L'horòscop diari del 12 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 12 d'abril de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En les teves relacions amoroses no sempre ets prou objectiu, la qual cosa a vegades pot portar-te a cometre actes que són molt injustos. Així, aquest dilluns, els conflictes amb la teva parella poden sorgir amb força si persisteixes a cometre l'error.

La teva vida professional promet ser molt interessant. Si les teves capacitats matemàtiques estan més desenvolupades que mai, sabràs trobar la solució a qualsevol revés que et trobis.

En el referit a la salut no hauries de tenir molt de què preocupar-te, més que alguns problemes d'estómac lleu si menges en excés.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tindràs pics emocionals molt intensos; aquest dilluns et desestabilitzes tu mateix i arrossegaràs també a les persones del teu voltant. Procura demanar perdó si alguna paraula malsonant surt de la teva boca, o si realitzes un gest que manqui de cortesia.

El teu treball està estable, fins i tot et resulta avorrit, per això els astres t'empenyen a desenvolupar la teva creativitat perquè qualsevol situació es torni més màgica. Deixa clar a la teva empresa quant vals i quant aportes al projecte.

Anar al gimnàs és una pràctica molt sana, però què tal si comences aquesta setmana fent alguna cosa d'esport en entorns naturals?

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Pot ser que un ser molt especial aparegui en la teva vida i porti algunes respostes a les teves ambicions afectives. La seva simpatia i carisma són únics i et resultarà molt difícil no sucumbir als seus encants, Bessons.

Si estàs sense ocupació és possible que trobis una sortida a la teva falta d'ingressos per mitjà d'activitats creatives, la realització d'artesanies pot ajudar-te.

Mercuri en Àries podria ser el suport perquè aconsegueixis bolcar en un amic les teves preocupacions per mitjà de la paraula.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Una major comprensió et permetrà discutir en profunditat amb la teva parella tot el que concerneix la vida en comú. Com a solter, el dia sembla particularment propici per a una cita d'aquestes que marquen època.

Se sol veure el dilluns com el pitjor dia de la setmana en termes de treball, però tu seràs una excepció. La teva vida professional més fàcil de l'esperat. Atreveix-te a expressar-te tal com ets.

Aquesta nova manera de ser que et portarà salut, èxit i gran plenitud. El desig de convertir-te en pare o mare serà més clar de l'habitual.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La teva parella presumirà que algú en el seu treball li ha declarat el seu amor i t'asseurà malament que li de tanta importància. Un nou empleat de l'edifici on resideixes o de l'empresa per a la qual treballes serà un enamorament sobtat per a tu.

Trobaràs una font d'ingressos extra en la compra-venda d'antiguitats. En la teva carrera professional els astres auguren emocions fortes, la qual cosa no ens indiquen és si per a bé o per a mal.

És natural que trobis a faltar a algú que ha mort. Però si vols intentar contactar fes-ho a través d'un mèdium professional.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En els teus romanços creus que tens la paella pel mànec, i que la teva parella obeirà els teus desitjos i inquietuds. No pequis d'egoista, i llavors tot anirà rodat entre vosaltres.

Estaràs fet una autèntica guineu! I és que l'Horòscop enalteix la teva astúcia a l'hora de manejar els teus negocis. Seràs molt just fent tractes, i ensenyaràs a persones més joves (o impulsives) que la venjança no sempre és la millor eina.

Seràs una persona molt àgil, que podrà fer algunes tasques que en altres jornades resulten tedioses (o impossibles), i destacarà el teu bon humor.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Aquest serà un dels moments més formidables en l'existència de Balança i l'amor passarà a ser un dels aspectes més importants de la seva vida.

En l'àmbit laboral, tot brillarà per als nadius d'aquest signe, les carreres professionals es desenvoluparan i hi haurà moltes oportunitats laborals.

En la salut, és possible que temes de vital importància per a tu s'estiguin demorant més del compte i estan posant a prova la teva paciència, la teva capacitat d'aguant. Serà un bon moment per a recuperar-te si tens algun malestar.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La Lluna ingressarà en Taure donant l'oportunitat de brindar amor amb suavitat i modals agraciats. Seràs més subtil que mai i desitjaràs complaure en tot a la teva parella. Un amant de la teva talla no es troba tots els dies.

Hi ha molt de moviment, anomenats i negociacions que poden ser molt estressants. Ningú t'ha regalat res, és per això valores el tenir l'oportunitat de guanyar diners i disposar d'una suma que pugui ser destinada a l'estalvi.

Júpiter en aspecte al teu Sol afavoreix el sostenir pensaments positius Mantenir l'esperança afavoreix els processos de sanació de les teves cèl·lules.

 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui Sagitari, un pla amb amics enfortirà encara més els teus vincles d'amistat. Començaràs la setmana coneixent a algú si ets solter o tenint cada vegada més moments íntims si ja estàs sortint amb algú.

En l'àmbit professional, pot ser que et vingui de gust canviar de treball o que et donin tasques completament diferents a les que estàs acostumat.

En la salut, no pots estar a tot arreu alhora: accepta aquest fet i confia que uns altres es facin càrrec per un temps. En cas contrari, acabaràs arruïnant aquest increïble entusiasme que tens.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius del primer deganat gaudiran dels raigs lunars ingressant en l'amigable signe de Taure. La Lluna et portarà a gaudir grans moments amb amics. La capacitat de brindar-te als altres es magnifica i et porta a millors relacions especialment amb una dona del teu entorn que podria afavorir-te de diverses maneres.

A la tarda algú molt exigent podria ser un fastigueig per a la teva temprança. Potser et parla d'una manera rude o pot ser que tu estiguis massa sensible.

La salut és bona no obstant això els astres t'adverteixen perquè no caiguis en un engany.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'àmbit de la parella, els possibles frecs que pogués haver-hi es deuran principalment als errors que cometrà el nadiu d'Aquari.

En el treball, no hi ha signe més preparat per a afrontar la nova era que s'aveïna que Aquari, això es plasmarà professionalment amb grans èxits.

Quant a la salut és l'única cosa que pot llastrar el rotund èxit de l'aiguader. El principal problema al qual s'enfrontarà és preocupar-se massa pels altres perquè estan preparats per a afrontar els canvis que s'aveïnen.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Seràs capaç de fondre qualsevol cor gelat amb una tendra mirada. Ja sigui que estiguis en plena conquesta, reconciliació o vols obtenir alguna cosa d'una altra persona, ho aconseguiràs.

Avui es dóna la Lluna nova en Àries, la primera Lluna nova de l'any astrològic i una de les més potents. Aprofita aquesta energia per a decretar en positiu a l'univers sobre les teves habilitats, autoestima i béns materials. Per exemple, escriu en un lloc visible “tinc abundància econòmica” o “m'estimo i em valoro” per a aconseguir els teus desitjos.

Sabràs dosar la teva energia sàviament. Al final del dia et molestarà una migranya lleu.


Comentaris

envia el comentari