L'horòscop diari del 12 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els astres t'indiquen que ha d'augmentar el respecte que li tens a la teva parella, ets massa invasiu. No estàs lliure de veure fantasmes on no n'hi ha. Els solters val més que no deixin volar tant la seva imaginació.

En l'àrea laboral sigues una mica descarat, demana un augment al teu cap o proclama el teu nom com a candidat per a un ascens que estigui en joc.

Per millorar la teva salut pots anar al metge i que et recepti medicines variades, per descomptat, però fa falta que tu mateix posis de la teva part i compleixis aquests tractaments.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Sigues el protagonista de la teva pel·lícula més personal, aquesta en la qual ets actor i director, guionista i fas la resta de tasques. No tinguis por d'alterar les teves rutines, Taure, així ompliràs aquest dijous d'aventures i notaràs com batega el teu cor al ritme que tu vulguis.

La sort està del teu costat en aquest dia. Altres persones en la teva mateixa situació hauran de fer front a mil vicissituds, però tu sortiràs triomfador de tots els problemes.

El teu humor és voluble, tant pots estar una estona amb un gran somriure que intentes passar desapercebut.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La força emocional que et proposa aquesta energia supera els teus desitjos d'avaluar el que succeeix dins del teu cor. Has oblidat els teus desitjos més profunds? Potser és hora que comencis a recordar el motiu dels teus esforços del passat. Això és hora que comencis a brillar.

És un dia fantàstic per a elaborar plans que et portin a demostrar el teu rendiment. Però hauràs de fer-ho en la intimitat, no ho comparteixis fins que no estiguis segur dels detalls.

Passaràs una jornada de gran espiritualitat i centellejos de veritats profundes que et donaran la calma que necessites.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La sort et somriu en l'amor, si és que en l'actualitat estàs coneixent a una persona que podríem catalogar d'especial. Estàs fent els primers passos d'un romanç que, de moment, prefereixes mantenir en secret.

Algú està ficant el nas en assumptes que només et concerneixen a tu, ja siguin en l'àrea del teu treball o en la teva economia. Un esquirol que desitja que cometis un error i fer-lo públic, potser per enveja.

El teu cos està una mica enrarit i notaràs que les defenses et baixen. Vés amb compte que no et contagiïs d'una malaltia molt present aquests dies.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

L'aparellat necessitarà estones tot sol per desconnectar de tots i de tot. El solter se sentirà molt atret per algú de rang superior laboral.

A la feina empre dius que et prendràs les coses amb calma però, al final, acabes implicant-te molt més del que volies. Podries replantejar-te les despeses d'un esdeveniment que tenies pensat celebrar a causa del seu cost elevat, com unes noces, un bateig o aniversari.

Últimament sempre estàs en un estat d'alerta, preparat per a qualsevol acció que pogués sorgir. Intenta relaxar-te i no prendre-t'ho tot tan seriosament.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs prenent-te l'amor com un problema matemàtic, alguna cosa que només pot resoldre's d'una manera. I aquí estàs cometent un error, perquè no hi ha ciència que pugui desxifrar els sentiments!

A la feina, pensa abans de guiar-te pels teus impulsos en les preses de decisions. Un pas en fals pot portar-te a la ruïna, fent malbé un projecte en el qual t'havies posat sang, suor i llàgrimes.

Seràs una miqueta propens a sofrir febre. Recorda beure aigua suficient  per a no tenir més molèsties de les necessàries.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop d'avui prediu que la influència de la Lluna Plena en Verge del passat dia 9 de març, sobre la teva Casa XII, encara t'empeny a alliberar-te de vells patrons d'autocrítica i compromisos que no aporten res positiu al present.

Quant a la teva economia, és possible que una transacció financera involucri accions, valors, venda de béns o propietats comunes.

Per a la teva salut, podràs realitzar una millor anàlisi de les teves circumstàncies de vida, sense deixar de costat el caire optimista. Afrontaràs els processos de recuperació amb bones maneres.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

És un dia perfecte per rebaixar tensions, aconseguir enteniment, obrir-se a una nova història d'amor, aconseguir major empatia i comprensió i satisfer el cor d'esperances.

Avui és un dia de molt bona energia astral que has de prendre per al teu benefici, per això és millor que evitis reaccions que no t'ajuden en res. Concentra la teva energia en les teves metes.

A la nit és molt possible que Venus et porti concretar una festa. Saps que és meravellós reunir-se amb els éssers estimats. Però no et deixis portar pels excessos.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop d'avui per a l'amor Sagitari diu que aquest moment sembla ser favorable per a la teva vida sentimental. Júpiter, el planeta de la felicitat i la prosperitat, et portarà bona fortuna a l'amor.

Quant a la predicció econòmica, has d'anar amb compte, ja que pots incórrer en pèrdues o despeses. Els que treballin pel seu compte trobaran més d'un motiu per revisar la forma en què estan portant el seu negoci.

Avui podries tenir certs problemes de salut, per la qual cosa, per desfer-te de tals malalties, hauràs de seguir un tractament mèdic.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els nadius que estan separats des de fa poc temps tenen avui l'oportunitat d'avaluar quin tipus de relació desitgen tenir d'aquí en més. Relaxa't, encara que volguessis salvar tots els esculls i canviar les circumstàncies, no ets qui maneja els fils del destí.

Si estàs a la recerca d'una nova ocupació, no deixis de buscar encara que sentis que no tens la sort que mereixes. Especialment els nascuts en els segons 10 dies estan molt prop de rebre bones notícies respecte de la seva vida material.

Et sentiràs amb forces i voluntat per buscar la manera de millorar cada aspecte de la teva salut física i mental.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'horòscop per a l'amor d'Aquari avui prediu que les influències de Mart i Venus estaran més presents que mai en el teu signe. Mart pot afectar la teva relació amb la teva parella amb efectes negatius sobtats.

Respecte als assumptes econòmics, cal dir que la perspicàcia financera d'Aquari és esplèndida, per això, els qui estiguin involucrats en especulacions i inversions obtindran èxit.

Pel que fa a la teva salut Aquari, has de cuidar la teva salut de debò i esforçar-te més per mantenir-la mitjançant un tractament oportú, sempre que sigui necessari.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

L'aparellat pot entrar en el joc del flirteig amb un venedor per sentir-se desitjat. Al solter una persona li entrarà de forma molt directa i això l'espantarà.

Tens diversos fronts oberts en l'àmbit laboral i no sabràs per on començar. Pel teu aniversari has rebut (o rebràs) diversos regals que no t'agraden. No te'ls guardis per compromís, quedar-te amb alguna cosa que no et fa feliç disminueix la vibració de la teva llar.

Si no aconsegueixes meditar, pots provar de concentrar-te mentre pintes mandalas. L'important és estar focalitzat.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari