del signe de l'escorpí. Encara que també t'adverteixen d'un excessiu ímpetu que pot portar-te a estats d'esgotament amb el temps.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui en l'amor tindràs moltes ganes d'aprendre i comunicar-te amb el proïsme i la teva mentalitat estarà molt oberta i raonable per a captar els matisos de les coses.

En el terreny professional, intenta trobar un punt d'equilibri entre el que són els teus veritables ideals i valors respecte als diners i la manera en què actues respecte a això.

En la salut, pots estar animat a canviar el teu estil de vida cap a un més espiritual i també més hospitalari amb els altres. Pensa com vols viure realment i on.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La unió entre la Lluna en Aquari i el Sol beneficien als nadius del signe de Capricorn donant l'oportunitat d'ordenar els seus assumptes pràctics dins de l'àmbit privat.

Si ets d'aquells nadius que estan a la recerca d'una nova feina et sorprendràs quan rebis la resposta d'una petició realitzada fa llarg temps. Els astres porten per a avui una excel·lent energia respecte dels diners i els béns materials.

Confia en la saviesa del teu cos i obre't a una nova manera de cuidar de la teva salut.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Fa temps Aquari que camines immers en un procés personal d'evolució. Ara és moment per a no divagar i anar concretant coses, sobretot, en el terreny amorós.

En el professional necessitaràs saber que tot el que fas té un per què i que el que vols aconseguir en la vida no es basa només en els guanys materials.

D'altra banda, els teus desitjos es fan realitat amb una mica d'esforç que posis en això i que les solucions als teus problemes són més senzilles de trobar. A més, tindràs més seguretat en tu mateix.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva set de passió es veurà deslligada i la teva parella estarà encantada de sadollar-te i fer-te gaudir. El solter, molt segur de si mateix, es llançarà a la conquesta d'aquesta persona que li agrada però no ha de forçar res.

La quadratura de Saturn i Urà no li ho posarà gens fàcil als Peixos professionals de l'àmbit legal, judicial, administratiu, tecnològic o mecànic. La comunicació tampoc fluirà amb els teus companys de treball amb els qui poden sorgir discussions.

És un dia on una meditació o escriure sobre els teus pensaments i reflexions t'aportaran molta llum i “donar-te compte”.


Comentaris

envia el comentari