L'horòscop diari de l'11 de maig

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts, 11 de maig de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Àries gaudirà d'un singular encant que atraurà noves amistats i relacions de tota mena. La teva parella es podrà sentir una mica atacada en alguns moments, i caldrà dialogar sobre la nociva gelosia.

Ja has estat molt de temps sembrant en el treball, i aquest dimarts comença a la fi l'època de recollir els beneficis. Durant la present jornada de maig pots signar els contractes que s'han estat coent a foc lent.

Tan important com fer una mica d'esport és seguir les indicacions d'un entrenador perquè no sofrim cap mal.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Adoptes una nova actitud que permet que uns altres vengen a tu per a conèixer-te més. Vols trencar amb una vella imatge que projectaves temps enrere, que et servia per a escudar-te d'algunes feblesa.

En el treball et sents més fort, més segur i desitges assumir totes les seves responsabilitats que estan al teu abast. No et fas petit davant els canvis que s'han produït, i no t'importa improvisar quan les circumstàncies es tornen complicada.

Alguns valoraran sotmetre's a una intervenció de cirurgia plàstica per a eliminar els signes de la maduresa.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Serà la Lluna Nova en la zona relativa a la teva vida subconscient o secreta, Bessons. Hi ha molta feina per realitzar si observes amb deteniment la importància d'aquest esdeveniment lunar.

Mercuri en conjunció al Node Lunar t'ajudarà a aconseguir les teves metes. Et dirigiràs amb facilitat cap a les metes intel·lectuals o laborals que tens al cap aquest últim temps.

No deixis de visitar al teu psicòleg si és que comptes amb una teràpia. Avui els teus somnis i els teus pensaments estan sintonitzats amb diverses idees que poden donar-te una gran ajuda.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Cranc sentirà que va fer malament en trencar una relació amb una persona que ara creus que era la teva ànima bessona. Per a tornar a guanyar-te la seva confiança hauràs de treballar molt, i ser molt humil. A vegades les segones parts són millor encara que les primeres.

La teva vida laboral va bé. Els teus projectes estan funcionant en aquest moment, concorde al que havies estimat, i així podràs continuar obrint camins rendibles en el futur més imminent.

Uns certs problemes de salut ocuparan un lloc central en la teva agenda. Podem parlar de malalties físiques, però també de problemes mentals.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva atrafegada vida laboral farà que arribis tard a casa i la teva parella s'enfadi. El solter que va regalant “m'agrada” a tots els perfils de persones que li semblen atractives no obtindrà reciprocitat.

La teva actitud oberta et portarà a tenir converses amb gent desconeguda que acabaran convertint-se en amics o, fins i tot, nous companys de professió o socis de treball. El lleoní emprenedor realitzarà una gran despesa no planificat.

Et fas ressò de noves tecnologies per a tractar malalties musculars cròniques, acosta't a un centre perquè resolguin tots els teus dubtes i prova amb una sessió.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El solter caurà rendiu davant un amor a primera vista; un romanç que pot ser més complicat de l'habitual si Cupido t'ha enxampat estant en una ciutat (o en un país) que no és en el qual habitualment resideixes.

La teva atenció no està molt centrada en el teu treball, hi ha coses que no et quadren, però no saps com solucionar-lo. La teva ment s'inclina al caos, i alhora tens por de cometre errors i que els mateixos arribin a les oïdes dels teus superiors.

Descansa la teva vista de tant en tant si passes molt temps davant de l'ordinador.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters podrien conèixer a algú en una reunió o esdeveniment social, al qual ha estat convidat per amics en comú. Pot ser que en principi no et cridi l'atenció aquesta persona, però hi haurà alguna cosa en ella que acabarà per atrapar-te.

Els Lliura que treballin per compte propi en canvi, hauran de moure's amb major cautela, a causa d'un mal emplaçament de Mercuri.

Quant a la teva salut, les zones de més cura seran l'abdominal i la renal per al dia d'avui. Havent-hi sobretot somatitzacions per emocions no expressades.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Marca en el teu almanac aquest dimarts inoblidable en el qual la Lluna Nova en Taure dóna a la teva realitat romàntica una nova oportunitat d'avançar en una realitat diferent més completa en la qual puguis demostrar la teva ser íntegre.

Procura no entaular discussions amb caps o autoritats perquè podries perdre la teva posició, abans aplica tota la teva energia a demostrar el teu valor personal i la teva capacitat de treball.

Et sents ple de vigor i salut. La teva força podria ser desmesurada i realitzar moviments bruscos o impetuosos.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Totes les teves relacions i amistats seran posades a prova durant el dia d'avui Sagitari. Descobriràs qui és realment un amic i et té un afecte sincer i qui per contra només està per a cobrir les seves necessitats.

En el laboral, Júpiter et donarà suport i impulsarà el teu desenvolupament dins de la professió. Faràs passos importants cap endavant i aconseguiràs llaurar-te una bona reputació que redundarà en diners.

En la salut, has de cuidar la teva pell i assegurar-te que està en les millors condicions possibles. Sobretot, ara que la calor s'acosta.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si encara estàs en solitud no serà per molt de temps més, capricorn. Aquesta Lluna Nova portarà un amor de pel·lícula. El que has somiat està molt prop de ser real.

L'energia de Mart en Càncer pot ser molt negativa per a aquells nadius que porten les seves empreses amb socis o familiars, les discussions poden agrir les relacions i ocasionar diferències que seran difícils de superar.

La presència de Venus en la zona relativa a la salut porta per als nadius del primer deganat un millorament en l'aspecte físic.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui amb la influència de Mercuri i Urà arriben notícies inesperades, probablement relacionades amb la teva vida personal, i més concretament amb les teves relacions amoroses.

En l'àmbit professional, el planeta d'acció Mart et brinda un impuls d'energia per a fer front als teus quefers i, potencialment, començar alguns treballs o projectes nous i emocionants.

En la salut, ets famós per ser distant, Aquari, però durant aquests moments estàs explorant un costat més intens de tu mateix a mesura que afloren les emocions. Aquest és un moment poderós per al treball interior.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva faceta més humorística serà la protagonista en l'àmbit amorós. Com si d'una comèdia romàntica es tractés, viuràs situacions ridículament gracioses que t'acostaran al cor del teu ser estimat.

La Lluna nova en Taure et dóna l'oportunitat de proposar-te començar o reprendre estudis bàsics o cursos pràctics i de curta durada. Dia perfecte per a la compra-venda d'immobles, sobretot si estàs en cerca d'una nova llar.

A causa de les energies, no et vindrà de gust res fer exercici, però si vols tenir una salut de ferro has de vèncer a la mandra i posar-te a la feina.


Comentaris

envia el comentari