L'horòscop diari del 13 de gener

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimecres 13 de gener de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Gener està a punt d'arribar a la seva meitat; estàs aprofitant cadascun dels seus dies per a fer feliç a la teva parella sense oblidar-te de la teva pròpia essència ni renunciant als teus principis més bàsics. Aprecies molt la pau, i fins i tot el silenci.

Una mica de més sentit de l'humor serà beneficiós per als teus negocis; et prens tot massa seriosament.

La mandra s'instal·la en la teva vida i seràs un autèntic mestre a l'hora de donar excuses. Inventaràs qualsevol raonament per a no fer esport o saltar-te la dieta.
 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Li dónes moltes voltes a la teva vida sentimental, creus que li falta moviment, però no saps quina tecla prémer perquè el dinamisme entri per la porta.

T'és igual el que la gent pugui pensar sobre tu; fas en el teu treball el que estimes oportú sense intentar agradar a ningú. Et limites a complir ordres i evites destacar.

Continua apostant per un estil de vida saludable en el qual la sensatesa sigui la teva carta de presentació. La teva força de voluntat destaca; posa't en mans de professionals si vols dir adeu a hàbits nocius.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El teu cor deixarà de seguir cuirassat darrere de les teves idees. Avui la vida marca el començament d'un nou camí en el qual has de sanar el teu cor i compartir el que portes en tu amb la teva parella sense pors. Avui podràs sentir l'amor vibrar en el teu interior.

Els nadius del teu signe avui estan de sort en assumptes financers. La Lluna Nova en la teva zona relativa als béns compartits pot ajudar-te a establir nous contractes amb socis o parella. Et veuràs  feliç. La teva salut és perfecta.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu cor t'insta a prendre't la vida una mica més de broma. Et fa falta cometre alguna bogeria que trenqui amb la rutina i la monotonia; la vida t'ha ensenyat a no deixar per a demà allò que podries dur a terme avui.

Et sents una mica incòmode en el teu treball; sents que tens més responsabilitats que la resta de companys. Per a la teva fortuna, la teva família i amics et donaran el suport que necessites.

Apaga de tant en tant el telèfon mòbil i deixa el teu cap buit de preocupacions.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Amb la teva parella en la intimitat hi haurà moments gloriosos però a nivell conversacional no us entendreu. El solter podrà adonar-se que un vincle pròxim li ha impedit crear una relació estable.

La Lluna nova en Capricorn, acompanyada del Sol i Venus et beneficien per a poder, per fi, començar a tenir una rutina i ocupació amb el qual et sentis còmode i guanyis diners. Comença a lluitar per aquesta professió i estil de vida que sempre has somiat.

És el millor dia de l'any per a començar a crear un nou hàbit en l'àmbit de la salut.
 

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Recuperes il·lusions amoroses d'antany i les combines amb les últimes novetats que han arribat a la teva vida; la mescla resulta un còctel màgic, en el qual les petites alegries s'encadenen sense parar, i transmets les teves bones vibracions a la teva parella.

Posaràs tota la carn a la graella; en l'àmbit professional deixaràs a molts amb la boca oberta en demostrar tot del que ets capaç.

Tens tanta força dins de tu que has de donar-li sortida amb activitats esportives d'intensitat; en cas contrari aquesta energia et donarà problemes de nerviosisme.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La teva predicció d'avui en l'amor Balança, revela que la teva tendència a voler tenir raó no estarà renyida amb el teu caràcter amable. De fet, seràs capaç de portar totes dues característiques en perfecte equilibri.

En el professional, la teva enorme creativitat, afavorirà el teu enginy per a crear i planificar nous projectes. T'arribaran un parell de bones ofertes de treball.

En la salut, tindràs molta energia i forces per a afrontar el dia amb molt d'ànim per a tot. No obstant això, recorda que en moments d'estrès i de fatiga, un massatge als peus i et quedaràs nou.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si estàs buscant l'amor et veuràs enfront de la necessitat de lluitar pel que desitges. Fer front al teu desig serà molt favorable. Podries compartir un menjar casolà en un clima casolà per a distendre't i aconseguir pronunciar aquestes paraules màgiques que t'acostaran als teus desitjos.

En l'àmbit laboral algú podria estar traient partit de la teva posició professional. Aquesta és una mala jugada per part d'aquelles persones amb les quals col·labores de manera franca i genuïna.

Cuidar la teva salut vascular és important.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si estàs en parella, aprecies la teva independència i la necessitat d'espai vital. Per la qual cosa és probable que visquis la relació amb la lleugeresa i el respecte per les necessitats de cadascun.

En el professional, Mart, estacionat en el teu signe, en conjunció amb Júpiter, et concedeix òptimes oportunitats de creixement en el terreny on desenvolupes les teves activitats laborals.

En la salut, el risc que podrien córrer els arquers, sempre tan propensos a cometre excessos, consistirà precisament a esforçar massa el seu físic amb la possibilitat de generar diferents trastorns.
 

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Reconèixer els sentiments que vius en aquesta relació serà fonamental per al teu creixement, procura no decebre el sentir de l'altra part. Viuràs una nit molt especial en aquesta Lluna Nova.

S'observa la influència de Saturn en la teva zona relativa als diners donant una sensació de restricció per a molts nadius. Viuràs la disjuntiva d'haver de guardar la teva dignitat en la teva butxaca i viure els afronts d'un rival que s'aprofitarà d'aquest moment de feblesa.

El teu cos se sent en plena forma. La Lluna nova et convida a parar esment a la salut emocional.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els aiguaders solters, és possible que tornin a unir llaços amb algú del passat, però l'important serà no tornar les promeses i tractar de construir confiança mútua durant aquest nou període.

En el professional, el Sol, Mercuri i Venus a la teva Casa XII t'ajudaran a reflexionar i a tenir paciència. És una posició en la qual et convé més preparar les coses i treballar en silenci sense precipitar-te en els resultats.

És una època de l'any favorable a la renovació, el canvi i l'obertura a un nou començament ple de promeses.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Sense haver de demanar-ho la teva parella estarà al teu costat, al peu del canó, donant-te suport en la teva presa de decisions. La Lluna nova en Capricorn et dóna l'oportunitat de posar en marxa noves maneres de relacionar-te amb les teves amistats i companys de treball.

Si treballes per compte d'altri no és un bon dia per a demanar un augment de sou. Els teus diners creixen, però no et deixis portar per l'eufòria i evitar fer despeses innecessàries.

Alguns peixos podrien sentir-se desanimats i això es reflectirà en el teu sistema nerviós a manera de fatiga o insomni.


Comentaris

envia el comentari