L'horòscop diari del 12 de maig

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 12 de maig de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Si en l'amor vols fer una pausa, aquest dimecres podràs trobar les paraules adequades per a parlar amb el teu cònjuge. Necessites trobar el teu propi lloc per a reflexionar sobre els teus desitjos profunds, saber qui ets i cap a on aniràs a partir d'ara.

La sensació que tot ha d'estar planificat en la teva empresa t'atabala una mica, sembla que el teu futur ja està escrit. Trenca amb aquest corrent sent més espontani, i combina el mateix bon esperit d'humilitat en tot moment.

La teva capacitat d'adaptació és certament exemplar, ho notaràs en assumptes vinculats a la salut.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Projectaràs la teva faceta més seriosa i fidel perquè es fixi en tu l'objecte del teu desig. No obstant això, pots sentir-te perdut pel ritme apassionat i agitat de la jornada, que serà molt intensa.

Els nervis per fer les coses del teu treball ràpid et farà perdre les formes. Lluita contra la prepotència que hi ha instal·lada en la teva ment, i admet que només hi ha una forma correcta de fer les coses.

No t'interessa exagerar les teves virtuts físiques (ni tampoc picar-te pensant en els teus defectes). Tindràs una destresa especial en els esports de pilota.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

No temis donar als altres els permisos que volguessis gaudir, encara que et resulti difícil d'acceptar ha arribat el moment en el qual ja no pots dissimular el desig que palpita en el teu cos i en el teu cor.

Aquesta jornada de dimecres portarà grans oportunitats materials per als nadius del signe de Bessons que compten amb el suport del fort i dinàmic planeta Mart en la zona relativa a les finances.

Els nadius de Bessons compten amb valuoses energies al seu favor que poden prendre per a assegurar-se un major benestar pel que fa al seu estat físic

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Deixes de culpar a uns altres per les teves fallades, saps que ets el responsable dels teus actes. Deixes de proclamar excuses d'allò més increïbles, i apostes per tenir una vida carregada de veritat i d'honestedat. Alguns confessaran a les seves parelles unes certes relliscades que, fins avui, romanien en el més íntim.

Et beneficiaràs de la distància necessària per a actuar en el teu treball i rectificar algunes coses que estaven equivocades.

Vas per la vida a tota vela i pots oblidar-te de temes importants, com portar a un familiar major a una cita mèdica. Anota tot en la teva agenda.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et passaràs el dia parlant amb gent del teu treball o amics i prestaràs molt poca atenció a la teva parella. Els qui estiguin passant per un divorci deixaran a un costat la seva set de venjança per a arribar a acords.

Amb la Lluna Nova en Taure d'anit, notaràs una gran atracció cap a aquest estil de vida que sempre has desitjat. En el treball saps el que has de fer i no t'agradarà un pèl que estiguin damunt teu recordant-te'l.

La teva actitud positiva i pacient faran que sigui un dia productiu en el qual et sentis generalment bé.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tràfic de no empènyer a la teva parella cap a activitats (o maneres d'entendre l'amor) que no li interessen en absolut. Has de multiplicar el teu respecte cap a la seva opinió i els seus gustos personals, els com no has de canviar.

Has estat pressionat molt en els últims temps dins del teu treball i seria bo descansar una mica. A poc a poc ordenaràs els teus pensaments, aconseguiràs inspiració necessària en el moment adequat.

Els nadius que practiquin arts marcials seran els que més notin l'efecte dels astres en el seu benestar, et va molt bé el contacte amb altres persones.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop d'avui revela que els nadius de Lliura tindran un dia intens en el que a relacions amoroses es refereix. Aquesta intensitat és en sentit tant positiu, com a negatiu, segons les circumstàncies de cada qui.

En el professional els nadius del signe de la balança estan una mica desorientats. Si bé no estan del tot contents amb el treball actual, tampoc es decideixen a fer alguna cosa sobre aquest tema.

En la salut, podries trobar una fórmula per a millorar el teu benestar personal. Segurament no necessites molt per a seguir unes pautes equilibrades de vida.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És molt complicat per als nadius d'Escorpió bregar amb l'energia d'Urà, que porta canvis i definicions extremes que no sempre són una cosa que els signes de naturalesa fixa poden assimilar.

Els diners serà un problema si pretens que s'ordeni a la teva manera un assumpte que refereix a diverses persones. Si estàs bregant amb temes relatius a herències és possible que hagis d'aprendre a dialogar i escoltar als altres.

Una molèstia en les cordes vocals, la inflamació de les amígdales o la laringe pot deslligar una sèrie de temors respecte del diagnòstic.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop d'avui per a l'amor Sagitari t'adverteix de la necessitat de posar els peus en la terra. Pot ser que estiguis imaginant tot un món al teu voltant, que no es correspon amb la realitat.

En el laboral, ara mateix no tens queixa, perquè tens un treball estable, i si aquest no fos el cas, probablement saps com tirar endavant, perquè ets una persona d'idees i molt resolutiva.

En la salut, has de cuidar-te més. No deixis que la rutina i la desgana t'arrosseguin a un lloc on no desitges estar.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els aspectes astrals avui porten per als nadius del segueixo de Capricorn una energia màgica que els donarà l'oportunitat d'ordenar els seus sentiments i conèixer que és el que realment desitgen de l'amor.

Els nadius del signe que estan a la recerca d'una nova ocupació poden comptar amb el suport de l'energia astral que avui els acompanya i els brinda possibilitats d'èxit precís en entrevistes i trobades professionals.

La teva salut no sols és interna, també veure's agradable i sentir-se atractiu és important i forma part del benestar integral.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

En l'amor no et podria anar millor Aquari. Els Astres s'han proposat ajudar-te perquè aconsegueixis el que vols en aquest aspecte de la teva vida. Si estàs en parella, tot anirà com la seda, l'enteniment mutu i la connexió seran perfectes.

En referència a la teva economia, podràs dur a terme els plans que tenies previst respecte a una inversió en assumptes acadèmics. En l'àmbit professional, tens l'èxit davant teu, però sembles no adonar-te.

El teu cos et respon perfectament i la teva psique sembla estar més equilibrada que mai. Avui pots presumir davant tothom.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si tens una parella estable, t'adonaràs de la bona complicitat que hi ha entre vosaltres i del bon equip que feu. Avui us sentireu més units que mai i de nou molt enamorats.

Mercuri en trígon a Saturn estableix una comunicació molt fàcil i fluida amb els teus companys de treball o professionals del teu mateix sector. Mart en sextil a Urà t'aporten el nerviosisme i l'energia guerrera per a tirar endavant el teu propi negoci o empresa.

Les teves mans caminaran fredes tot el dia, podria deure's a un problema de circulació. Però, en principi, serà una cosa passatgera.


Comentaris

envia el comentari