YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 12 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 12 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest 12 de desembre la teva personalitat és una mica freda, o potser tímida; crida-ho com vulguis, Àries, però el cas és que duus a terme poques demostracions emocionals, i això pot danyar el teu romanç gairebé sense que puguis adonar-te.

Poca gent vol posar-te les coses senzilles, Àries. Així que no esperis la més mínima indulgència dels teus superiors en el treball.

El teu sistema digestiu camina una miqueta feble, trobaràs un gran aliat en la sal de fruites, que reduirà l'acidesa dels excessos típics d'aquestes dates.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et mostres agraït amb la vida, per tenir a prop a una persona que t'ajuda, que s'alegra dels teus èxits i que et consola quan l'univers t'assota amb duresa.

Pots deixar les preocupacions professionals congelades, sobretot si ets un d'aquests afortunats que descansa del seu treball durant els caps de setmana. Però tingues clar que és una pausa puntual, que demà (o passat) caldrà posar-se les piles i plantejar-se nous reptes.

Tires la vista enrere als propòsits saludables que et vas fer a l'inici de l'any, i com molts es van quedar pel camí.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Alguns nadius es trobaran cara a cara amb una veritat que no és precisament alguna cosa que haguessin volgut conèixer, però mai és trista la veritat, diu la cançó, Bessons.

Posaràs el cos en acció amb l'objectiu de millorar les condicions del teu entorn professional. Serà divertit si ho comparteixes amb els teus col·legues. El número de la fortuna per als fills de Bessons per a aquest dissabte és el 31.

Estàs propens a molèsties musculars fruit de moviments maldestres o fora del comú.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu cap camina en el seu lloc, els teus pensaments estan oxigenats i saps com veure-li el costat bo a la vida (sense ignorar els problemes, ull, només els atorgues la importància que es mereixen).

En el teu treball arriba el moment de prendre llargues escales enormes i grimpar per ella per a arribar pel cap alt; se sol dir que els fruits més saborosos són aquests que no estan a l'abast de la mà.

Tots els esforços que duguis a terme, Càncer, tindran recompensa. Els massatges t'ajudaran a aconseguir aquesta relaxació que tanta falta et fa.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Les bones influències de Venus et conferiran un halo d'encant irresistible. Si estàs en una relació, us sentireu afortunats per tenir a algú especial i us dedicareu boniques paraules d'amor.

Dia de sort per a tots els professionals del sector de la comunicació a l'àmbit local. Si estàs en època d'estudis, demana ajuda a les teves amistats o companys de classe perquè t'ajudin. Crear un grup d'estudi per a un tema específic us beneficiarà molt.

Tant parlar et passarà factura i al final del dia podries quedar-te afònic. Una infusió amb porpòleo i gingebre pal·liarà els símptomes.
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et sents recolzat per l'univers, i si estàs començant una nova relació, notaràs que els astres t'empeny cap a l'èxit. Sabràs perfectament què necessita l'altra part per a ser feliç, i li ho donaràs sense cap problema. Fins i tot superaràs les seves expectatives.

Tens un poder especial per a atreure els diners; en el cas que estiguis sense ocupació, prova de fer algun ritual que et permeti tornar al mercat laboral.

En el cas que vagis a anar de copes amb la teva parella o amb els teus amics no t'excedeixis; la teva resistència té límits que no has de sobrepassar.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor avui tindràs la sensació que els dies passen pacíficament als braços de la persona que mestresses, el temps es deté quan estàs tan feliç i enamorat.

En el terreny professional hi ha possibles oportunitats d'última hora, però també imprevistos, és una excel·lent notícia per a projectes en curs, encara que pogués semblar que no és així.

Quant a la salut, per a mantenir-te en bona forma el teu somriure no és suficient, has d'usar part de la teva energia per a guanyar vitalitat i benestar físic. Et convé enfortir els teus defenses.


 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si t'agraden les sorpreses és el teu dia. Rebràs tant d'afecte i vibraràs tal harmonia que confiaràs que alguna cosa està començant a acomodar-se malgrat la inestabilitat que has viscut en els últims temps.

No serà fàcil enfrontar els problemes financers o pràctics de la vida i per això serà molt bo que demanis ajuda a algú que pugui cobrir-te en cas que sigui necessari.

Gaudir del teu cos en totes les seves manifestacions tindrà efectes balsàmics sobre la teva salut en general.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció d'avui revela que la influència de Mart augmentarà la passió en la parella, però també la gelosia. Aquesta ambivalència podria portar-te complicacions.

Els que treballin per compte propi faran bé d'estudiar a consciència com invertir els seus recursos, cada decisió compta, perquè has de ser més estratègic i visionari que mai.

Quant a la teva salut, algunes decepcions et faran sentir cansat i estressat, tracta de fer-te amb més temps per a tu, el teu cos es beneficiarà d'això. A nivell emocional, avui estaràs bastant nerviós, així que tracta de relaxar-te.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si ets d'aquells nadius que estan solters és temps de buscar l'amor que tant de temps portes anhelant. La teva ànima demana a crits un canvi, la solitud sembla ser aclaparadora en dies com aquest. Però no depèn més que de la teva actitud que les coses siguin diferents.

Els assumptes professionals no seran una preocupació aquest dissabte, per contra podràs complir amb les teves metes en un període de temps òptim, fins i tot més ràpid del que pensaves.

Les carícies per a l'ànima són imprescindibles per a la teva salut en aquest temps tan convulsionat, Capricorn.

 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters tindran l'oportunitat de conèixer l'amor, aquest últim mes llueix bé, amb una inquietant Venus en el teu signe que, a partir d'avui, promet brillants trobades.

A nivell professional, t'alliberes dels dubtes i segueixes endavant, afrontes un examen o una entrevista sense por, o qualsevol prova important, confia perquè ho aconseguiràs.

Quant al teu benestar, resistir-se a les exquisideses nadalenques és realment impossible. No obstant això, has d'intentar contenir-te, especialment a partir d'avui, quan Venus en el teu signe et farà més procliu a acumular greixos.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva relació de parella corre el risc d'entrar en una fase d'avorriment si no trobeu nous estímuls o activitats que compartir. Un assumpte legal tocarà de ple a la teva família, la qual cosa us unirà més que mai.

Un projecte laboral acapararà tota la teva atenció i encara que estàs molt cansat (gairebé exhaust) no voldràs parar fins a lliurar-lo. Els malentesos amb socis donaran pas a una relació harmoniosa i això atraurà beneficis i bona sort a l'empresa.

A nivell emocional sofriràs diversos alts i baixos i canvis d'humor al llarg del dia. Has de dormir més i millor, Peixos.


Comentaris

envia el comentari