YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 11 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 11 de març. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les cites que tinguis previstes per a aquest dia tindran un final propi d'un conte de fades, on sempre eren felices i menjaven perdius. La teva actitud per a tenir un gran dijous és la correcta, i aconseguiràs que la teva parella es contagiï d'aquest esperit d'il·lusió.

El cel actual t'omplirà d'energia per a pensar en negocis. Seràs molt assenyat i emprenedor, analitzaràs la realitat que hi ha al teu voltant per a localitzar les necessitats de la societat.

En el costat de la salut seràs més conscient de l'habitual de com la teva resistència a la fatiga és una miqueta limitada.
 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'exigència aflora dins de la teva relació amorosa; tens un dijous una miqueta egocèntric, i tot et semblarà poc per a tu. Trobaràs que les teves relacions matrimonials no compleixen amb les expectatives que tenies posades.

Voldràs aconseguir molt ràpid algunes metes professionals, i trepitjaràs l'accelerador dels teus projectes. No obstant això, els astres t'indiquen que per anar tan veloç pots caure't del cavall, i que et convé millor adoptar un ritme lleuger i constant.

Tala d'arrel amb tots aquests hàbits que afecten el teu benestar, com una alimentació desencertada o el consum de tabac.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els nadius que es trobin en solitud tenen tota la col·laboració astral per a aconseguir a l'amor. L'influx astral ajudarà al fet que comprenguis les motivacions del teu cor. Un meravellós destí està a punt de ser aconseguit si aconsegueixen albirar els senyals de l'ànima.

Gràcies a la conjunció de Venus i el Sol en la zona relativa a la vida professional molts dels nadius del teu signe es veuran més orientats cap al compliment dels seus objectius.

El teu benestar físic està vinculat amb les teves emocions, estar en pau amb el teu món afectiu augmenta la teva immunitat i afavoreix la salut corporal.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sents que la teva parella i tu sou dues persones que s'estimen molt, però que alguna cosa falla. Aquest dijous tems que la vostra història conjunta acabi més aviat que tard per evitar els problemes i mirar cap a un altre costat.

Cerca dins del teu cor quins eren aquells somnis professionals que tenies fa dos, cinc o deu anys. Et trobes en el bon camí per a aconseguir-los, o el temps i l'experiència t'ha portat per altres rumbs?

Visita llocs on regni el silenci i l'aire més pur, fes esport (o medita) en algun enclavament natural, ja sigui de camp o de platja.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et sentiràs a gust amb la teva parella però potser no tant amb la teva llar, podries plantejar-li la cerca d'una nova casa. El lleoní amb una relació a distància donarà un ultimàtum a la seva parella: o es muden junts o adéu.

L'Univers t'ha donat una maçada psicològica a través de sofrir un revés econòmic. La lliçó que has d'aprendre i integrar és que és inútil i estúpid basar la felicitat en els diners. Però tiraràs endavant amb esforç i un nou enfocament.

S'obre un portal en la teva consciència amb el qual pots tenir experiències psíquiques i/o paranormals.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

No et reprimeixis més, Verge: digues en veu alta quins són els teus gustos i aficions reals, no t'emmotllis als plans d'uns En l'equador de la setmana, tots els teus esforços estan dirigits a construir una felicitat matrimonial estable; no desitges viure noves aventures, tan sols enfortir la teva relació amb el teu cònjuge i gaudir del que heu aconseguit en tot aquest temps junts.

Hi haurà una sèrie de retards relacionats amb el treball; et decebrà gent que et va donar la seva paraula de fidel complidora amb les seves obligacions. Potser no et lliuren un projecte a temps, o es demorin a l'hora de fer-te pagaments.

Evita embarcar-te en exercicis físics massa atrevits, o abordar àrees esportives que no coneixes. El teu risc de tenir una lesió s'accentuaria.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)


Les influències planetàries de Venus en el teu signe t'infonen suavitat i tendresa en la teva rutina diària, mentre que Mart augmenta la teva libido amb força.

En el laboral, és probable que hi hagi projectes conjunts emocionants, això fa que el teu cercle s'expandeixi i t'ofereixi moltes oportunitats per a abraçar l'èxit i la connexió en la teva vida professional.

Quant a la teva salut, la bona sort et brinda oportunitats per al creixement personal i espiritual. Pots ser beneficiari de compliments, obsequis o fins i tot diners, però sobretot, d'un gran autodesenvolupament.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Les frustracions o limitacions poden ser la font dels problemes. Volguessis major llibertat per a moure't o expressar-te. Si estàs en solitud les energies astrals són perfectes per a establir un nou romanç i començar a viure una història d'amor perdurable.

Si estàs en situació de desocupació potser ha arribat el moment de muntar el teu propi negoci. Va arribar el moment de fer el que t'atreu i per al que tens veritable vocació.

Per a avui la salut serà bona gràcies a un estat d'il·lusió que predisposa a l'harmonia interior.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els arquers solters hauran de fer un esforç per posar en paraules els seus desitjos, perquè moltes vegades són malentesos o tergiversats.

És possible, que desitgis començar a treballar amb persones desfavorides, per a organitzacions benèfiques o ecoempreses, o temes alternatius que puguis incorporar al teu lloc de treball.

Quant a la salut, urgeix un desafiament entre la teva salut, estil de vida i ocupació, que es tradueix en canvis implementats entorn del benestar o els sistemes organitzatius, i la generositat i el temps dedicat a les relacions. Cerca equilibrar totes les àrees.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La vida sexual és excel·lent i es xopa d'una subtil dolçor. En els teus contactes íntims vibraràs al so de l'energia de l'Univers. La comunicació física podria aconseguir tonalitats exquisides que s'aproximaran a una experiència mística inoblidable.

Els que estan a punt de començar un nou camí en l'àmbit del treball podran establir una franca i productiva comunicació amb persones que són essencials en el progrés.

Si estàs passant per un problema de salut els astres t'aconsellen no compartir detalls amb persones que a penes coneixes.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters d'Aquari pot ser que estiguin en el principi d'alguna cosa. Aquesta persona que els agrada mostrarà interès, només has d'acostar-te de la forma adequada per a conquistar el seu cor.

En el treball, estàs llest per a irrompre en un nou camp? Júpiter t'ajuda a començar amb això, però no confiïs en l'èxit de la nit al dia.

En la salut, probablement sents una forta dosi d'energia física recorrent tot el teu cos. Et sentiràs més vital que mai, i amb això, més actiu i de bon humor.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La conjunció del teu regent Neptú amb el Sol potencia totes les teves característiques de Peixos. La teva sensibilitat estarà a l'alça i la teva expressió serà subtil i delicada. Tendiràs a perdre't en els teus somnis i imaginacions. La teva parella et notarà abstret i intentarà posar-te els peus en la terra.

Tindran bona sort els qui tinguin ocupacions artístiques i creatives, sobretot pintors, escultors, músics i poetes. No connectaràs amb el teu costat pràctic i segurament se t'acumula feina.

Et faria molt bé nedar per la mar o caminar descalç per la riba. Serà un moment de connexió mística profunda.


Comentaris

envia el comentari