L'horòscop diari de l'11 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 11 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Hi ha un petit huracà amorós al teu voltant, el qual afecta la forma en la qual et relaciones tant amb la teva parella com amb la teva família; et trobaràs amb algunes postures enfrontades que seran difícils d'apaivagar.

No et queixes massa del teu treball; les coses estan relativament tranquil·les. No obstant això, sí que somies despert amb una millora, amb canviar d'empresa, fins i tot. Admet que la cerca d'una nova oportunitat la fas de forma descafeïnada, gairebé sense ganes.

Hauràs de donar-li el teu suport a persones pròximes que passen per un moment complicat de salut.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La passió no està desbordant la teva vida últimament, i podria dir-se que el teu llit només la utilitzes per a dormir. Estàs en un moment en el qual valores més un petó sincer o una forta abraçada que el desenfrenament i els focs artificials.

Aquells nadius del toro que es dediquen al sector immobiliari tindran avui àmplies possibilitats de tancar un negoci rodó i excel·lent; tindràs una comunicació no verbal molt útil, i descobriràs el poder que té una bona encaixada.

Els canvis de temperatura i d'humitat afectaran molt a la teva pell.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Tot té un sentit encara que no sigui fàcil de reconèixer. Confia en el destí i fa el teu treball espiritual, d'aquesta manera tindràs el resultat que t'ajudarà a ser més estable i equilibrat.

Aquest dilluns et costarà tenir paciència i esperar la resposta d'una persona important per al compliment dels teus objectius professionals. Aprofita aquest temps per a observar si estàs ocupat en els teus projectes

El teu cos és un mecanisme perfecte i tu has experimentat en més d'una ocasió la prodigiosa resposta a les cures que li has brindat.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Deixa de construir castells a l'aire: aquest dilluns està fet perquè el nadiu de Cranc passi a l'acció. Si vols deixar la solteria comença a moure't, busca persones a les quals conèixer, amb les quals tenir cites divertides.

Mai et poses a analitzar per què perds tant el temps en el treball; hi ha companys als quals els condeix molt més que a tu. Potser un dels teus principals problemes és que li dónes moltes voltes a tot.

Els qui hagin de passar per quiròfan estan de sort: tindràs una ràpida recuperació.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Les teves emocions seran canviants i dràstiques. A més, no podràs concentrar-te a l'hora d'expressar sentiments, per la qual cosa la teva parella no podrà comprendre't de manera correcta.

La teva intuïció serà el factor que t'ajudarà a triomfar on uns altres fracassin. I és que sabràs veure més enllà, et projectaràs al futur i aconseguiràs el que uns altres no poden. Segueix aquests pressentiments Lleó, i no et penediràs, perquè aquests diners que necessites estan en caure.

Les energies planetàries fortes afectaran el teu sistema cardíac i podries sofrir palpitacions. Si això ocorre en més d'una ocasió, crida al teu metge.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Les ganes de renyir no van amb tu; vols començar la setmana amb calma, i encara que la teva parella intenti treure't de les teves caselles res et farà perdre el tremp; no hi ha cap necessitat, segons el teu punt de vista.

El treball t'asfixiarà durant el transcurs d'aquest dilluns; comproves com tens moltes obligacions que complir, i el poc que t'agrada delegar les mateixes en persones de la teva confiança.

Els qui estiguin prenent nous medicaments que prestin molta atenció a les indicacions d'aquest; alguns no es poden barrejar amb determinats aliments (com l'alcohol, per exemple).

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Venus present en el teu cel t'atorgarà una sensibilitat exquisida que sens dubte t'ajudarà a comprendre els sentiments de la teva parella.

En el professional, et mostraràs autoexigent, no obstant això, els desacords encara persistiran, ja que descobriràs secrets que els teus competidors o companys s'havien encarregat d'ocultar.

En la salut, com de costum, la incertesa afectiva i la falta de seguretat en tu mateix et causarà cert desequilibri psicofísic. De tal manera que tan ràpid com encaminis les teves emocions i et sentis a les teves amples, la teva salut millorarà notablement.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La lluna sortint del signe de foc Sagitari, et permetrà gaudir de molta alegria en el teu entorn gràcies a que donaran boniques converses. Les persones pròximes a tu et mostraran el molt que et volen de diverses maneres.

És un dia molt positiu per a molts nadius que sentiran que han resolt un problema important. Aquest dilluns podràs fer un pas endavant en la teva professió.

Els astres indiquen una tendència a mostrar-te accelerat. Mart podria influenciar-te avui, per això hauràs de cuidar-te per a evitar sofrir cops.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui en l'amor Sagitari, comences una mica amb el peu esquerre. I és que, el caràcter tan fort dels arquers és una cosa que necessita ser modificat aquest nou any. Si no, els conflictes per a aquells que tenen parella no es faran esperar.

En el laboral, aquells que estiguin a la recerca d'independència econòmica i vulguin un negoci propi podran comptar amb suport familiar. Bé sigui econòmic, o d'ajuda en general.

En la salut, compte amb l'artritis i l'osteoporosi. Fins i tot, molts arquers poden experimentar dolor d'esquena.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És important per a tu saber que el compromís s'estableix amb serietat i que no serà un ocell de pas en la teva vida aquell amb qui decideixis tenir un vincle romàntic.

Les converses entorn dels assumptes de diners de la parella seran importants gestos de confiança i unió entre tots dos. Escoltar la competència t'ajudarà a buscar solucions que afavoreixin al tot i això redundarà en millors beneficis per a tu a llarg termini.

És un dia en què sents la teva energia equilibrada. Podries dedicar part de la jornada a gaudir de la vida i els seus desafiaments.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Podries ser massa fred i distant sense voler-ho, la qual cosa repercutiria en la teva relació sentimental. O si estàs solter, en un possible acostament a nivell amorós.

En el professional t'anirà molt bé. Tot el que fas és un èxit, perquè tens visió de futur, saps marcar-te uns objectius, perseguir-los, fer un bon seguiment i culminar la teva meta.

Quant a la teva salut, serà inestable. El principal problema, que pots tenir, és que no et cuidis prou. Has d'estar més atent al teu cos i veure el que et demana.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La passió juntament amb una comunicació, fluida i fàcil amb el ser estimat faran les delícies de tots els peixos en parella. Si estàs solter sentiràs la necessitat de tenir un amor durador i romàntic.

A causa d'una sensació d'esgotament en el terreny professional, necessitaràs grans dosis de disciplina per a acabar totes les teves tasques realitzant un sobreesforç. 

No estaràs en el teu millor moment quant a salut. Per aquest motiu et recomanem no realitzar molt d'esport o activitat física d'impacte.


Comentaris

envia el comentari