L'horòscop diari de l'11 de juliol de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 11 de juliol de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 abril)

Et planteges fer arrels fora de la teva llar; sents que la teva parella, a hores d'ara, no et deixa florir, i que darrere de la porta de casa hi ha un món més interessant, en el qual pots ser tu mateix i no allò que esperen de tu.

La teva capacitat professional es veu a llegües, però no arribaràs l'èxit que anheles en l'àmbit professional. Hi haurà males persones que intentaran deixar-te en segon pla, llops amb pell de xai.

L'esport aquàtic serà avantatjós per a tu, fins i tot si ho fas en grup.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de maig)

La teva vida amorosa estarà plena de relliscades; no camines molt fi, i amb poca corda que et donin, començaràs discussions i guerres de poc sentit. El millor? Que després arribaran les reconciliacions, però podries entrar en un bucle una mica absurd.

Una història passada en la qual no vas actuar bé professionalment tornarà a la palestra; podríem parlar d'un judici per acomiadament improcedent, o alguna vella polèmica que ja donaves per enterrada.

En la salut, podries emportar-te algun ensurt amb animals. Descobriràs l'al·lèrgia a certes mascotes, o algun insecte traïdor et farà una bona picada.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de juny)

És un dia perfecte per als nadius del signe de Bessons que trobaran enormes satisfaccions en l'àmbit de l'amistat. Si estàs solter tindràs sobre tu les mirades d'una persona que t'agrada des de fa un temps i amb la qual no t'animes a parlar.

Les coses a la vida professional estan sortint dins dels teus plans. Trobes que hi ha molt per gaudir en aquest moment i que cada pas que dónes et porta a una millor situació.

Respecte de la salut, els emplaçaments astrals que els doten d'una energia i vitalitat úniques.

Cranc Logo

CRANC

(21 de juny - 22 de juliol)

El fet de donar gelosia a la teva parella és un joc molt perillós i que pot ser molt més perjudicial del que imaginaries. No entris en aquesta espiral, perquè no donarà bons fruits. I no vegis als teus millors amics com a rivals amorosos.

Ets el teu propi enemic a l'hora de fer bé les coses a la feina; saps bé quins són els passos que has de seguir, però t'inventes les teves regles sobre la marxa, i agafes camins massa ràpids.

Una sensació de nàusees i fàstic t'acompanyarà durant tot el dia. Podríem estar parlant d'un embaràs?

Lleó Logo

LLEÓ

(23 d'Juliol - 23 d'agost)

Ha arribat el moment: vols tenir un fill — o un altre més —. Creus que és el moment just en la teva relació: teniu estabilitat econòmica i us estimeu així que, per què no? Els solters pensaran a adoptar una mascota. Leo, valora si tindràs el temps i les ganes necessàries per tenir cura d'ella.

Males notícies! Et colaran un bitllet fals a la volta de la teva compra.

Dia fantàstic per comprar unes quantes plantes per energitzar i alegrar la teva llar. La llum de totes les pantalles que mires al llarg del dia et produiran vista cansada, has de reduir el seu ús.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de setembre)

Aquesta mitjanit serà especialment màgica per a tu. És bona idea que la passis acompanyat; si estàs en solteria, podries dur a terme un bon conjur d'amor, que t'ensenyi, entre altres coses, a estimar-te més a tu mateix.

Atenció, cuida el teu cotxe, el teu mòbil i altres objectes valuosos. No parlem que un lladregot es farà amb ells, però sí que es podrien espatllar a causa del mal ús, i hi ha avaries que són francament costoses de reparar.

No et sentiràs massa cansat, perquè els obstacles els saltaràs, en lloc de gastar les teves energies en trencar-los.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'octubre)

Alguns dels Balances solters, podrien conèixer avui, després de tota una vida d'espera, a la persona amb la qual han estat somiant durant molt de temps. Altres poden sorprendre que un vell amor torni a les seves vides.

Pel professional, noves, creatives i innovadores formes de fer diners a partir d'un treball nou, creatiu i innovador són teves a hores d'ara.

En la salut, tindràs més interès en les pràctiques de salut alternatives i aquestes et portaran un vincle llargament esperat amb la teva naturalesa curativa intuïtiva i equilibrada.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'octubre - 21 de novembre)

La Lluna i Mart s'uneixen i això pot convertir la teva vida romàntica en un volcà en erupció tant per bé com per malament. Podries viure un dissabte embolicat en passions físiques i embolics.

Utilitza tota la teva força de voluntat per realitzar el que havies planejat i evita per tots els mitjans les distraccions. No permetis que t'arrosseguin als seus problemes les persones que estan amb tu a la feina o acabaràs complint amb tasques que no et corresponen.

Males energies t'han sobrecarregat, necessites una cura màgica. Fes-te un bany amb sal marina per treure't el malestar.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de desembre)

El treball que estàs fent amb tu mateix Sagitari, es reflecteix positivament en les teves relacions amoroses. Ja era hora que miressis cap a dins i corregissis els teus moments menys afortunats en relació amb els altres.

Pel professional i financer, tots els teus esforços podrien acabar en un sac foradat si et deixes portar per l'impuls d'infravalorar el que tens, i el que t'ha costat aconseguir-ho.

Podries emportar-te un possible ensurt a la salut, però, no serà gens greu o que pogués transformar la teva vida per a pitjor. Recorre a la medicina integrativa.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 gener)

És obvi per a tu que la parella perfecta no existeix ni pots dipositar en una altra persona la possibilitat de ser feliç. Per això, veuràs amb maduresa una relació que t'ensenya molt sobre la teva personalitat. El que quedi en peu és el que avui necessites per evolucionar i curar el teu cor d'emocions o penes passades.

Aprofita l'energia innovadora i impulsiva de la Lluna en el signe d'Àries que pot portar-te a iniciar iniciatives que estaves planejant des de fa un temps.

Un clima negatiu pot afectar les teves emocions i el teu ànim, allunya't per obtenir benestar.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de febrer)

El que l'amor et porta Aquari, ho has de prendre amb les mans obertes. No serveix que estiguis a mitges en una relació, o que estimis amb por. Si decideixes estimar, ha de ser amb tot el pensament, sense reticències.

Està bé ser lleial a la teva empresa, però això no vol dir que depenguis completament d'aquesta entitat per subsistir. Quan els temps difícils arriben, recorda que són els treballadors els que paguen les conseqüències.

En relació amb la salut, hi haurà algun inconvenient en el sistema auditiu. Pot ser que sentis dolor, o potser un molest acufen.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de març)

Si estàs solter i prens algunes copes de més és molt probable que acabis enviant-li un missatge al teu ex. Si ja es va acabar aquesta relació, va ser per un motiu de pes i recorda: 'Segones parts mai són bones'.

En aquest dissabte et cridaran molt l'atenció les novetats tecnològiques, i voldràs comprar-te l'últim model de mòbil més maco. Compra-te'l només si ja disposes de diners i no has de demanar finançament.

Et cau el pèl més del normal a causa de l'estrès. Un cop a la setmana posa't una mascareta natural i d'aquí a poc temps notaràs la millora.


Comentaris

envia el comentari