L'horòscop diari del 13 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 13 de maig de 2021

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquest dijous és propici per als projectes d'unió amorosa. Si desitges formalitzar aquestes trobades romàntiques als quals encara no s'havia posat nom, avanci. Parla de festejos, de matrimoni, del que et vingui de gust!

Tens una disciplina molt intensa en el treball; en uns certs moments et creuràs l'amo del mas, i cridaràs l'atenció a aquell que faci mal les coses.

La teva força de voluntat està en bona forma, i esquivaràs aquestes inseguretats que et fan petit davant les amenaces externes i quotidianes. Reactiva les teves ganes de menjar-te el món (però amb molt de cap i sensatesa).

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En el món dels sentiments a vegades el veritable triomf és fer el que a un mateix li ve de gust, i no viure un matrimoni segons unes regles establertes per persones que no t'han demanat la teva opinió.

Et ve de gust establir un nou objectiu en el qual encaminar els teus passos en el treball, però tens dubtes. Estàs molt còmode en la situació que tens ara, encara que no et faci feliç per complet.

La teva salut estarà condicionada per circumstàncies externes, en les quals poc o res puguis fer. El teu somni serà menys profund del que el teu cos requereix.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si estàs en solitud recordar vells amors podria ser la manera d'aconseguir una comprensió superior sobre la teva tendència a veure les relacions amb un esperit lleuger.

La Lluna s'uneix al teu regent, Mercuri, en el teu signe i és per això que tot sembla adquirir una especial coherència. És un bon moment per a resoldre un assumpte important Et prendrà part del dia portar converses sobre la millor manera de prendre una nova responsabilitat en la teva vida laboral.

Si no pares esment als símptomes que es presenten avui pot ser que esgotis la teva vitalitat.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'Horòscop Màgic t'inclina a fer retrets, més dels que tindries dret. No donis massa cops al cor de la teva parella, i si necessites descomprimir les teves emocions, fes-ho dins del teu jardí interior.

En el treball ets tan atrevit com emprenedor. Aquest dijous et dirigeixes cap a la cerca de nous reptes i desafiaments, no et ve de gust que tot el que et succeeixi estigui ja marcat per un itinerari rígid.

T'agradarà gaudir de passejos a l'aire lliure, en contacte directe amb la naturalesa (si bé hauràs de duplicar la teva cura si sofreixes al·lèrgia al contacte amb animals).

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tindràs pul·lulant a la teva al voltant persones que voldran sembrar dubtes al teu cap respecte a la teva relació. Els astres potencien la teva empatia i sabràs comprendre com se sent el teu interlocutor fàcilment.

Sorprendràs molts competidors que creien que eres un professional feble gràcies a l'impuls que et dóna Mart. Et sentiràs de perles callant boques i veient com ara t'has convertit en un nou rival. Leo, recorda que es pot guanyar una discussió amb diplomàcia i elegància.

Estàs encongit, la teva musculatura sembla una mica atrofiada així que has de posar més èmfasi en exercicis d'elasticitat i flexibilitat.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Das un impuls saludable a les teves relacions d'amor. Des del començament del dia pots sol·licitar una atenció extra per part de la teva parella, que no tindrà problema a escoltar les teves necessitats.

La teva visió del treball probablement ha estat bastant confusa en els últims temps, en els quals tant s'escolta la paraula crisi. Quan les coses van bé tens dubtes, i no saps si el que aprecies és un miratge o la més objectiva realitat.

Seràs temptat per vicis i activitats que juguen en contra de la teva salut (pot ser que algunes d'aquestes situacions fins i tot hagi marcat el teu passat).

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els Balança que estiguin en una relació sentimental gaudiran de l'atenció de les seves parelles, els qui sentiran la necessitat de cuidar-los i fer-los felices en tot moment.

En el treball, el dia d'avui portarà idees interessants, que s'utilitzaran profusament. Probablement estàs pensant en un projecte interessant que t'agradaria posar en pràctica durant uns mesos.

Quant a la teva salut, has de reduir el consum d'alcohol, ja que la pròxima lluna plena en Lliura podria causar-te problemes de salut renal. D'altra banda, a nivell anímic et trobaràs bé.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Existeix avui un excés d'energia en la zona relativa a la vida íntima que pots prendre al teu favor per a comprendre les teves motivacions dins de la vida de parella o entorn de la teva vida sexual. No valdrà que et deixis portar per fantasies ni molt menys per idees màgiques.

Els diners no creix en els arbres i te'l farà saber algú amb qui comparteixes un interès econòmic.

Si sents que estàs sofrint alguns problemes de salut és probable que necessitis començar a ser més acurat i responsable.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si estàs en parella, procura no tenir sempre l'última paraula Sagitari, i deixa que l'altra persona expressi també els seus punts de vista i opinions, potser podries enriquir-te escoltant-les.

Els Sagitari estan fortament orientats cap als seus objectius i sembla que res pot detenir-los. Aprofita per tant aquest ímpetu per a anar per les teves metes sense excuses.

En la salut, tindràs una gran esperança de vida sota la protecció de Júpiter. És probable que esperis la màxima atenció i cura dels quals t'envolten, però és possible que et sentis decebut.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui Júpiter ingressa en el signe de Peixos i porta per als nadius del signe de Capricorn alguns regals en l'àmbit de les relacions familiars. Podries tenir una bella trobada amb cosins o germans en el qual es puguin ajudar els uns als altres enfortint els llaços fraternals.

El bon tracte i la companyonia seran les estrelles de la jornada. Gràcies a aquests sentiments tan agradables suportaràs la pressió de caps o clients sense grans problemes.

La salut és un tema que no portarà grans preocupacions aquest dijous als nadius de Capricorn.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'amor i l’eros estaran en primer pla, ja sigui que portis molt temps en parella o hagis conegut a algú recentment, t'aclapararan emocions que no has sentit en molt de temps.

És moment de replantejar-se la vida laboral i estar preparat per a adaptar-se a tot tipus de canvis. La flexibilitat és fonamental en aquests moments.

En la salut rebràs inspiracions i pensaments il·luminats útils per a alliberar i realitzar tot el que tens al cap, amb alegria, entusiasme, lleugeresa, i amor. No s'exclou que puguis decidir iniciar un camí espiritual o de meditació.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si estàs en parella i creus que t'has enamorat també d'una altra persona potser és que ets poliamorós. Parla-ho amb el teu cònjuge potser també li passa el mateix i podeu obrir la vostra relació i ser més felices.

Actuaràs a manera d'animador en el teu grup de companys en el treball. No sols a través de paraules i frases motivacions sinó a través de l'exemple.

No per dormir més hores et sentiràs més descansat, Peixos. La clau d'un bon descans nocturn està en altres factors com tenir una rutina de somni i un bon matalàs.


Comentaris

envia el comentari