L'horòscop diari del 13 de maig de 2020

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva incapacitat d'expressar els teus sentiments serà el teu principal problema en aquest dimecres de maig. Et bloquejaràs, et farà vergonya dir-li a la persona que estimes les teves veritables intencions, que vols anar un pas més enllà en el vostre.

Saps bé quin és el teu currículum, quin és el lloc en el qual et trobes i tot el molt que et queda encara per batallar en el territori laboral. Fins aquí, tot d'acord.

Un excés de confiança no serà beneficiós per a Àries; el sol pot ser abrasiu per a la teva pell, per la qual cosa procura portar protecció per a no lamentar-te després.

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva vida de casat estarà bastant protegida, però estaràs de mal humor. El teu cap està ple de problemes laborals, d'inseguretats personals, de pors. En certa manera estàs sabotejant la teva pròpia felicitat. No dinamitis la teva estabilitat, aprèn a assaborir-la.

Pots respirar tranquil, el teu sector professional estarà subjecte a influències celestials molt poderoses. I què vol dir això? Que al teu abast hi ha èxits significatius, sempre que deixis la por fora.

Venus t'ajudarà al fet que cuidis la teva línia. Si et trobes amb alguns quilos de més, aquest és el moment de seguir una dieta petita. Sense martiritzar-te, modifica el teu menú diari donant un major protagonisme als productes baixos en greix, i feix una mica d'exercici.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Hi ha molta activitat en els signes d'aire i això es tradueix en escenes interessants en les quals els nadius de Bessons poden jugar amb alegria noves maneres d'estimar i de comunicar-se.

Els nadius del primer deganat podran avançar en les seves negociacions i converses comercials, potser és el moment de tancar un tracte favorable. En canvi aquells nadius del tercer deganat veuran anar i venir els seus assumptes amb una mica d'impaciència. Reformulacions i canvis en els teus plans són normals amb els emplaçaments vigents.

Els nadius del signe de Bessons acostumen a sentir-se cada dia que passa més joves i frescos. La teva naturalesa mercurial t'ajudarà a mantenir-te actiu i amb l'energia enlaire. Si ets d'aquells que estan cursant alguna molèstia física és possible que millors gràcies als emplaçaments astrals.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Seràs un dels signes més generosos de tot l'Horòscop. Tens ganes de donar-li amor als altres, i et preocuparàs per com li va als teus i en què pots ajudar-los. A vegades, desatendràs les teves obligacions amb la condició que al proïsme no li falti de res.

Et fa falta trobar un treball? Encara que la teva situació sigui complicada deixa que el criteri aflori. No t'agarris a un clau cremant, sobretot si el que t'ofereixen se surt de la legalitat, o dels teus actuals límits morals.

El teu benestar estarà garantit, les forces no et fallaran, i podràs fer tasques més dures de les que havies imaginat.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Per part teva Lleó, és més fàcil que mai que durant aquests dos mesos trenquis la teva relació amorosa pel teu desig d'experimentar en l'àmbit sexual amb altres persones lliurement. Potser podries proposar-li a la teva parella mantenir una relació oberta.

El planeta vermell també propicia que existeixin rivalitats en la teva llar pels diners del teu cònjuge. Podries voler aconseguir el control de tots els diners del qual disposeu i manejar-lo al teu antull. A més de ficar-te en assumptes financers de la teva família política per temes d'herències o diners prestats.

Les substàncies que alteren la ment i begudes alcohòliques sempre representen un perill per al cos i la ment. Però, amb Mart en la teva zona de la mort en la carta natal has d'evitar-les, costi el que costi, ja que existeix un risc molt gran i real.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Notes una gran millora en el costat del cor, perquè Venus començarà a protegir-te amb tot el seu influx. Així, et trobaràs amb un dimecres esplèndid si tens una parella al teu costat. Les emocions sorgiran amb qualsevol excusa, i seràs molt agraït amb els seus gestos d'amor i d'afecte.

En el teu treball trobaràs obstacles que són difícils de superar, notaràs particularment expressions d'hostilitat de persones que no et veuen com un company sinó com un rival. Descobriràs, no sense sorpresa, que has despertat gelosia molt tenaç.

Gràcies a la influència energitzant dels astres tindràs un gran to: et sentiràs particularment bé amb tu mateix i ple d'energia. A alguns, no obstant això, podran fer-li por els nous tractaments mèdics, així com la presència d'agulles.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança estaràs en total sintonia amb els teus éssers estimats amb els qui estàs buscant complir els teus somnis. Et sentiràs més romàntic que mai, per la qual cosa faràs bé de rendir-te a l'amor de la seva vida.

D'altra banda, si tens en plans començar un negoci, és el moment d'iniciar-lo, ja que la presència de Venus en el teu signe t'augura prosperitat. Això sí, pren totes les mesures oportunes per a comptar amb un bon suport econòmic.

Per a la teva salut, els Astres avui t'indiquen la presència de Saturn fins al dia 16 provocant alguns inconvenients. Vés amb compte amb problemes del sistema respiratori, cuida els teus pulmons i davant qualsevol símptoma demana consell mèdic.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els nadius del signe d'Escorpí tenen per davant una jornada meravellosa en el que refereix a la vida afectiva. Pot ser que creguis que l'amor està compost d'aquestes escenes que veus en les pel·lícules però descobriràs que l'amor en la teva vida és més senzill i que pots alimentar el teu cor de moments domèstics simples viscuts en harmonia amb la neciesa de cada dia.

Si navegues per la xarxa, hi ha tants serveis que semblen interessants o que prometen solucions màgiques per als teus problemes. Hauries d’aturar-te a pensar en la sinceritat d'aquests anuncis abans de ficar en el carro virtual aquests productes.

No deixis de parar esment a una molèstia que ve cridant la teva atenció des de fa uns dies. És possible que es tracti d'alguna cosa sense importància però si t'inquieta, el millor és que t'ocupis de conèixer la seva importància amb un metge especialista.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'amor avui Sagitari serà benvolent amb tu. Si has estat fent front a sentiments contradictoris o dubtes sobre les teves relacions amoroses, tot sembla aconseguir una visió més positiva.

En el terreny professional i les finances, prendràs tot allò que tens a mà envers això crear noves oportunitats més avantatjoses. De les teves idees dependrà en gran part l'èxit en aquest aspecte de la teva vida.

Quant a la teva salut, la predicció d'avui augura un dia on potser podries tenir algun problema d'ossos. Pot ser que es tracti d'un trencament a conseqüència d'una pràctica esportiva, o pot ser que sigui artritis si pateixes d'ella.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

El planeta de l'amor Venus es troba en moviment retrògrad i per això podries trobar-te responent a assumptes del passat que consideraves més que aclarits amb la teva parella i que no obstant això tornen a portar-te aquest sabor amarg a la boca i aquest sentir dolorós al cor.

Serà una jornada complexa, hi ha moltes converses que ocupen el temps i les persones amb les quals sols compartir les teves tasques no estaran disponibles per això podries sofrir certs conflictes i entrar en pànic.

Et sentiràs molt bé i en forma. Els astres t'il·luminen amb els seus raigs de vitalitat i per això tot el teu cos sent el benestar d'estar viu malgrat totes les dificultats.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció per a l'amor avui Aquari et revela noves aspiracions personals en aquest aspecte de la teva vida. Si fins ara t'havies conformat a viure de certa manera, el teu objectiu serà millorar les teves relacions.

Respecte a la teva vida professional i financera, les coses es van encaminant cap a un terreny més fèrtil. Segurament hauràs de donar molt més de tu mateix per a aconseguir el que vols, però valdrà la pena.

Per a la salut dels Aquari, l'horòscop revela l'arribada de bones notícies relacionades amb algun familiar. És probable que, si hi havia un familiar que estava malalt, o passant per dificultats de salut, estigui en procés de recuperació.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Mart entra en el teu signe Peixos, a la teva casa de personalitat. Això farà que les teves accions i impulsivitats es regeixin per les teves emocions. És a dir, tal com et sentis, així actuaràs. Si alguna cosa t'enfada, podries actuar de manera agressiva, si alguna cosa et motiva, actuaràs i lluitaràs per a aconseguir l'èxit en aquest projecte.

Tindran especial èxit els nadius d'aquest signe que siguin artistes (actors, poetes, músics, etc.). Sobretot és un període per a donar-li aquesta última empenta al llibre que sempre has volgut escriure, gravar el teu propi disc o mostrar-li al món el teu talent creatiu.

Com diem, has de controlar les emocions però no reprimir-les. Si no, aquestes esclataran en forma de depressions, inestabilitat, confusió, ira, etc. Per a canalitzar-les, necessitaràs realitzar una intensa activitat física cada dia i donar curs a la teva creativitat.


Comentaris

envia el comentari