L'horòscop diari de l'11 de novembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 11 de novembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tens el pas una mica tort durant aquest dimecres, i de manera subconscient, t'inclines cap al conflicte i la manca de comprensió amorosa.

En l'àmbit professional és possible que hagis de treure les urpes per defensar, d'alguna manera, allò que et pertany.

Tindràs molta fortuna si has de fer front a algunes qüestions judicials pel teu honor personal, per injustícies laborals, entre altres.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tens les emocions a flor de pell, ho notes tu i ho noten aquelles persones que estan a prop teu. No tinguis por a experimentar, a provar coses i proposar-li a la teva parella que trenqueu convencionalismes. Què tal si busques algun joc que tiri llenya al vostre foc íntim?

En el treball patiràs canvis que no estaven previstos. Et tocarà assumir una nova realitat en la qual les coses es fan d'una altra manera.

No et fiïs dels rituals de salut que et comentin les teves amistats si sospites que no tenen una base científica. Aquells que estan lluitant a hores d'ara contra la depressió notaran que van pel bon camí, i que el Sol brilla especialment per a ells.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Molts nadius que estan iniciant la seva primera convivència en parella viuran un dia de tendresa i companyia, en què senten que podran créixer junts en tots els aspectes de la seva vida.

Els diners arriben a les teves mans mitjançant un negoci increïble que no haguessis somiat mai. Els astres atrauen la vida dels nadius del signe dels bessons un vent de canvis i renovació.

El consum de fruites com ara els nabius o la síndria poden ajudar-te a alliberar toxines.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et ve molt de gust brillar en esdeveniments de societat i d'aquesta manera cridar l'atenció de la teva parella per tornar a calar la vostra flama de l'amor. Valora fins a quin punt els teus somnis romàntics estan convertint-se en una obsessió.

Alguns nadius hauran d'enfrontar-se amb clients molt desagradables o mancats d'educació, i a altres els tocarà comunicar als seus companys canvis que s'han produït i que fins ara romanien en secret per no causar certa alarma.

Si veus que tens un excés d'energia, el fer una mica de bicicleta t'ajudarà a canalitzar-la (i millorarà la teva musculatura).

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Profunditzaràs en les emocions de la teva parella o éssers estimats per saber com se senten realment. El solter veurà com algú intenta seduir la persona de la qual està enamorat i que creia tenir ja conquerida.

En la teva ocupació, els astres t'atorgaran un halo de guia. La teva oratòria convencerà a qualsevol, així que aprofita per demanar millores laborals o locals, per a tu mateix o per a un grup al qual pertanyis.

La teva ment demanarà estimulació i la hi hauràs de donar a través de lectures, documentals, assistint a ponències o col·loquis plens d'intel·lectuals.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquells que volen escriure el punt final a una història d'amor que no va enlloc avui sabran com fer-ho. Venus t'ajudarà perquè la ruptura sigui menys dolorosa, i traurà un pes de sobre el teu cor.

Si tens un negoci propi (o ets un professional liberal) seria bo que durant els dies que venen t'assessoressis per captar possibles nous clients.

Els que hagin de passar avui pel quiròfan estaran intranquils, però els astres et conviden a calmar-te perquè tot sortirà bé i la recuperació serà ràpida.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters del signe no estaran avui molt disposats a establir contactes íntims, de manera que serà millor que respectis les teves sensacions i no acceptis invitacions a les quals no vols participar.

Els que treballin per compte propi, hauran de ser una mica més durs amb ells mateixos, ja que els falla la disciplina i la perseverança, una cosa imprescindible si vols tirar endavant el seu negoci.

En la salut, no deixis que el cansament et detingui i posa de la teva part per complir amb les activitats que t'havies proposat dur a terme.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Els fills de Plutó que estan passant un temps de solitud comprendran el seu passat amb una claredat mai abans viscuda que obre un nou capítol en la vida amorosa. És possible que deixin de banda la negativa tendència a les ironies i desenvolupin un diàleg amè i clar amb consignes concretes.

Quedar-se ancorat en les lamentacions no només no et beneficia en res sinó que empitjora encara més les condicions en què pots viure les teves dificultats.

Una energia arrasadora serà el to amb què encaris aquesta jornada de dimecres.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Venus propicia un estat de gràcia i benestar tal que facilita el naixement d'una història d'amor. Fins i tot el trànsit de Mart, planeta d'acció i enginy, podria resultar en un pas decisiu a l'acció cap a aquells que han cridat la teva atenció, despertant emocionants històries d'amor i sexe.

En el terreny laboral necessitaran una xarxa de relacions amb persones que comparteixin els mateixos objectius i interessos, que els ajudi a estabilitzar les seves intencions i ser apreciats.

En la salut, tindràs més força interior, confiança, seguretat i autoestima.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

És clar que pots sentir insatisfacció en alguns temes de la teva vida romàntica, podries millorar tant tu com la teva parella, però no ho aconseguiràs amb distància i fredor. Has d'ajustar els teus sentiments, raonar en silenci i observar les teves reaccions abans d'exigir als altres un canvi.

Cal posar les coses en perspectiva abans de prendre una determinació sobre un assumpte. La creativitat i un esperit fresc i sensible seran de gran auxili per a tu, Capricorn.

Avui podries viure un fort esgotament d'origen emocional.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

És moment de viure en ple l'amor que t'envolta Aquari, si renúncies a això per por, és probable que tard molt a tornar a aparèixer.

A la feina, tot indica que s'acosten canvis importants que et porten a nous camins més productius. No obstant això, et pot fer por afrontar aquests canvis, però confia en el teu instint i força.

En la salut, hauries de posar especial atenció als senyals que t'arriben de moltes maneres, la intuïció moltes vegades és millor que qualsevol diagnòstic, ja que està més en contacte amb el teu cos.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Podries adonar-te que la teva relació és tòxica (si realment ho és). Així que, et caldrà temps tot sol per assimilar aquestes revelacions i prendre les decisions adequades.

Arriben bones notícies en l'àmbit laboral: aconseguiràs aquesta feina per la qual postulaves o fins i tot podrien ascendir-te si ja estàs treballant. Herències o peticions de préstecs es resoldran a favor teu i t'ajudaran a tirar endavant en el teu dia a dia.

Estaràs sentimental i algunes converses importants que tinguis en les teves relacions podrien tocar-te la fibra sensible i plorar un mar de llàgrimes com una mena de catarsi.


Comentaris

envia el comentari