L'horòscop diari del 13 d'agost de 2020

Ja pots llegir el teu horòscop per al dijous 13 d'agost de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Dupliques els teus esforços per tenir un dia brillant en l'amor. Hi haurà persones que només s'acostaran a tu amb la intenció de molestar, però les apartaràs del teu camí sense immutar-te; els convidaràs a anar-se'n amb la seva toxicitat cap a una altra banda.

Podràs fer mutis a molts rivals professionals que et veuen com algú feble al qual no s'ha de témer. Molts entaularan converses amb altres empreses en les quals se sentin més valorat.

És una gran jornada per als que combaten algun tipus de malaltia, sigui de tipus físic o mental.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En aquest dia, alguns consideren tornar amb la seva exparella, tenir una segona oportunitat. Creus que la vida t'ha ensenyat a veure tot des d'un altre punt de vista, més relaxat. El teu sisè sentit et diu que aquesta persona ha de tornar a la teva vida i no sortir mai més d'ella.

T'acostaràs fins a persones influents. Algú que no t'esperes donarà la cara per tu quan la cosa es posi complicada, serà gairebé el teu salvavides quan el vaixell s'enfonsi.

Sents que la roba no et queda tan bé, el teu cos ha canviat i no entens el motiu.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La presència del Node Nord en unió estreta amb la Lluna transitant pel teu signe serà l'excusa energètica ideal per aconseguir la unitat entre els sentiments i els pensaments. 

Podries sentir la urgència de generar canvis en l'àrea de la feina i la professió. Abandonar el segur podria portar-te a una hecatombe econòmica. Evita discutir amb persones amb les quals tens més pensaments en comú que diferències.

Estaràs molt cansat i estressat. Les configuracions astrals indiquen el fet de poder finalitzar amb tractaments de bellesa i cures especials de la salut.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Poques coses et donaran pudor en aquest dia: la vergonya no està feta per a tu. Com solter, et sentiràs una persona lliure, amb dret per jugar a la seducció amb qualsevol que se li posi per davant.

La teva actitud davant el treball és exquisida, i serviràs d'exemple per a alguns companys que estan desmotivats. És el millor dia de la setmana per fer tractes en el sector de l'art.

Aconsegueixes descansar adequadament, però recorda que dormir més del compte tampoc és bo per al teu organisme. Per desconnectar de les teves responsabilitats, apaga el telèfon mòbil en arribar a casa.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol - 23 d'Agost)

Hauràs de fer un treball intern per: primer, acceptar-te a tu mateix i estimar-te. I segon, acceptar tots els canvis que estan arribant a la teva vida. Aquests canvis seran en l'àmbit de relacions, tant de parella com d'amistats i socis.

És possible que et cridin per comunicar-te que has passat una entrevista que vas tenir fa poc. Però encara hauràs de passar un test psicotècnic i una prova d'un idioma estranger.

Anar al gimnàs a donar-li al sac de boxa t'ajudarà a cremar energia negativa i, a més, faràs esport. Necessites tenir uns dies de relaxament per recuperar la teva salut mental.

Verge Logo

VERGE

(24 d'Agost - 22 de Setembre)

Sentiràs que et recompensen tot el que has fet per mantenir a flota la teva relació de parella, el teu cònjuge et torna l'esforç multiplicat per deu. Tens una alta autoestima, tanta que pots confondre la fantasia amb la realitat.

La teva inclinació natural serà la d'exagerar les coses, i sentiràs que sense tu el món, tal com el coneixem, deixaria d'existir.

T'involucres en cada front que veus obert, poses totes les teves energies, i no ets conscient que si no pares a temps per respirar cauràs rendit abans que caigui la nit.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Encara poguessis pensar que el dia d'ahir era insuperable, ho has aconseguit Lliura, avui et sentiràs encara millor en l'amor.

Aquests dies estàs sent atacat per tots els flancs a la feina, cosa que segurament no t'esperaves, però que podràs superar gràcies als teus habilitats innates, i també a el suport d'un grup de col·legues fidels.

En la teva salut, ja saps que, si et cuides de forma adequada, no sols ser una persona malaltissa. Ets una persona amb bona salut, i que et recuperes ràpid de qualsevol malaltia.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 21 de Novembre)

És un dia formidable. Viuràs moments grandiosos en els quals la trobada amb éssers molt estimats alimentarà la teva ànima. Per a aquells nadius que es troben sense parella s'acosta un dia molt romàntic en el qual es destacaran les paraules tendres i les declaracions d'amor.

Avui has de tenir cura de l'esquena en l'àmbit professional, Escorpí. Una persona malvada pot estar a l'aguait i veuràs perjudicada la teva vida laboral si et descuides creient que ets el més sagaç.

Estàs propens a caigudes i contusions per això el millor és que miris on trepitges.

Sagitari Logo

SAGITARI

(22 de Novembre - 21 de Desembre)

Un cop superada la fase de diàleg familiar, és molt probable que aconsegueixis l'estabilitat amorosa que vols, ja que això era una cosa a la qual havies d'enfrontar-te més tard o més d'hora.

En el terreny laboral, els arquers avui es mostraran molt productius i concentrats. Tot i que diversos obstacles aspiren a treure't temps i energies, assoliràs l'objectiu que tenies previst.

En la salut, no pares de fer coses, però has de ser conscient també de quan parar. El teu cos necessita recuperar-se dels esforços, no és una màquina.

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 19 de Gener)

Els nadius del primer deganat seran aquells que sentin més intensament els influxos positius de la deessa de l'amor, Venus, que des de Càncer els irradia la seva estupenda energia de desig i bellesa. Seràs molt atractiu als ulls de la teva parella.

Saturn, el teu regent solar continua la seva retrogradació en el teu signe i porta missatges de responsabilitat.

Si aconsegueixes mantenir el teu ànim de manera que cada succés de la vida externa passi sense alterar els teus nervis et sentiràs bé. Altrament espera una jornada de malestar i tensió.

Aquari Logo

AQUARI

(20 de Gener - 19 de Febrer)

L'horòscop d'avui en l'amo Aquari, augura moments millors, sempre que hàgiu superat les dificultats a què us vau enfrontar en dies passats.

Pel laboral, els aiguaders saben molt bé amb qui han d'aliar-se per obtenir els resultats que esperen en la seva carrera, són grans estrategues, encara que altres dirien trepes.

En la teva salut, podries sentir-te una mica baix de moral, encara que en realitat no tens cap motiu greu pel qual alarmar o sentir-te malament, sents que tens centenars de petits motius que t'impedeixen ser feliç.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Bon moment per fer un viatge en parella a un ambient romàntic on pugueu donar curs a la passió, com una suite amb jacuzzi a l'habitació. El solter no voldrà lligams ni buscarà cap relació seriosa.

En el teu treball, si proposes que la teva empresa inverteixi en un producte nou seràs capaç de traslladar el teu punt de vista amb eficàcia. Les finances conjuntives amb la teva parella serà un tema que voldràs revisar.

La teva salut física estarà de 10 i, a més, tindràs molta fluïdesa mental per expressar pensaments amb molta claredat i efectivitat.


Comentaris

envia el comentari