L'horòscop diari del 13 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 13 d'abril de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva vida amorosa estarà en el centre d'atenció. La passió serà aquí, es palparà, i provoca un renovat entusiasme en les parelles més veteranes, que recuperaran la màgia d'aquelles primeres cites. En definitiva, és un dimarts preciós per als sentiments.

S'afavorirà el pensament i la disciplina laboral entre aquells nadius que estiguin familiaritzats amb l'electrònica, els ordinadors i les telecomunicacions.

El nadiu que surt d'una malaltia prolongada gaudirà de la recuperació relativament fàcil, molt més ràpida de l'esperat. Sempre hi ha una llum al final de cada túnel.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva parella no té la flama de la passió en la mirada, però això no té per què ser un drama, Taure. Intenta reviure moments d'amor que us van marcar, fes partícip al teu cònjuge de la teva diversió i aquest dia acabarà sent brillant.

El dimarts i 13 està associat a la mala sort; en el teu treball sentiràs que hi ha coses que no et surten bé, però és per la teva falta de concentració, res més.

Alguns tindran problemes relacionats amb la vista; es cansaran d'estar moltes hores davant de l'ordinador, o potser poden sofrir un petit mussol.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si ets dels quals es troben en solitud podries prendre l'energia astral i observar els motius que t'han portat a estar en aquesta situació

. La Lluna en conjunció a Urà atraurà situacions incomprensibles i atacs inesperats per a molts dels nadius de Bessons que desconeixen l'existència d'uns certs enemics en la seva vida professional. Si t'has separat recentment potser necessites prendre un temps per a sanar el teu cor abans d'avançar en una relació de la qual no estàs segur.

La salut s'enforteix gràcies a Mart que continua brindant el seu suport.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El clima serà bo per a la teva vida matrimonial. De mutu acord fareu tot el possible per a viure feliços, i la vostra complicitat farà que molta gent tingui enveja (de la sana). Això sí, evita donar consells a uns altres sobre com gestionar la seva relació.

En el treball comptaràs amb el suport d'algú que et té en molta estima, i que et tendirà una mà d'ajuda sense esperar res a canvi.

La teva energia serà grandiosa. No obstant això, vés amb compte amb aquesta tensió nerviosa que et fa no tenir molta precisió a l'hora de calcular distàncies.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

És necessari revisar si els fonaments sobre els quals se sustenta la teva relació amorosa estan en bon estat o estan molt esquerdats. El solter ha de fer el primer pas si vol conquistar al seu enamorat.

Tens temes legals pendents que abordar però els retardaràs amb l'excusa que estàs molt ocupat. Si ets el teu propi cap el pagament d'un client es retardarà més del compte el que et frustrarà i enfadarà molt.

Aquest dimarts 13 porta amb tu el teu talismà o amulet protector favorit. Un ram de romaní en la butxaca o un robí et serviran.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tràfic d'enfortir el vincle que hi ha entre la teva parella i tu; que mai es vagi a oblidar del molt que li estimes, a pesar que a vegades discutiu, o que la passió no estigui en aquest moment al punt més alt.

Algú del teu treball t'inclinarà a fer massa ràpid les coses i aconseguir les metes professionals comunes més ràpid. Resisteix a aquesta tendència i sé moderat en les teves ambicions.

Aquells que han estat malalts o cansats poden beneficiar-se d'un bon tractament que propiciï la recuperació.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'amor a primera vista és molt possible per a tu durant aquesta etapa de la teva vida. Pots esperar amb tranquil·litat una relació estable, sincera, honesta, plena d'amor i, a més, molt plaent.

En l'àmbit laboral Balança aconseguirà complir objectius de llarg abast, els que fins ara apareixien en un horitzó llunyà, gairebé inassolible.

Quant a la teva salut, estaràs bastant carregat d'energies positives i, si saps cuidar la teva salut, el teu sistema immunològic podrà protegir-te de tot. Intenta evitar els aliments molt salats o condimentats, els greixos i els aliments picants.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)
La conjunció d'Urà amb la Lluna en la teva zona relativa a la parella pot ser explosiva per a molts nadius que s'enfrontaran a situacions d'allò més desestabilizants dins de la seva vida afectiva.

Si estàs a la recerca d'ocupació els astres t'afavoreixen. Seràs la persona idònia que estan buscant en una empresa en la qual desitjaries exercir-te.

Respecte de la salut, No et preocupis, comptes amb la influència positiva de nombrosos planetes en el signe d'Àries.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop d'avui indica que Sagitari tindrà un dia ple d'alegria si ja es troba en una relació sentimental estable. La pau i la tranquil·litat regnarà en aquest lapse de temps.

En l'àmbit professional, les teves relacions amb els teus companys de treball milloraran notablement i els teus dots d'administrador sortiran a relluir en el teu lloc de treball.

En el camp de la salut, no tindran grans problemes relacionats amb la teva fortalesa o el teu benestar general, per la qual cosa, és un dels millors moments per a millorar la teva condició física.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els astres impulsen la creativitat que podria aplicar-se en l'àmbit de les relacions personals. Fins i tot la intimitat sexual pot beneficiar-se d'aquesta energia.

Podries rebre diners fruit d'un esforç sostingut en l'àrea dels negocis o les creacions. Si ets un artista és probable que obtinguis una paga per la teva producció creativa.

Els problemes de salut que es manifestin ara poden ser fruit de la teva indiferència. Que no et sorprengui llavors una inflamació o dolor en el coll, els colzes o els genolls que són les zones més afectades en aquest dimarts.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si et trobes ja en una relació sentimental hauràs de ser acurat. Pot ser que sorgeixin sentiments d'inseguretat amb aquesta persona que mestresses, i, si no trobes plena satisfacció dins de la relació, és molt probable que acabis allunyant-te.

En el treball, trobaràs noves portes que et generin ingressos i et sentiràs més segur monetàriament parlant.

La teva salut mental i física es mantindran bastant estable, però hauràs de vigilar els teus nivells d'estrès, perquè podrien canviar tot el panorama. Si t'arribessis a sentir malalt, el millor serà que busquis ajuda mèdica ràpidament.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les converses amb la teva parella o lligui acabaran totes amb un to picant que deslligarà l'espurna del desig i el frenesí. Lilith en Taure et convida a gaudir del plaer carnal (ja sigui sol o acompanyat).

En la teva ment tindràs les coses clares però a l'hora d'expressar-te les paraules se t'embussaran i el que diguis mancarà de coherència. Avui tot el que sigui per escrit se't donarà molt millor que parlat.

Cada pèl és diferent i hauries d'esbrinar com és el teu i quines són les seves necessitats. Només així sabràs quin tipus de productes utilitzar.


Comentaris

envia el comentari