L'horòscop diari del 13 de desembre

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 13 de desembre de 2020. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et trobes embriagat pel més pur amor, que incideix en totes les esferes de la teva vida. Així, tornes molt dinàmic l'ambient de la teva llar i trencaràs amb les tensions.

La teva reputació pot ser tacada durant aquest diumenge; hi ha gent envejosa del teu èxit o de la teva bona lluna i intentaran que perdis l'estabilitat.

Tanques la setmana amb una curiosa agilitat, i mentalment seràs dòcil. Aprofita aquestes capacitats si estàs realitzant algun tipus de formació, retindràs amb molta facilitat els nous coneixements. Cuida l'ús de la teva veu, les teves cordes vocals estaran sensibles.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El teu excés d'optimisme es converteix en una arma de doble tall. Tendeixes a idealitzar l'amor i somies amb un romanç propi dels contes de fades.

El tancament de la setmana es presenta meravellós per als nadius que es dediquen a la recerca, als estudis personals i als treballs analítics. La teva concentració i disciplina es disparen.

Els teus horaris han saltat per l'aire com cada cap de setmana. El teu descans és una cosa que no et preocupa tant com deuria, i quan caigui la nit et sentiràs esgotat.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La Lluna ha ingressat a la zona Sagitari que és on es manifesten els teus assumptes de parella i societats i per això sentiràs que l'ambient comença a caldejar-se a mesura que es forma la figura del pròxim eclipsi.

La tensió en l'ambient et porta a ignorar els senyals que arriben des del mòbil i el correu. Però aquesta no és la millor manera de bregar amb els problemes, Bessons.

Els astres indiquen una tendència a les molèsties a les cames.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Està molt bé gaudir del Nadal, però no pensis que perquè sonin nadales i faci olor de torrons els teus problemes amorosos se solucionaran sols. Cal passar una mica pàgina al tema dels festejos i centrar-se en el que realment importa: en el teu cor.

Estaràs temptat a prendre grans riscos amb els teus diners; t'han fet promeses de grans beneficis, encara que per a això hauràs de forçar la sort.

El teu sistema respiratori està delicat, i podries sofrir una congestió nasal. Dona curs a les teves aficions i a la teva faceta més artística i creativa.
 

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Amb la teva parella, el contacte físic i sexual serà molt important com una demostració d'amor i afecte. El solter podria veure's immers en un perillós i complicat triangle amorós.

En la teva carrera professional encara no veus el cim de la muntanya i hi ha dies que et desil·lusiones (sobretot si estàs desocupat). Recorda que, cada obstacle en el camí t'està preparant per al futur. Ja no queda tant Leo!

Has notat que últimament la teva postura corporal és com si estiguessis encongit? Les teves vertebres t'estan demanant un massatge urgent.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Es produirà algun petit frec dins de la teva llar; andes una miqueta irascible i els defectes de la teva parella que habitualment no t'importen ara t'irriten sense raó. Hauràs d'analitzar què ha canviat dins del teu cor.

En el treball regna la comunicació i les bones actituds; es preveu la resolució d'alguna mena de conflicte que ve des de lluny. A la fi es trobarà un punt intermedi que satisfaci a totes les opinions i interessos que hi havia sobre aquest tema.

Hi ha un aliment que no t'està asseient bé i que fa que les teves digestions siguin més pesades.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva relació amorosa sembla que serà bastant complicada avui, diversos temes necessitaran la teva atenció. Això és una cosa que no t'agrada fer i que, de fet, portes temps esquivant.

En el terreny professional és el moment en què la teva perseverança i treball dur donin els seus fruits. La teva honestedat i professionalitat seran premiades, o almenys reconegudes.

En la salut, mantenir una actitud positiva ajudarà el teu cos i ànima a suportar molt millor l'estrès. També pot ser que tinguis problemes amb els genolls, per la qual cosa hauràs de vigilar aquesta zona amb atenció.
 

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Encara Venus transita el teu signe beneficiant amb la seva energia sensual i dinàmica en temes d'amor als quals pertanyen a l'últim deganat d'Escorpí.

És un dia especial per a asseure's en l'escriptori enfront de l'ordinador o la llibreta de notes i posar en paraules i números clars els teus somnis i ambicions a mitjà termini.

Tant si estàs iniciant un tractament mèdic o un canvi en les teves rutines diàries, confia en el flux energètic que dóna suport a les teves accions.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop et recomana fer una cosa aventurera amb la persona que mestresses, no ha de ser una cosa extravagant, només una cosa diferent que us tregui de la rutina.

En el professional, potser t'arriben notícies contradictòries, d'una banda, tot sembla anar bé, i per un altre, hi ha una sensació d'inestabilitat i perill en l'ambient.

En la teva salut, ha arribat el moment de realitzar un exercici físic intens. Aixecar pesos és una opció viable per a aquells que estiguin bé de salut. Si has tingut dubtes sobre començar qualsevol entrenament, has de començar ara.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La tristesa no hauria de tenir espai aquest diumenge, per contra sempre és una alegria poder avançar en el creixement d'un mateix. Un amic pot ser de gran suport. Conversa i permet que el teu cor s'obri.

Els diumenges són dies en què no hauries de tenir massa responsabilitats. Saps que tens molts temes pendents en la teva agenda i per això és probable que sentis l'aclaparament ocupar la teva ment.

Cada dia podries millorar el teu aspecte físic i la teva salut si tinguessis el temps i la constància que requereix cuidar-te. El teu pots fer-ho.

 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció d'avui en l'amor Aquari, revela que les activitats planetàries han portat un moment tumultuós en les relacions.

A nivell professional, Mercuri es mudarà a la desena casa de la carrera i els projectes. Altres planetes també són aquí i això portarà molt estrès en el treball. Quan diversos planetes activen una sola casa, es crea confusió.

Quant a la salut, també hi ha una clara tendència a buscar o perseguir el desenvolupament espiritual, entenent com a tal, un estat de consciència més enllà de la ment i la matèria.

 

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Hi ha un aspecte harmònic entre el planeta de l'amor (Venus) i el de la profunditat (Plutó), la qual cosa propícia un dia molt tòrrid quant a les relacions de parella o esporàdiques.

Arribarà a les teves mans uns diners provinents directament d'una figura materna. El desordre del despatx de la teva casa o la safata on guardes tots els papers necessita una purga. Asseu-te durant una estona a ordenar aquest caos.

Descobriràs algunes faves vermelloses en el teu coll i braços El clima astral propícia la susceptibilitat de la pell i l'ambient ple d'al·lergògens en l'aire provocaran aquests símptomes.


Comentaris

envia el comentari