YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 12 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 12 de març de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Durant aquest divendres desitjaries que la vida tingués un manual d'instruccions per a així poder actuar de la millor manera possible. Veus moltes complicacions al teu voltant i no t'agradaria que ningú se sentís molest per la teva culpa.

Et plantejaràs demanar un préstec per a calmar la teva angoixa monetària; abans de signar res, no obstant això, analitza quant pagaràs amb interessos i si realment et val la pena l'esforç.

Sal a fer un bon passeig al capvespre, per a prendre l'aire i de pas exercitar la teva musculació. Camina ràpid, perquè així notis algun benefici.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Admets que et costa ser emprenedor en l'amor, et notes una miqueta saturat, i gairebé prefereixes ser invisible, passant un cap de setmana tranquil i feliç amb situacions senzilles. En aquest mateix sentit, millorarà la relacions entre pares i fills.

Un dels teus punts febles serà la generositat en el treball; el teu temps es pot escórrer entre els teus dits perquè li ho dediquis als altres, complint els seus desitjos o les seves necessitats i oblidant quines són les teves tasques principals.

Sortiràs a gaudir al carrer, dedicant-te temps a tu mateix, desenvolupant aquesta tasca que tant t'agrada.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Petites tensions que si bé no són rellevants els farà sentir als nadius de Bessons que l'alegria dura menys del desitjat.

Aquells que es troben solters tindran dins de l'àmbit professional una mirada romàntica per part d'una persona que està en un lloc superior.

Gaudeix del teu ser, dóna't permís per a dedicar-te a la bellesa i recuperar el teu rostre del tràfec de la setmana. Una màscara d'alvocat i nabius deixarà el teu cutis com el d'un bebè.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Cerques l'estabilitat amorosa per sobre de tot, encara que uns certs astres t'insten a adoptar una actitud particularment inquisitiva respecte a la teva parella. Preguntaràs massa, controlant els seus passos, provocant molèsties i la falta de comprensió.

Un conflicte relacionat amb el treball assotarà el teu divendres; aquesta persona amb la qual vas tenir un desacord fa no gaire torna a donar guerra.

Dius adéu als maldecaps que t'han turmentat en les últimes jornades; la teva capacitat per a recuperar-te de qualsevol malaltia s'aprecia en el teu cel.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Preferiràs que sigui la teva parella qui porti la batuta del que aneu a fer i veure en aquest divendres. Viuràs les teves trobades i converses des d'un punt de vista molt espiritual.

En el treball caminaràs bastant despistat i, quan et cridin l'atenció en lloc de disculpar-te, la teva actitud serà molt satírica. Tendiràs a evadir-te de les teves tasques i responsabilitats, i seràs molt propens a comptar mentides.

En les teves estones lliures o avorrides somiaràs despert sobre nous projectes. Idealitzaràs els resultats d'aquests propòsits i t'imaginaràs un futur perfecte i ple de felicitat.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tens la ment una miqueta dispersa de l'objectiu del teu amor; els astres et faran especialment procliu per a les aventures al marge de la teva relació oficial, així com obres la porta a noves trobades.

Els canvis que esperes en la teva situació laboral no es produiran per art de màgia, així que posa't a la feina aquest divendres i deixa els encanteris per a un altre dia. De fet, la sort no està molt del teu costat.

Per als dolors d'esquena, el ioga et pot servir per a recuperar el componiment.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció d'avui augura tardes plenes de romanç i una intimitat feliç amb la teva parella. De fet, les parelles consolidades s'ho passaran en gran junts.

En el laboral, els empresaris poden tenir el control total del seu treball, fins i tot poden obtenir molts guanys inesperats.

En la teva salut, buscaràs aventures que expandeixin la teva ment i et concentraràs en l'autodesenvolupament per a inspirar-te a aconseguir un major nivell d'assoliments. A nivell físic no sofriràs cap contratemps, per la qual cosa es podria afirmar que la teva salut serà bona durant tota la jornada.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La Lluna nova en el signe de Peixos afavoreix als nadius del signe d'Escorpió en assumptes relacionats amb romanços i enamoraments. La seducció serà per a molts l'estat d'ànim ideal en totes les relacions.

És un dia perfecte per a iniciar empreses o inaugurar negocis. Fer els primers passos d'una emprenedoria no et costarà aquest divendres fantàstic.

Respecte de la salut, els astres adverteixen d'un abús de l'energia física. Es recomana descansar i alimentar-se correctament.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els Sagitari seran molt populars entre els seus sers estimats gràcies a la influència de Mercuri, que et farà ser empàtic, i estar feliç d'ajudar a uns altres a trobar la sortida de situacions difícils de la vida.

En el professional, aquells arquers que estiguin buscant ocupació, podrien trobar un treball temporal, o a temps parcial, que sigui similar al treball que realitzava anteriorment.

Quant a la salut, et sentiràs emocionalment estable i també tindràs la sensació que segurament saps el que vols de la vida. Enfoca't en activitats que et facin sentir bé.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si estaves pensant fer una declaració d'amor aquest divendres és el moment ideal. Els astres estan de la teva part i no hauries de deixar passar aquesta ocasió màgica de demostrar el teu amor.

La bona notícia que porten les estrelles per als fills del signe de la cabra és que han superat les barreres que s'autoimposaven i ara és el temps de demostrar-se a si mateixos quant poden aconseguir quan així ho desitgen.

La salut és bona sempre que sàpiguen moderar l'entusiasme. Un excés d'energia mal canalitzada pot portar problemes de pressió arterial.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Usa l'energia creativa per a divertir-te, relaxar-te i permetre't brillar en lloc de barrejar-te amb el fons. D'aquesta manera podràs atreure cap a tu, més fàcilment, a aquesta persona amb la qual desitges intimar.

En el treball, Saturn també transitarà el teu signe, la qual cosa suggereix que qualsevol cosa que sorgeixi podria implicar una gran responsabilitat.

En la salut, és probable que avui hagis d'afrontar alguna complicació, però més aviat relacionada amb algú a qui vols, pot ser un familiar, o un bon amic. El teu suport incondicional serà fonamental per a tots dos.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El teu cor traspua bondat i t'alegraràs per les bones notícies dels altres. Tot el que t'envolta et generarà una sensació d'abundància i agraïment. I així li ho faràs saber a tots. El solter viurà un enamorament sobtat. Sí, un amor a primera vista.

Et prendràs el treball sense pressa però sense pausa. Amb tranquil·litat i sense complicar-te provant nous mètodes o tècniques. Els nadius d'aquest signe professionals del món esotèric o paranormal comptaran amb una excel·lent intuïció.

Sorgeix en tu un especial interès per aprendre i practicar ioga, meditació o comprensió de les forces ocultes.


Comentaris

envia el comentari