L'horòscop diari del 13 de febrer

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 13 de febrer de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Has deixat de mentir-te a tu mateix, has assumit com ets realment sense que et faci vergonya o pudor mostrar els teus sentiments en públic. Estàs en un bell moment per a donar tot el teu amor a la persona indicada.

Et trobes molt centrat en l'àrea professional. Tens molt clar en quines labors has d'emprar-te a fons, i quins són tasques fútils i superficials. No et surtis del camí cap a l'èxit, i dissimula els teus punts febles amb molt bon humor.

En mesura del possible aposta per activitats de relaxació, expulsa de tu qualsevol indici d'estrès.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Dediques els teus esforços i il·lusions a tenir un dia que se surti de l'habitual, en la qual la monotonia estigui lluny de la teva vida i de la teva relació. Li tiraràs picant a qualsevol situació.

Tindràs un pols molt ferm per a treure de la teva vida a les persones que només intenten guanyar diners per la via ràpida, a través de negocis bruts al marge de l'ètic, el moral o el legal.

Alguns començaran a pensar en quins hàbits de salut començaran dilluns vinent, però ningú t'impedeix que aquesta dieta o aquella rutina d'exercicis arrenqui avui mateix.
 

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els nadius de Bessons viuran l'energia de la passió i l'enamorament idealitzant a la seva parella la qual cosa pot generar una pèrdua de l'estabilitat en les emocions. Les decepcions són comunes amb aquests emplaçaments.

Avui el teu regent es troba amb Júpiter tots dos en un signe d'Aire i encara que Mercuri estigui encara en moviment retrògrad va donant espai a èxits i formidables oportunitats.

Pot ser que estiguis sofrint problemes dermatològics. Dermatitis, acne i altres mals s'intensifiquen amb la utilització d'uns certs productes.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Després d'uns dies en què el teu humor apareixia i desapareixia segons les circumstàncies, Càncer arriba al dissabte disposat a donar el millor de si, i compensar els mals gestos que hagi pogut tenir amb la seva parella o amb la seva família.

Alguns nadius consideraran canviar el rumb de la seva professió; potser el teu treball actual, o els estudis que has cursat, no es corresponen amb les teves inquietuds més pures i salvatges.

No et tremolarà el pols per a tancar portes de la teva vida que no fan bé a la teva salut, incloses les amistats que et porten a l'excés.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En l'àmbit amorós Mercuri retrògrad bloquejarà la teva capacitat de comunicació afectiva i et farà vergonya parlar sobre sentiments. Alguns lleonins despistats correran a última hora pel regal de Sant Valentí del seu ser estimat.

Tens un currículum ple d'assoliments i ardu treball, de superació i èxits destacables. Encara i així, això no et dóna dret a mirar a ningú per sobre de l'espatlla. Controla el teu ego, Leo.

Sigui que estiguis al sol o en la neu la teva pell necessitarà extra de protecció. Recorda utilitzar crema solar per a no cremar-te i acabar vermell com una gamba.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et sents molt orgullós de tot el que tens en la teva vida; les reflexions i exercicis per a treballar l'amor propi donen els seus fruits. Gràcies a aquesta actitud, Verge, els problemes propis i aliens et semblaran assumptes menors.

Algunes novetats professionals han ennuvolat el teu pensament en els últims dies, però ara comences a veure el got mig ple. Els canvis només portaran millora a la teva vida, encara que els efectes no es vegin en un període immediat.

La teva força de voluntat sí que és fèrria, sabràs dir que no a uns certs excessos que no et fan gens de bé.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els moments apassionats, intensos, diferents i dolços no et faltaran en aquests instants. Això sí, sempre que sàpigues canalitzar adequadament totes les energies que es generen a la teva al voltant Balança.

En el professional, és hora que et paris a analitzar què és el que et serveix i què és el que no referent al teu treball, les teves obligacions quotidianes i la teva economia.

En la salut, et convé gestionar adequadament les teves energies sexuals per a no caure en sentiments que et tinguin una miqueta turmentat. Gaudeix de la teva sexualitat, però sense obsessionar-te.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Escorpí, els astres porten a la teva vida l'emoció més senzilla per al teu cor i la dolçor de l'amor pur. Si estàs solter corres el risc de deixar-te portar per les teves idealitzacions.

Si inicies nous projectes o decideixes canviar d'ocupació tindràs èxits que et faran sentir molt feliç i ple. Existeix el perill de ser envaït per alguns éssers fal·laços i de comportament poc feliç.

La salut serà bona sempre que puguis mantenir el teu mal humor i irascibilitat sota control.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui intentaràs posar més amor en la teva vida i gaudir d'unes relacions sentimentals més felices. De fet, entre els assumptes del cor i els laborals estaran els teus interessos repartits al llarg del dia.

En el terreny professional, avui rebràs unes oportunitats estupendes perquè millors en aquest àmbit.

En la salut, et serà més suportable afrontar les obligacions del dia a dia i les feines de casa, perquè l'ambient que t'envolta és més harmoniós. Podries intentar cuidar-te una miqueta més i introduir en la teva vida hàbits que siguin més saludables.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No deixis de compartir amb l'ànima i amb el cor a la mà les teves inquietuds, encara que els teus temors resultin forassenyats trobaràs la comprensió que desitges. Llançar-se a realitzar allò que anheles pot ser font de sentiments d'enveja entre els teus afins.

Per a criticar tots són molt eficients, però la veritable capacitat es veu a superar l'adversitat de cada dia.

Si sospites que alguna cosa camina malament amb el teu cos físic, confia en el teu instint i busca ajuda mèdica.
 

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop d'avui et convida a seguir pendent de les teves relacions de parella. Intenta fugir de tot el que soni a conflicte, discussió o mal entès.

En el professional, moltes coses que estaven adormides es despertaran i t'obligaran al fet que prenguis decisions ràpides i intel·ligents. Hauràs d'adaptar-te a les circumstàncies segons vagin tenint lloc.

En la salut avui, sembla que la il·lusió serà la teva més fidel companya, una il·lusió que guardes al costat d'aquest nen interior que tots portem dins. També posaràs alegria i creativitat en cada cosa que facis.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Podria sorgir una ruptura amorosa a causa de la diferència de despertar espiritual o evolució personal d'algun dels membres de la parella. Si el teu matrimoni ja està més que consolidat, parlareu per a acostar els vostres cors.

Últimament estàs perdent molt el temps. Ja sigui en el teu treball, en els estudis o l'hora de lliurar un projecte et distreus fins amb el vol d'una mosca. Hauries d'organitzar-te millor i deixar en un altre habitacle les possibles distraccions.

Si sofreixes alguna afecció als peus pot empitjorar. Un massatge amb olis essencials millorarà la seva circulació, a més d'hidratar-los.


Comentaris

envia el comentari