ÚLTIMA HORA

💉 Alemanya recomana no administrar la vacuna d'AstraZeneca als majors de 65 anys

L'horòscop diari del 12 d'octubre

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 12 d'octubre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Es promou l'emprenedoria amorosa. Vols prendre decisions importants, que portin lluny al teu cor, fins a paradisos mai explorats (almenys, fins avui).

Els teus caps (o els teus clients, segons el cas) no estan per la labor d'escoltar les teves noves propostes, així que apunta les teves millors idees perquè no s'oblidin. Alguns errors que hagis comès recentment podrien veure la llum. Per això, els astres et conviden a ser un Àries d'allò més discret.

Gaudiràs d'un gran vigor i energia. Aprofita aquests impactes celestials per a llevar tasques de la teva llista d'assumptes pendents.
 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els astres estan una mica regirats, en el pitjor dels sentits. I és que, per desgràcia, vas projectar en la teva parella els teus anhels i frustracions, com si ell o ella tinguessin la culpa de les males decisions que has pres al llarg de la teva vida.

Amb els diners a les teves mans es dispara el teu consumisme fins a nivells que podrien catalogar-se de perjudicials. El teu cap estarà molt receptiu als impactes publicitaris, i podrien fer-te comprar sorra en el desert si et relaxes.

Feix una mica d'introspecció en el teu propi ser per a saber en quin punt estàs.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Potser has de callar un secret que donaria molts problemes a una persona volguda si fossin revelats. Pot tractar-se d'una infidelitat, un romanç ocult o potser un problema de salut.

Tens entre mans un assumpte que requerirà de tota la teva paciència i la teva habilitat d'administració. Podries comprar sense criteri peces de vestir que després no utilitzis.

Els astres indiquen una excel·lent energia física que t'ajudarà a complir amb tots els compromisos que havies pres per al dia d'avui.

 

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les històries d'amor varien segons el punt de vista del qual mestressa o del qual és estimat. No hi ha una veritat absoluta sobre aquest tema. En algunes llars, la manera d'entendre la convivència es discutirà, doncs a una part li asseurà mal el que per a l'altra és una cosa inofensiva.

Comences a somiar l'organització d'unes bones vacances que et permetin trencar la teva rutina i desconnectar. El problema és que les teves aspiracions no té per què coincidir amb el teu actual pressupost.

Has de lluitar més contra la teva addicció a les xarxes socials i el telèfon mòbil.

 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És millor que no prenguis cap decisió en el terreny amorós durant aquest dilluns. Demà podràs aclarir la teva ment i sentiments, entendre les teves veritables necessitats i recuperar la confiança en les teves decisions.

Si t'és possible, agafa el dia lliure en el treball perquè les emocions poden esglaiar-te i les exterioritzaràs a manera ràbia, frustració o plor. Per precaució, canvia les claus del banc si fa temps que no ho fas.

Serà un dia de baixada, tant anímica com físicament. El sofà serà el teu millor amic i consol. Les begudes calentes també et reconfortaran (com les infusions de sabors dolços).
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Verge és potser el signe més inestable per als amors, el que més facilitat té per a mossegar la poma de la infidelitat durant la present jornada. No és que no estimis a la teva parella, però creus que et falta alguna cosa.

És un bon moment per a invertir en negocis vinculats al cinema, a la literatura, i a l'univers de les arts en general. Això sí, comptant amb l'assessorament adequat.

Torna a la dieta si l'has abandonat en els últims dies; en cas contrari, els plors davant de la bàscula se sentiran fins i tot en Mart.
 

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Pot ser que alguns Balança avui experimentin algunes esgarrifances en la pell, el romanç i l'extravagància semblen anar de la mà, tornes a pensar en les relacions d'una manera més lleugera.

En el treball has de prendre les regnes, encara que creguis que els altres no et seguiran, tu veu cap endavant amb la teva proposta. Necessites aquest exercici de poder per a reafirmar-te.

En la teva salut, és hora de concentrar-se en el que funciona i el que no funciona en la teva relació amb la teva pròpia salut. S'honest amb tu mateix.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Algú de la teva família demandarà la teva atenció i hauràs de triar entre complir amb una cita que et mantenia en suspens des de fa dies o suspendre-la. Et sentiràs entre l'espasa i la paret.

La teva intel·ligència pràctica sumada als efluvis astrals que operen al teu favor respecte dels teus somnis i empreses et portaran a triomfar.

Respecte de la salut psicològica és una jornada excel·lent per a realitzar una llista d'aquells petits canvis que podrien fer de la teva rutina diària uns moments per a gaudir.
 

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva cinquena casa de la creativitat i el romanç està activada avui, a més ets un gran amant de la diversió. Amb tota la tensió amb la qual vas bregar el mes passat, faries bé de desfogar-te una mica ara.

En el laboral, tens al cap generar un impacte positiu en l'esfera pública. A més, Venus, agregarà un encant innegable a la teva desena casa de carrera, reputació i posició social.

El trànsit de Mercuri en el teu signe, és conegut per la confusió i el caos que causa, cuidar la teva salut seria li millor idea.

 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Gaudiràs d'un ànim alegre i de tints molt sensuals. La teva parella s'alegrarà de sentir que has deixat a un costat almenys per un temps la teva serietat i pensament rígid.

Durant aquesta tarda no deixis de realitzar anomenats telefònics a clients o proveïdors i enviar tots els correus que tinguis endarrerits avui si no vols veure't perjudicat per endarreriments i confusions més endavant.

El teu criteri i calma interna quan enfrontes dificultats t'ajudarà a mantenir un estat d'equilibri mental òptim per a la teva salut.

 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

És un moment per a començar a parlar sobre el que s'ha convertit en temes tabú: el que està ocult, descurat o reprimit ara ha de sortir a la llum pel futur de la relació.

En el professional, el teu impuls per a aprendre i prendre decisions originals i inventives és alt, però hi ha tensió ja que elements del teu propi subconscient podrien estar soscavant la teva capacitat.

Avui podries parlar sobre coses que creus que estan malament: pots abandonar un treball, una relació o els teus estudis perquè no vols ser part del que això representa ara.
 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Els conflictes no s'arreglen amb el sexe, però els aspectes astrals t'empenyeran a això. Això no resoldrà la discussió, però sí que ajudarà al fet que els ànims amb la teva parella estiguin més calmats.

Si tens una feina rutinària avui pot ser que se't faci més costa amunt de l'habitual. És molt probable que sorgeixi un viatge exprés per temes laborals, prepara't una motxilla amb peces bàsiques per si haguessis de sortir corrent.

Mental i físicament, serà un dia que notaràs pesat, com si portessis a coll un elefant. Només quan arribis a casa estaràs més espavilat.


Comentaris

envia el comentari