L'horòscop diari del 12 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 12 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estaràs molt obert al diàleg. Sabràs com fulminar de forma definitiva alguns malentesos que van afectar la teva relació, sobretot alguns relacionats amb gelosia — o relacions amistoses amb antics amors —. L'impacte celestial és molt favorable a les professions liberals.

Les empreses que siguin gestionades per un Àries poden fer un gir amb finalitat de lucrar-se molt sucós, especialment aquelles relacionades amb el sector sanitari.

Amb la setmana a punt d'arribar al seu equador gaudeixes d'energies renovades. De tota manera, caldrà mantenir algunes precaucions; no triïs el camí més ràpid per sentir-te bé.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Busques experimentar el plaer sigui com sigui. Explores nous camins de la teva vida, busques anar una mica més lluny, i es desperten en tu facetes que semblaven adormides — si no inexistents —.

Camines una mica difús a la feina, i pot ser que avui cometis errors i descuits pels quals t'hagin cridat l'atenció prèviament — o que ja t'han explicat mil i una vegades com evitar-los —.

Mai és tard per fer bé les coses, lluita contra qualsevol malaltia o addicció que tinguis. No t'avergonyeixis de la teva situació, podries ser un exemple per a altres.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És possible que avui et desfacis quan algú especial et miri fixament als ulls, una persona que et mou el sòl i fa que perdis total estabilitat. Si ets d'aquells nadius que estan solters, no tinguis por a una negativa.

Estaràs experimentant el plaer de realitzar les teves tasques. No és que hagin canviat els teus compromisos, el que va canviant és la manera en què enfrontes la vida professional en aquest dimecres.

Arriba una millora de les condicions astrals que incideixen de forma positiva en la teva salut física i psíquica.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Has de protegir millor la privacitat de la teva parella i de la teva pròpia família; hi ha persones molt avorrides que podrien ficar-se en la vostra forma d'entendre el món.

Sembla que t'observen des de l'ombra, la intenció d'agafar-se en un descuit i deixar-te malament socialment. Controla una mica més la teva targeta de crèdit, sobretot si sols fer moltes compres a través del mòbil o de l'ordinador. Els fraus estan a l'ordre del dia.

Adopta un estil de vida estricte, i no te'n vagis al llit amb l'estómac ple.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Amb Venus en quadratura a Quirón és possible que el teu primer amor reaparegui en la teva vida després de molts anys. Potser quedar per fer un cafè i xerrar us servirà per entendre que ja no sou les mateixes persones.

Compte amb els correus electrònics que envies avui. Un correu electrònic o missatge criticant als teus superiors podria acabar a la safata d'entrada del teu cap en comptes de la del teu company.

Una neteja excessiva a les orelles podria portar-te a tenir vertígens. A escala mental serà un dia d'emocions intenses i somriures nervioses.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva relació amb el teu cònjuge tindrà l'oportunitat de ser més profunda en aquesta jornada. Et mostraràs més compressiu de forma voluntària. Ets més afectuós, i demostraràs més el teu afecte. Et podran titllar de moltes coses, però no de ser un Verge gèlid.

Hi haurà bones opcions per invertir en empreses relacionades amb el reciclatge, l'agricultura ecològica i la vida saludable. Procuraràs fer riquesa alhora que vetlles pel respecte de l'entorn.

Continua treballant la teva autoestima, fins i tot si a hores d'ara estàs content amb la teva personalitat i la teva aparença física.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si estàs solter, és bastant probable que coneguis a una persona encantadora amb la qual decidiràs passar les teves vacances. Encara que sembli una mica precipitat, no ho dubtaràs ni un segon.

En l'àmbit professional, hauries de ser més ferotge que mai a la feina, perquè enfrontaràs una gran competència. Alguns cops baixos vindran de més d'un col·lega.

Per a la teva salut, si ets una persona del signe amb característiques atlètiques, a qui els encanta fer esport o activitat física, intentin realment regular-se. El risc més concret és haver de detenir-se per lesions musculars.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

Les trobades amb amics portaran una sorpresa. Algú que creies que no tornaries a veure torna després d'un llarg temps distanciat. Gaudeix de compartir una bona conversa.

Comparteix la teva abundància amb aquells que et volen i tenen cura esquena i oblida ser generós amb els que no han donat mostres de ser del teu cercle de confiança.

La Lluna en el signe de Taure et posarà en contacte directe amb temes vinculats amb l'alimentació. Escorpió, potser descobreixes que hi ha alguna cosa en els teus costums alimentaris que no estan del tot bé

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció d'avui per l'amor Sagitari, revela que estàs bregant amb sentiments forts i embriagadors. Una actitud tan positiva que podria ajudar-te a superar algunes petites dificultats de comunicació, potser encara presents.

Pel laboral pots comptar amb una actitud més pràctica i concreta que mai. No obstant això, malgrat les teves bones intencions, vés amb compte de no perdre't en massa iniciatives.

En la salut, els arquers són coneguts per ser grans viatgers i descobridors, tant literalment com al·legòricament. Ets molt optimista i pots arrossegar a altres a les teves aventures.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

L'afecte que et demostra la teva parella serà suficient per brindar la seguretat que necessitaves per avançar en la relació. És una oportunitat única de deixar de banda tots els dubtes que els tafaners sembren en la teva ment i escoltar el tic tac del teu cor.

Escolta bé a un lletrat o assessor financer que vol advertir-te sobre deutes o problemes fiscals. Deixar córrer el temps sense respondre a aquests assumptes pot esdevenir un greu problema a llarg termini.

Avui hauries de cuidar especialment la dieta. Viuràs una sensibilitat especial a la zona abdominal.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció d'avui en l'amor Aquari, revela que, si ja sou una parella, viureu experiències intenses, que també podrien dependre de problemes familiars externs, però no molt importants.

Pel laboral, el recomanable avui és calma i sang freda, pot ser que cada iniciativa hagi de meditar-se en la calma de l'experiència, i que hagis de prendre decisions arriscades.

En la teva salut, físicament avui no et trobaràs amb cap problema rellevant, el que sí que et portarà de cap és el teu caràcter, ja que vols imposar-te als altres.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les posicions planetàries podrien influir-te en un mal sentit: podries ser dominant i gelós amb la teva parella. El solter s'enfadarà si la persona amb la qual està parlant el deixa en vist però segueix en línia.

El dur treball que portes realitzant en la teva empresa des de fa mesos és possible que sigui recompensat amb un augment de sou. Si estàs vivint de lloguer, l'amo de la casa et trucarà per comunicar-te que has de mudar-te perquè vol vendre l'immoble.

Un sentiment d'inseguretat et crearà una sensació d'inferioritat. Recorda que no ets menys que ningú però tampoc més.


Comentaris

envia el comentari