L'horòscop diari del 12 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest dimarts hauries de ser més generós, i així, permetre a la teva parella que decideixi quins plans realitzareu de manera conjunta, encara que els teus interessos siguin uns altres. Escolta els seus desitjos i les seves inquietuds, comprèn el seu punt de vista, serà més senzill del que imagines!

No responguis a trucades que estiguin relacionades amb la feina quan acabi la teva jornada, o si és el teu dia de descans; no hi ha assumpte tan vital que no pugui esperar a demà. No dediquis el teu temps personal al professional, o acabaràs per embogir, Àries.

El dia estarà tranquil, les teves energies seran administrada de manera gradual, i seràs especialment hàbil en exercicis que requereixin una bona elasticitat.

  

 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tens el cel emocional una miqueta regirat. Sigues honest, et menges massa el cap amb problemes inexistents. Tens por al fet que alguna cosa falli, sembla que l'estiguessis desitjant.

Estar en contacte permanent amb professionals que es dediquin al mateix que tu, és molt interessant. Fes reunions amb ells, o promou el diàleg a través de les xarxes socials. Aconseguiràs veure diferents prismes d'una mateixa realitat.

No deixis que la depressió t'envaeixi, per molt durs que siguin aquests moments. Reacciona immediatament abans que qualsevol idea fosca es converteixi en un problema més seriós. Truca a les teves amistats, o al teu psicòleg, buida la negror que pogués haver-hi en la teva ànima.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Avui viuràs escenes de passió amb inevitable resultat. Els teus sentiments t'arrosseguen cap a una zona complexa de la teva vida privada. La proximitat dels cossos i les ànimes t'embolicarà com brisa fresca en l'estiu i et llevarà l'alè, Bessons.

El teu planeta regent, el veloç i comunicatiu Mercuri, acaba d'ingressar en el teu signe i això estimula tots els teus assumptes comercials però hauràs d'evitar costi el que costi mostrar tossuderia. Els clients amb els quals prenguis contacte en aquesta jornada no voldran seguir els teus jocs.

Els nadius de Bessons podrien viure una jornada en la qual el nerviosisme i la pressa els portin a oblits. No deixis de realitzar tots els menjars del dia, prendre les teves medicines i complir amb els compromisos que tens cada dia amb tu mateix.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les aventures amoroses durant aquest dia de maig seran molt afavorides pels astres. Encara que l'èxit estarà al final del camí, sí que podries topar-te amb episodis de crisi causada per un dels cònjuges o tots dos alhora!

Procura no discutir a la feina, limita't a donar-li la raó a qualsevol que vulgui tenir-la. Intenta adoptar un paper secundari, i centra't en les teves obligacions.

Alguns se sentiran una miqueta malament, i pensaran que tenen alguna malaltia. El més possible és que tinguis un quadre hipocondríac, res més, i que la teva salut sigui envejable. Així que no et dediquis a pensar massa en les teves malalties!

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

L'entrada de Mercuri en la teva zona d'amistats, comunitat i treball en equip et predisposa per a buscar o començar a quedar amb vells i nous amics intel·ligents i amb capacitat per a estimular-te mentalment. Amb els qui puguis conversar sobre qualsevol tema.

En el treball sabràs relacionar-te amb tots els teus companys d'equip però no sabràs actuar de manera que s'observi una unió o suport de grup.

A nivell físic la Lluna brilla en la teva zona de salut, però en estar en fase minvant et sentiràs cansat pel que necessitaràs renovar forces fent repòs.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tindràs un dimarts ple de sorpreses per al teu cor, tinguis o no parella, i ple de petits moments de gran bellesa. Sabràs trobar l'alegria de viure en qualsevol lloc, allunyaràs de tu els problemes, i ajudaràs a uns altres a tenyir el seu dia gris de color rosa.

Tot anirà bé en el treball, tindràs una bona concentració i pot ser que fins acabis les teves obligacions abans de l'esperat.

Analitza si els teus hàbits de salut són del tot correctes, o si t'estàs deixant portar per consells d'antany que en l'actualitat s'ha comprovat que no són tan bons com es promulgaven.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Després d'aclarir certs assumptes de la convivència i de la vida de parella, veuràs com la passió s'instal·la en la relació. Viuràs uns dies molt sexuals on el lliurament i el plaer seran protagonistes.

Respecte a la professió i les finances, els Astres prediuen un nou rumb. Pot ser que no esperis els canvis que es produiran aviat, però has d'estar preparat per a caçar oportunitats al vol.

En relació amb la teva salut avui Balança, necessitaràs un moment per a conrear la relaxació i fer d'això una rutina diària. No et faran falta grans rituals ni complicats mètodes, tan sols es conscient del teu cos respirant.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Alguna cosa que no vas imaginar viure encara que moltes vegades has fantasiat amb escenes similars a la que podria presentar-se en aquest dimarts enfront dels teus ulls. Algú a qui has estimat en el silenci més sepulcral durant molt de temps es declara o et descriu els seus sentiments feia tu.

Molts canvis en l'àmbit professional estan portant a la teva vida econòmica inseguretat i dificultats que sabràs evitar gràcies als aspectes astrals que es manifesten favorables als fills del planeta Plutó.

L'ús racional de condiments, sal i substàncies olioses portarà a mantenir un contacte enriquidor amb els aliments de manera que corregeixis els errors que moltes vegades comets a l'hora de nodrir el teu cos.

  

 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els Astres avui Sagitari et recomanen posar en ordre els teus sentiments i prendre la decisió definitiva sobre la mena de relació amorosa que desitges. D'altra banda, això no treu perquè continuïs sent cortès, i tractis als altres amb respecte.

En l'àmbit laboral i financer, avui has d'anar amb compte de no perdre la paciència. L'alineació planetària actual pot crear un sentiment de conflicte dins de tu. És possible que els teus esforços fracassin si no prens les precaucions necessàries.

Respecte a la teva salut per a avui dimarts Sagitari, no esperis grans canvis, hauràs de continuar atent a aquests símptomes que han aparegut, i si veus que persisteixen, demanar revisió mèdica.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui la lluna abandona el signe de Capricorn no sense abans donar un toc d'emocionalitat i fantasia romàntica als nadius de l'últim deganat del signe que gaudiran al llarg del dia d'una aura especial. Podria tractar-se d'una percepció diferent dels teus sentiments o fins i tot podries veure't més empàtic i amable als ulls dels teus éssers estimats.

Arribaran notícies que encara que creies possibles no deixaran de sorprendre't. Companys de treball o col·legues professionals passaran per situacions que mai abans havies imaginat. Podràs ajudar-los si et lliures a la incertesa sense pors ni prejudicis.

Els nadius del signe de Capricorn són molt propensos a sofrir de dificultats en la dentadura i en el sistema esquelètic. Avui els teus ossos i especialment els teus genolls mereixen una cura especial. Si realitzaràs exercicis no oblidis estirar i escalfar els teus músculs de manera que no et facis mal.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui Aquari és un bon moment per a tornar a veure la nostra relació amb nous ulls, treballar en objectius, responsabilitats i deures a llarg termini. També hauries de prendre un temps per a reestructurar la forma en què manifestes la teva realitat i trobar una nova actitud cap als obstacles.

En el terreny professional, qualsevol àrea de responsabilitat que hagi estat desenvolupant, necessitarà temps addicional perquè puguis fer un balanç i assegurar-te que tot està en ordre abans de continuar.

En relació amb la teva salut Aquari, la predicció per a avui parla de millores que es van donant pas a pas. Tot depèn del pendent i compromès que estiguis amb aquesta àrea de la teva vida.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Podries plantejar-te dedicar-li més temps als teus, si creus que no els estàs donant la importància que mereixen. I per a això, podries plantejar-te un canvi d'ocupació o delegar treball en altres persones. Ja no et desagradarà tant guanyar menys diners com guanyar en temps amb la teva parella i fills.

Els aturats que es dediquin a la neteja i manteniment de cases, cuidats de gent gran i discapacitats, serveis socials, decoració d'espais interiors d'habitatges tindran bona sort a l'hora de trobar ofertes de treball que encaixin amb el seu perfil.

Podries sofrir ansietat per qüestions relacionades amb la llar o domèstiques. Això propiciarà que estiguis en un estat permanent de nervis i que renyis de més a persones del teu entorn, sobretot fills (si tens).


Comentaris

envia el comentari