ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.546 nous contagis, però el risc de rebrot i la positivitat segueixen baixant

L'horòscop diari del 12 de juliol de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 12 de juliol de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 abril)

Per què es tornen a obrir algunes ferides, com poden fer mal com si s'acabessin de produir? Et preguntes moltes coses sobre els teus amors i el cor, i per la teva desgràcia trobes poques respostes.

Alguns tenen prevista una reunió interessant en l'àmbit empresarial, un dinar informal en què es començaran a assentar algunes bases de negocis futurs.

El teu estrès actual està molt justificat, tens moltes batalles per endavant, més de les que el cos i la ment poden suportar. En alguns casos, una malaltia de tipus crònic tornarà a florir.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de maig)

Estàs segur de voler jugar al joc de la seducció? Perquè aquest diumenge podries sortir desestabilitzat. I és que una persona que ja no et causa interès serà molt insistent per tornar-te a veure, voldrà saber de tu.

A la feina aquest diumenge et faràs notar. Estàs decidit a acabar la setmana per la porta gran, complint qualsevol meta o objectiu que t'hagis marcat.

Davant teu hi ha nous camins per millorar la teva salut; el teu corrent serà seguir els passos de les persones del teu entorn, però no deixis de banda el teu criteri personal.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de juny)

Sospitaràs de la teva parella, Bessons. Potser creus que no t'està dient tota la veritat sobre un assumpte que us concerneix a tots dos, i no obstant això palpitaràs la idea d'una ocultació perillosa per a l'estabilitat de la relació. La família jugarà un paper important en moltes de les eleccions que facis avui en matèria afectiva.

Pel professional, tens a les mans els mitjans per aconseguir tots els teus objectius.

No perdis l'eix. Bessons, sentiràs molta felicitat i benestar interior.

Cranc Logo

CRANC

(21 de juny - 22 de juliol)

Bones perspectives amoroses per al natiu Cranc a aquest diumenge, en què es poden dur a terme accions molt boniques — i més senzilles del que imagines — per unir el teu cor i el de la teva parella. Els gustos comuns estaran sobre la taula.

Tens ganes d'estalviar, encara que igual podríem dir millor ànsies. D'aquesta manera, la teva frustració pot sortir a flotació perquè no pots tancar tantes aixetes de despeses com voldries.

Preocupa't per la teva salut si perds massa muscular; les dietes exprés són grans enemigues del benestar, i els seus perjudicis són més grans que els seus beneficis.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 d'Juliol - 23 d'agost)

Pacta un esforç amb la teva parella per deixar enrere les energies negatives d'aquests dies. Els astres beneiran amb bona sort als solters que s'atreveixin a demanar-li a aquesta persona especial una relació seriosa.

Seu una estona per organitzar l'economia familiar de la setmana que ve, t'estalviaràs desquadraments. Els vidres i pedres màgiques formen part de la teva vida. Per què no fas d'aquesta afició una manera de guanyar diners extres? Pots crear joies amb elles i vendre-les!

Aprèn a descarregar les energies alienes després d'una conversa intensa o t'afectaran en l'àmbit personal.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de setembre)

La teva vida amorosa es viurà aquest diumenge amb gran èmfasi, ja que trencaràs les rutines i viuràs noves emocions. Cupido vol acudir fins al teu cor si ets un Verge que està solter; de tu depèn obrir-li la porta o dir-li que es vagi per on ha vingut, que estàs molt bé així.

Aprofita per fer alguns números, equilibra els teus pressupostos per no haver de demanar préstecs als teus amics o familiars el dia de demà.

Una persona amb molta ignorància però amb exquisit do de gents intentarà convèncer per fer una nova dieta miraculosa; hauràs de declinar la proposta.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'octubre)

La teva predicció per avui en l'amor Lliura, revela que has decidit anar amb la veritat per davant. Si aquesta relació en què estàs no funciona, no seguiràs fent veure que si per afecció, por, o qualsevol altra causa.

Pel professional, seguiràs apostant per proposar nous mètodes per millorar la productivitat i els beneficis, tant individuals, com col·lectius.

En la salut, aquesta nova òptica que has pres et beneficia enormement. Ara que ets conscient de ser un tot, ment-cos, et serà molt més fàcil millorar la teva salut de forma holística.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'octubre - 21 de novembre)

Les emocions no són molt positives i això perjudica gaudir en les teves trobades íntimes. Sents un estrany sentiment d'opressió en el teu cor i tristesa i al mateix temps no es dificulta el fet de mostrar-te sexy i desimbolt.

Si vas a una reunió familiar, no t'involucris en discussions sobre política ni sobre l'economia del teu país o acabaràs barallant amb un ésser estimat i no et servirà de res.

Hauràs de cuidar especialment de cops i lesions musculars que podrien perjudicar la teva lliure mobilitat en els pròxims dies.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de desembre)

La teva predicció per a l'amor avui Sagitari, revela que Venus, directe al teu setè sector de l'amor, hauria de fer-te viure alguns moments inoblidables.

Pel que fa a l'àmbit professional i econòmic, l'eficiència de la teva feina augmentarà avui. Això sí, evita dir mentides per cobrir errors, siguin teus o d'algun dels teus col·legues, en cas contrari, algun vell incident pot ressorgir.

Pel que fa a la salut, és probable que les nafres a la boca puguin ser un problema avui per als Sagitaris, cosa que no t'impedirà tenir un dia normal.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 gener)

No t'imagines la intimitat sexual i sentimental que pots viure aquest diumenge. Els astres inclinen la balança en favor que la teva relació tingui un moment de trobada gràcies al trànsit de la Lluna pel signe de Taure.

Per gaudir del dia no deixis que la teva ment divagui en preocupacions que avui no és a les teves mans poder resoldre. La forma en què et predisposes per gaudir del dia serà la que domini les teves emocions.

Avui les alineacions planetàries t'afavoreixen perquè aprenguis més sobre la relació entre la salut i els teus pensaments.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de febrer)

Encara segueixes debatin-te entre el que tens i el que tenies, és a dir, el que creus que has perdut perquè s'ha quedat pel camí. Aferrar-se al passat només serveix per dificultar la vida en el present, sobretot en l'amor.

Pel professional i econòmic, serà un dia de bons resultats. Potser reps uns diners endarrerits que et devien per la teva feina, o potser una quantitat que ha de pagar-te el govern.

En la salut, pots tenir problemes de pell que et complicaran el dia per la seva molesta presència.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de març)

Avui voldràs ser el millor pare o mare que pugui existir. Portaràs els teus fills a on ells triïn i els consentiràs comprant-los llaminadures i unes quantes joguines. Els solters se sentiran una mica tristos i voldran passar el dia amb la família.

Buscaràs informació sobre noves oportunitats de negoci en què poder ser el teu propi cap, ja que a tu això que et manin no et va gaire.

La teva ment t'està demanant alliberar la teva creativitat. Apunta't a alguna classe d'àmbit local per aprendre a dibuixar o pintar, així a més d'aprendre coneixeràs gent nova.


Comentaris

envia el comentari