L'horòscop del 12 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 12 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Dimarts està marcat per històries de penediment; al cel d'Àries es veu com una antiga parella, que et va fer molt de mal, podria tornar arrossegant-se, amb llàgrimes als ulls, demanant una nova oportunitat. Ara s'adona que va ser un error acabar el vostre romanç.

Podries trobar-te algunes pedres a l'hora de realitzar les teves funcions professionals més essencials.

Desmunta els mites que tens sobre l'alimentació, sovint veus com nocius menjars d'allò més sans. Demana cita amb un expert en nutrició i que resolgui els teus dubtes.

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva parella fa molts esforços perquè sigui feliç, encara que no aconsegueixes apreciar tots i cada un d'ells; els problemes quotidians bloquegen la teva ment i fan que et posis de mal humor en el moment menys oportú.

En l'àmbit empresarial seràs molt més seductor que en la teva vida amorosa; estàs en un d'aquests dies en què aconseguiries que els habitants del Pol Nord et compressin sacs de gel.

Seràs potser el signe més espiritual de tot l'Horòscop, i gaudiràs molt amb converses que girin al voltant de la religió i la Filosofia.

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La Lluna en Capricorn genera un halo d'energia sensual per a molts nadius del signe. Aconseguir intimitat amb algú que desperta passió en la teva ànima serà més fàcil del que és habitual. No deixis escapar aquesta possibilitat de manifestar el teu somni de viure aquesta trobada màgica.

Quan comences a desplegar un nou projecte en la teva vida, un nou negoci, un canvi de residència i fins i tot de ciutat és normal sentir por al futur o por del fracàs.

Hauràs d'aprendre a canalitzar de forma correcta la teva energia mental si vols alliberar-te de l'ansietat que et produeix tirar endavant els teus projectes.

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En principi el teu amor serà estable, tindràs molt temps per gaudir de tu mateix, conrearàs el teu jardí secret i et sentiràs una mica atacat si algú pretén entrar-hi sense el teu permís.

La teva capacitat de decisió és sorprenent en aquest dia, i com et despistis, acabaràs donant ordres fins i tot als teus caps; per fortuna no es prendran malament la teva actitud, tot i que no t'acabaran de prendre seriosament.

Aprofita que la setmana està arrencant per proposar-te alguns objectius saludables; petites victòries que et facin recuperar la fe en la teva força de voluntat.

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Estaràs en disposició de començar un (o diversos) romanços prometedors. La fogositat i la passió que desprens captivarà pretendents (fins i tot a algunes persones que ja tenen parella).

Apareixeran certs obstacles si estàs en procés de llogar o comprar un immoble. L'aturat, podrà observar en els portals web de treball com diverses empreses s'interessen en el seu perfil. Aviat tindràs bones noves lleó. Se't presentarà alguna despesa imprevista però no serà de gran quantia.

És un dia benèfic per començar teràpia psicològica i curar velles ferides que encara estan per tancar.

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest dimarts et mostraràs massa contradictori en assumptes de cor, i pots queixar-te de defectes en la teva parella que tu mateix tens (encara que no ho vols veure). Sents que hi ha algú que t'està posant a prova, potser és un cap, o un client que camina una mica primmirat.

Hauràs de ser bastant murri a l'hora de fer el teu treball, fent i dient el que l'altra persona espera.

La manca d'activitat física fa que envellim de manera prematura; pensa a partir d'ara en l'esport com un sinònim de l'eterna joventut.

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

A la vida sentimental, balança, el teu horòscop d'avui diu que tendiràs a l'estabilitat. No hi haurà canvis, tant si estàs casat com solter, sentiràs que has de continuar igual que estaves a començar l'any.

En el terreny professional Venus es trasllada a la teva Casa VI, per injectar una nova dinàmica al teu món laboral i als teus hàbits quotidians.

En la salut, Mart continua per la teva Casa XII, el que t'animarà que tinguis cura de la teva salut d'una manera holística, global. Has de cuidar-te físicament i mentalment.

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquells nadius que estiguin solters podran posar en acció la seva capacitat de seducció davant d'una persona que amb prou feines coneixen, però que de tota manera els resulta atractiva. Escorpió, en matèria de seducció no ets infal·lible.

Una idea brillant es precipitarà en la teva ment. Sentiràs la influència de Venus i la Lluna a la teva zona de la comunicació facilitant la teva expressió i augmentant la intel·ligència emocional, no deixis passar aquesta energia.

La teva vitalitat està plena gràcies a la presència de tants planetes en el teu signe oposat: Taure.

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Gràcies a la contundència de Venus, el dia d'avui et garanteix seducció, encant, optimisme i relacions amoroses que t'aporten energia. Són aquests moments els que sempre ha perseguit Sagitari.

En el terreny professional el Sol en Capricorn i Mercuri podrien generar canvis i inestabilitat.

Pel que fa a la salut, en línies generals el bon estat d'ànim mantindrà allunyada a la malaltia. No obstant això, els arquers hauran de cuidar el seu punt més vulnerable: el fetge i altres òrgans lligats a ell. És important que no s'excedeixin en els menjars.

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És la Lluna minvant en Capricorn i això es tradueix com una tendència a viure una jornada d'extrema sensibilitat emocional en la qual molts temes del passat hauran de deixar-se enrere per tornar a començar.

Els diners no són un problema del tot present en la teva ment en aquesta jornada, per contra podria ser que fins i tot no et manegis amb l'atenció que mereix i responsabilitat i retardis alguns assumptes.

L'exercici és una eina excel·lent per mantenir-se alegre, les endorfines que generes en realitzar esport són fonamentals igual que exposar-te uns minuts diaris a la llum solar.

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els aiguaders que hagin patit un desengany amorós trigaran un temps a trobar novament l'amor, el convenient és que no s'afanyin a triar, perquè podrien cometre el mateix error.

Pel professional, pot ser que avui alguns comentaris malintencionats puguin boicotejar els projectes d'Aquari. En cas que això passés, resultarà convenient no respondre als greuges i esperar un parell de dies.

En la teva salut, mentre Mercuri romangui estacionat en tu Casa XII, estaràs molt nerviós, amb insomni i potser alguna malaltia psicosomàtica, tan respiratòria com una al·lèrgia cutània.

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els Peixos que estiguin en una relació estable prendran decisions conjuntes i planificaran projectes importants a dur a terme durant aquest any. Serà un dia esplèndid i feliç al llit familiar.

Seria positiu que busquessis persones afins al teu negoci o projectes nous per tal de trobar suports o ajuda. Alguns viatges curts que tenies programats podrien cancel·lar-se i et veuràs immers en una odissea perquè et tornin els diners de la reserva.

Si has posat en marxa l'"operació biquini", no forcis el teu cos i comença per una rutina d'exercici físic light.


Comentaris

envia el comentari