L'horòscop diari del 11 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Viuràs un potent enamorament sobtat! L'amor a primera vista et colpejarà de manera aclaparadora durant aquest dimecres, independentment de la teva edat o de les esperances i il·lusions que tinguis dipositades en l'amor.

No dubtis a arreglar la teva casa si és que demana reformes a crits. Fes-ho, però sense buidar el teu compte bancari. Tanteja diferents professionals, a veure quants diners et demana cadascun; si no són tasques molt complicades, podries fer l'obra tu mateix.

Són possibles alguns trastorns del metabolisme digestiu o circulatori que et portin un maldecap que no esperaves.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Has de pensar noves formes que recomponguin la integritat dins de la teva parella. L'Horòscop percep una falta d'estabilitat interna, una crisi que només coneixeu la teva parella i tu, però que de cara als altres us esforceu per dissimular.

Cerca altres sistemes de gestió empresarial, implanta noves estratègies de màrqueting, obre't a les noves tecnologies. Si et llances de cap a la comunicació digital, aconseguiràs atreure a un major número de públic fins al teu negoci.

Podries tenir inflor a les teves mans o els teus peus. Això pot ser conseqüència d'una mala circulació o d'un embaràs!

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquest dia serà inoblidable per a molts dels nadius del signe dels bessons. És que una bona notícia arriba i canvia per sempre la vida quotidiana.

El dia transcorrerà sense massa sobresalts ni tampoc notícies transcendents. Et dedicaràs a fer les teves tasques amb el cor content però amb escassa concentració. Per a aquest dimecres el número de la sort és el 55.

Si ets dels quals estan per iniciar tractaments, rebràs notícies favorables al llarg de la tarda. Ja tens data fixada per veure el metge.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Hi ha tendresa i bon enteniment en el terreny matrimonial. Recuperareu algunes il·lusions conjuntes, i hi haurà una tendència a somiar, potser, massa. Intenta no perdre la perspectiva realista, perquè l'Horòscop no et protegirà de les decepcions.

Per a invertir els teus diners en béns immobiliaris trobaràs bones opcions, fins i tot, et trobaràs amb facilitat per a signar un préstec hipotecari en excel·lents condicions.

Si pots fer una migdiada a la tarda, no t'ho pensis. Aquest son (que no ha de superar els 30 minuts) és altament beneficiós, i et permet millorar el rendiment i la concentració en les hores esdevenidores.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Dia ple de felicitat i gaubança en el terreny amorós. També de molta intensitat sexual i ganes de gaudir del plaer amb la teva parella. La libido s'elevarà en moments inesperats i les interrupcions passionals seran les protagonistes del dia.

La bona sort et somriu avui en les àrees d'inversions i treball. Podries treure profit i riqueses de béns ruïnosos o terres esgotades, transformant-los i renovant-los per a vendre'ls posteriorment.

Les teves creences sobre la vida i l'ànima canviaran a mesura que parlis amb les persones espirituals, religioses i místiques que estàs destinat a trobar-te durant aquest any.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La setmana avança a un ritme que dóna vertigen, així que procura no relaxar-te. Durant aquest dimecres, l'amor et passarà la factura d'algunes de les teves últimes equivocacions o males decisions.

En la teva llar hi haurà una mica de sort en el pla econòmic. Trobaràs uns diners que donaves per perdut o un objecte de valor important (econòmic o sentimental).

Gaudiràs del contacte amb la naturalesa i els animals. Si tens gos, no dubtis a sortir a la muntanya a fer un volt, i deixar allí els teus dimonis interns i les teves ansietats quotidianes.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció per a l'amor avui diu que els nadius de Balança hauran de continuar treballant en les seves relacions amoroses. Has de prestar més atenció als detalls i estar pendent del que els teus éssers estimats necessiten.

Respecte a les teves finances, la predicció d'avui augura un dia on podries temptar a la sort. En el terreny professional, la teva ambició sembla estar adormida des de fa temps.

En la salut, tot indica que de moment et trobes bé, no sofreixes de malalties importants, i si aparegués alguna malaltia menor, segurament podràs superar-la amb rapidesa.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Desitjaries que les coses anessin més idíl·liques però el veritable amor sol tenir alts i baixos i és hora que l'acceptis i esperis el moment propici per buscar equilibrar aquest sentiment que et turmenta.

Els maliciosos es perjudicaran a si mateixos a la teva feina, així que ni et preocupis ni et rebaixis a la condició d'ells. Endavant, Escorpí, és un dia fantàstic i no mereix ser malgastat amb energies negatives.

L'energia vital és alta especialment arribant la nit, podràs sentir-te íntegre i amb les teves emocions més equilibrades.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció d'avui per a Sagitari en l'amor augura que els seus dots seductors i els romanços i conquestes del signe es veuran molt afavorits. Serà difícil que algú pugui resistir-se a la natural simpatia i afabilitat d'aquests nadius.

Quant a l'economia, els qui desitgin iniciar o concretar un projecte comercial amb germans o uns altres familiars, comptaran amb molt bones perspectives per a aconseguir-ho.

Per a la teva salut, la predicció d'avui augura bones notícies. Sembla que també aquesta setmana Sagitari, la teva salut no serà motiu de preocupació. El teu cos et respon perfectament.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Tindràs algunes escenes d'enuig o frecs en la convivència. Assumptes que et pertorben per ser problemes recurrents cridaran l'atenció de la teva parella. No temes, t'ajudarà a refugiar-te en la teva sensualitat. Si ets solter, pots apel·lar a la teva gran capacitat de seducció enfront d'una persona que no s'assembla en res al que tu estàs acostumat.

Prepara't per a rebre els millors influxos de Júpiter que et brinda possibilitats d'augmentar els teus ingressos.

Els astres es disposen de manera que l'energia física i psíquica és òptima i podràs tenir el descans que necessites.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor, la predicció per a Aquari avui diu que caldrà conrear el pensament flexible i evitar la rigidesa en les idees. No sempre tindràs la raó, i les idees i experiències d'uns altres mereixen ser escoltades amb respecte.

Per a les teves finances diu que el panorama estel·lar propiciarà cert retard en l'obtenció de documents o permisos que necessites per a algunes activitats econòmiques.

Pel que fa a la teva salut, t'enfrontaràs a la disjuntiva de mantenir la línia d'acció habitual o provar noves alternatives. No obstant això, la necessitat d'independència prevaldrà.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et sentiràs atrapat per les responsabilitats de la llar i un dia a dia rutinari que apaga la flama de l'espontaneïtat i la passió. El solter desconfiarà de qui li satisfaci a floretes.

Se't donarà de perles el treball en equip encara que la teva creativitat estigui una mica ennuvolada. Si estàs aturat, la fortuna et somriurà i trobaràs treball a través d'un amic o veí. Les ocupacions que tinguin a veure amb les lleis tindran un dia molt positiu.

Voldràs estar en ambients alegres juntament amb persones entusiastes i valentes. Aquest clima elevarà les teves vibracions i et sentiràs feliç.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari