IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'horòscop diari del 12 d'abril de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L’'actual trànsit planetari tindrà molta influència en la teva manera d'entendre l'amor, i per això estaràs una mica més tendre i sensible. Tindràs un diumenge 12 d'abril bell, en el qual et recrearàs als petits detalls.

Els astres t'ajuden a ser molt creatiu; i precisament, el teu talent artístic pot obrir-te portes en aquest diumenge, al qual podries conèixer a gent influent en aquest sector. De la mateixa manera, la compra i venda d'art serà molt fluida i podria fer-te guanyar uns bons diners.

Els Àries que actualment tenen una ferida o cicatriu en procés de recuperació notaran una gran millora. Malgrat aquesta bona notícia, procura prendre't la vida d'una forma tranquil·la, sense posar en risc la teva salut amb activitats per a les quals no t'hagis preparat física o mentalment.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Brilles per dins i per fora, els astres et doten d'una gran energia que es nota a llegües. Sense importar si estàs solter o aparellat, notaràs com s'acostarà fins tu algú que sent certa fascinació cap a la teva persona. En altres paraules, que li agrades.

Hi haurà mosques intentant molestar-te al teu voltant. Els qui han de treballar, que se centrin en les seves tasques, i evitin donar-li explicacions transcendentals a companys ingrats sobre per què actues de tal o tal altra forma.

Alguns estudis recents afirmen que consumir peix de manera regular fa a la gent més propensa a la depressió. Aquest aliment és una bona forma de proteïnes, i n'hi ha per a tots els gustos i totes les butxaques. Procura incloure-ho més en el teu menú.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

En aquesta jornada els nadius del signe dels bessons han d'afrontar un gran defecte i treballar-lo. Existeix una part de la teva personalitat que intenta escapar de les responsabilitats i preocupacions pròpies d'un adult. El problema està en la forma en la qual et sents quan sents llibertat per a jugar i relacionar-te.

Els nadius del signe de Bessons tindran moltes sorpreses positives gràcies als emplaçaments astrals que invoquen benestar material, regals i noves oportunitats.

Avui disposes d'un sisè sentit animal que cuida la teva esquena al llarg de dia. Menjaràs intuïtivament el que el teu cos necessita i sentiràs l'alegria d'estar molt connectat amb el teu ser interior.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Mires al capdavant amb optimisme. Assumeixes que determinades etapes de la teva vida, que van ser molt dures, ja formen part de la història, i que res més et queda viure el present al màxim. En alguns casos, es viurà un retrobament per les xarxes d'algú que sempre va despertar emocions en tu, però amb qui que mai vas tenir res estable.

Aquest diumenge suposa un punt d'inflexió en la forma que tens d'administrar els teus guanys. I és que els diners no plena la teva cartera en aquests moments tal com estava previst, i no saps realment la raó. Sense perdre el somriure, hauràs d'estrènyer-te un forat del cinturó.

Venus t'ajuda a voler-te més, i a superar alguns dels complexos que tens pel teu físic; aquestes parts que no t'agraden res i de les quals et negues a parlar per vergonya. A poc a poc t'acceptaràs més, i a lloar la diversitat. Perquè tots som igual de diferents.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva actitud serà provocativa i sensual encara que bastant autoritària. Si ja has jugat a aquest rol dins de la parella, a l'hora de tenir relacions no hi haurà problemes. Però, si és la primera vegada potser les teves paraules i gestos poden portar a discussions fortes amb el teu enamorat.

L'aspecte harmònic entre Mercuri i Saturn et confereixen una habilitat especial per a organitzar i ordenar pel que és un bon dia per a donar-li un gir a la teva casa. A més, amb la lluna minvant no et costarà tant desfer-te d'objectes innecessaris.

Els astres et conferiran interès per la salut i higiene. Això pot desbocar en què acabis comprant o llegint per internet llibres i assajos sobre nutrició, esport o alguna malaltia en concret. Fins i tot podries interessar-te per veure vídeos de primers auxilis, la qual cosa és sempre és bo saber-la.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest diumenge d'abril continues caminant per la sendera de felicitat que has obert als últims dies. La teva fortalesa mental ha aconseguit esquivar les pedres que hi havia davant de tu, i no hauràs de desviar-te.

Et decideixes a portar a la pràctica noves maneres d'estalviar. No tots els teus diners té per què estar guardat en el compte d'un banc, o en una caixa forta dins del teu despatx. Seràs molt eficaç racionant recursos, i miraràs molt perquè no es malgasti aigua o electricitat en la teva llar.

Tot el que tingui a veure amb la relaxació (el ioga, la meditació, els banys amb sals) seran propicis per a restaurar suaument el teu equilibri energètic.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La vida sentimental serà favorable avui per a tots els nadius de Balança. Hi haurà una major implicació a nivell emocional però també sexual perquè amb Mart en trígon en el cel també el *eros està en òptims nivells.

Desafortunadament Lliura, hi haurà una mala notícia en relació amb el treball, això es deu en part a l'oposició del planeta Mercuri durant el dia d'avui. A partir d'aquest moment, serà necessari tenir molta cura amb els nous acords i contractes.

Per a la teva salut, avui la predicció de l'horòscop diu que estaràs bastant bé perquè Mart et regala energies de sobres per a mantenir-te actiu i en forma físicament.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Amb la lluna en el signe de Sagitari  s'observa la importància de trobar en ser adequat per a desenvolupar una relació que sigui veritable. Algú que t'estigui al teu costat en les bones i en les dolentes, que no t'exigeixi poses ni artificis i accepti qui ets amb els teus defectes i les teves millors virtuts.

Estàs esperant que s'obrin les portes a noves oportunitats, somnis que potser has d'esperar uns dies per a veure'ls fer-se realitat. Les alineacions planetàries avui t'indueixen a saber on estar en el moment correcte. Una forta intuïció et guiarà en la direcció adequada. Para esment als senyals de la destinació.

Cuidar dels teus pulmons és molt important. L'oxigen és sinònim de vida i moltes vegades l'enemic de la teva vitalitat es troba a casa. La pols domèstica pot acumular-se en racons de la teva llar i fer-te mal. Aspirar la teva llar en forma freqüent és molt important.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop d'avui per a l'amor Sagitari, prediu que és un moment propici perquè et prenguis unes vacances de tu mateix.  Molts problemes en la vida tenen el seu origen en un excessiu interès propi.

Respecte a la teva vida laboral i la teva economia, sembla que serà un bon dia en les finances, perquè molts planetes en Àries li formen aspectes bells al teu planeta dels diners, Saturn. L'única pega és que Saturn va iniciar moviment retrògrad el 25 del mes passat, i estarà retrògrad diversos mesos.

Per a la salut, la predicció de l'horòscop diu que la majoria dels planetes estan en aspecte harmoniós amb tu. No obstant això, podràs enfortir-la més amb massatges als peus, i també amb massatges en el cuir cabellut i la cara.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius del signe de Capricorn no sempre noten la intensitat del que senten. Sols guardar el teu amor i el teu dolor en una zona molt profunda de l'ànima a la qual és molt complicat accedir fins i tot per als éssers més estimats. Per això quan tens una emoció molt forta o intensa el teu ànim podria mostrar-se fosc o distant.

Avui és molt important per als fills de Saturn fer lloc per al nou. Ja no donis espai en la teva llar a objectes que es trobin envellits o deteriorats. El que t'envolta en el teu habitatge ha de ser útil  i bonic. En cas contrari estancaràs el lliure fluir de la teva abundància.

Si ets d'aquells nadius que es troben realitzant un tractament mèdic has de prestar la deguda atenció i seguir totes les indicacions del teu metge al peu de la lletra. Ja que si deixes de prendre un medicament a temps, les conseqüències poden ser pèssimes per a la teva salut.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui la predicció de l'horòscop d'Aquari en l'amor diu que el poder planetari es trasllada del teu sector oriental a l'occidental. Així doncs, disminueixen el poder i la independència personals. En aquest sentit, el Cosmos t'impulsa a estar més orientat als altres i a anteposar les seves necessitats a les teves.

En relació amb la teva vida laboral, s'està preparant l'escenari per al teu futur creixement professional. Pot ser que això comporti una pausa en l'activitat, cosa que no hauràs de prendre't com una cosa negativa, sinó necessari.

La teva predicció per a la salut, diu que principalment serà bona, no obstant això, necessitaràs parar esment. No hi haurà cap problema important tret que et permetis cansar-te en excés o passar-te la nit en blanc.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La lluna t'ajudarà a recuperar el romanticisme que Venus en Bessons t'ha “robat” i aquest dissabte sí que et vindrà de gust viure moments de passió amb la teva ser estimat. El contacte físic estarà molt present en petits gestos com anar agafats de la mà.

T'estàs perdent oportunitats genials per la por i per no sortir de la teva zona de confort. Ordena les teves prioritats, la teva ment i també l'exterior. Envolta't tant de gent com d'objectes que només et transmetin felicitat i vibraràs tan alt que l'Univers no podrà ignorar-te.

Les energies astrals et faran replantejar-te el teu estil i look. Podries pensar a canviar-te el color del pèl, o fer-te un tall totalment diferent del que portes ara. També posaràs en dubte la teva roba i és que, hi ha peces que fa molt que no et poses i sents que ja no van amb tu.


Comentaris

envia el comentari