L'horòscop diari del 12 de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 12 de febrer de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Amb Sant Valentí molt a la vora, els amors d'Àries poden brindar moltes satisfaccions. Aquest divendres és un dia amb encant, en el qual podreu explorar nous terrenys dins de la parella.

Els negocis estaran en moviment durant aquest dia, i podràs dedicar-te a comprar i vendre gairebé tot el que se t'ocorri. Especialment, el nadiu d'Àries obtindrà bons negocis en esdeveniments especialitzats com a fires, congressos i similars.

Pren-te el temps per a descansar tan aviat com sentis que la fatiga et guanya; no és qüestió de cremar tots els teus cartutxos.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu amor propi no està en el seu millor moment; la percepció que tens de la teva pròpia bellesa i personalitat està en hores baixes, potser perquè no despertes l'interès de la persona a la qual tant t'agrada.

En el costat financer professional hauràs de prestar molta atenció; a pesar que en principi estarà tot sanejat i equilibrat, la vida ja t'ha demostrat que les aparences enganyen.

Descarta la ingesta d'alcohol, si sortiràs de copes, opta millor un refresc o un suc de fruites (per descomptat, natural).
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La Lluna ha ingressat en el signe de Peixos i per això la teva sensibilitat serà extrema aquest divendres. Creuràs que ets mèdium o endeví perquè vibraràs en sintonia amb el sentir dels qui t'envolten en la teva llar i fins i tot en l'el teu àmbit social.

Avui podries descobrir un talent o habilitat que no sabies que tenies i per això obrir un nou camp de treball que resultarà d'allò més interessant.

Els astres impulsen als nadius del signe de Bessons a buscar aprofundir en els assumptes psicològics.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El Sol brilla especialment per a tu, o almenys, així ho sents en aquest divendres perfecte per a enamorar-se. Per part teva tot serà senzill i agradable, i ignoraràs per complet a qualsevol que gosi a tenyir de gris el teu cel.

En el treball podràs trobar-te amb persones geloses, o simplement, que volen veure't ensopegar. Ignora a aquests que no tenen cor, i sé generós amb els companys que de veritat s'ho mereixen, que per fortuna per a tu, no són pocs.

Aquesta malaltia contra la qual estaves lluitant es fa més i més feble. No abaixis la guàrdia.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tornen a tu amors passats que et prometran el cel i la Lluna. Ja sigui que estiguis actualment en una relació estable o solter, la veritat és que aquesta persona no està sent honesta en les seves promeses.

Podries idealitzar i il·lusionar-te de manera eufòrica i sense mesures sobre una inversió o projecte. Però vés amb compte, no és un bon dia per a prendre decisions importants sobre els diners.

Deixa d'agafar anomenades fora del teu horari laboral, necessites descansar. Ignora els ascensors i anima't a pujar i baixar escales, la teva salut ho agrairà.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et sents el protagonista d'un conte de fades. En la teva agenda d'aquest divendres de febrer que la teva parella i tu sigueu felices i mengeu perdius, resolent les petites diferències i trobant aquesta peça que faltava en el vostre trencaclosques.

L'ambient astral del dia augmentarà el teu desig de brillar i de fer-te el teu propi buit professional. El problema és que corres el risc de desviar-te de la teva precaució habitual i cometre errors de judici.

Els dolors d'esquena que tens es poden deure a una vida massa sedentària, així com a una incorrecta postura en caminar.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

T'esperen molts girs inesperats i trobades sorprenents que et descol·locaran una mica. Però a més t'oferiran una altra visió del teu món i de les relacions Balança.

En el professional, hauràs d'entaular converses de nou per a concretar els serrells de coses que semblaven tancades. També pots tenir la sensació que experimentes un déjà vu constant, és a dir, que tornen a succeir-te coses que ja han passat abans en la teva vida.

Els moviments dels Astres, et podrien fer tornar sobre els teus passos en el terreny de la salut.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La Lluna està en el signe d'Aigua, Peixos. Es tracta d'una posició lunar molt favorable per als nadius del signe d'Escorpí pel que fa als assumptes romàntics i amorosos.

Arribaran oportunitats de negocis molt interessants. Nous camins per a recórrer en el que refereix a la professió i el món laboral. Els assumptes relatius al treball sol·liciten una atenció única i creativa.

Els astres indiquen una tendència a la retenció de líquids i el consegüent malestar.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Probablement usaràs el teu poder de seducció per a millorar la teva vida i la dels teus. El Sol et convida a cuidar la teva vida privada i fer tots els esforços possibles per a harmonitzar els teus vincles amb els teus ser.

En el terreny professional, ja sigui per diners o per talent, aspiraràs a posar-los al servei dels altres i aprofitaràs els teus avanços recents per a animar l'ambient.

Quant a la salut, el fonamental aquest mes serà fer esport, per a recuperar musculatura i tenir més forces. També hauries de fer el possible per dormir prou.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La intensitat dels sentiments de la teva parella serà notable durant aquest divendres. Hi ha molt bons aspectes còsmics per als nadius del teu signe, Capricorn.

Si ets d'aquells nadius que es troben a la recerca d'una nova ocupació potser avui no és un dia adequat per a presentar-te a entrevistes ja que els efluvis astrals podrien mostrar-te una cosa confusa o distret. El número de la fortuna de les cabres per a aquest divendres és el 99.

Els planetes implicats en la teva salut mostren una tendència a infeccions virals i al·lèrgies que pots evitar.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Voldràs que l'harmonia i la bellesa siguin una constant i sentir-te confortable i tranquil a la teva casa. Això inclou tant als que estiguin en parella, com als solters.

En el professional, les teves prioritats podrien canviar i el que abans et semblava molt important, pot passar a tenir un paper secundari.

En la salut estàs en un moment en el qual podries aprofitar per a reconciliar-te amb el teu passat o indagar sobre les teves arrels. Gran part del que ets ara li ho deus al que vas ser abans. No renunciïs al teu passat, sinó que més aviat, hauries d'aprendre d'ell.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Amb tanta energia planetària en la teva zona de l'inconscient de la teva carta natal poden aflorar espines i insatisfaccions en l'àmbit de parella o matrimonial. Però preferiràs ignorar-les de moment i no parlar d'això.

Hi haurà una millor entesa amb els teus companys d'equip i/o superiors i la jornada transcorrerà més ràpida del que esperaves. A més, et sentiràs més còmode en veure que tots acosten postures amb la condició de reprendre un bon ambient laboral.

Gaudiràs d'un molt bon sentit de l'equilibri, la qual cosa et permetrà ser molt àgil en qualsevol tasca.


Comentaris

envia el comentari