L'horòscop diari del 13 de març de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Les teves queixes cap a la teva parella últimament freguen l'ofensa: igual no ets conscient, però estàs utilitzant males paraules i gestos molt desagradables. Potser és perquè quan alguna cosa t'enfada t'ho calles, i ho dius més tard, quan la bola ha crescut dins de tu.

Vigila i molt amb les compres digitals en aquest dia. Pots pecar d'incaut i deixar-te portar per la compra d'últimes unitats o ofertes que no són en absolut necessàries.

La salut estarà en l'epicentre de les teves preocupacions, però és possible que no sigui per la teva, sinó per la d'un familiar.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Seràs una persona una mica insatisfeta, creus que no ets feliç en l'amor amb tot el que tens. Que la teva parella no sap com aconseguir fer-te feliç, que el menú actual et sap més aviat a poc.

Has de tenir mesura amb l'exposició que tens dins de la teva empresa. Protagonitzar un parell de capítols de protagonisme pot ser interessant per aconseguir nous contactes, però si creues uns límits, tot pot girar-se en contra teva.

Sigues acurat a l'hora de ficar-te en la cuina. És el lloc de la casa en el qual més accidents es produeixen.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

No és el teu estil buscar complicacions, t'agrada el joc net en les relacions i acostumes a fugir de converses profundes i complexes. La teva elecció resultarà molt adient perquè la faràs des del teu cor.

Necessites buidar-te i prendre l'aire per tornar a prendre el gust de la teva activitat. Pensa que l'agraïment és fonamental per fer créixer la sensació de satisfacció.

Si sents alguna molèstia, no la silenciïs amb analgèsics. Cerca un metge que et diagnostiqui i et digui que has de fer.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Venus és la teva amiga en aquest dia i tens poc a témer en l'amor. A cada minut tindràs la sensació d'estar en un conte de fades, perquè creies impossible tenir tot el que tens. Sabràs ser agraït a la vida i a la teva parella amb el millor dels teus somriures.

Barrejar els negocis i les amistats (o la família) no sempre dóna bon resultat, com bé comprovaràs.

Les discussions per diners t'esgotaran molt, deixaran la teva vitalitat a nivell del terra, porta amb tu aquest objecte que és com un talismà i et servirà com a protecció.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Les teves rutines marcades i treball dur poden portar al fet que la teva parella decideixi acabar la vostra relació. Potser no és una separació definitiva, però el teu cor es farà miques.

T'adonaràs que una inversió econòmica que no vas fer a principis de febrer t'hagués reportat molts beneficis. Tampoc et quadraran els comptes de la teva llar. No has gastat tan últimament però estàs segur que manquen diners.

En dies negres necessites generar endorfines per a sentir-te bé, fes-ho a través de l'esport per a eliminar energies negatives. Parlar amb un familiar pròxim t'ajudarà a desconnectar i no pensar massa.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Desitjaves tenir un dia equilibrat i feliç en assumptes amorosos, i l'Horòscop apunta que així serà. Que aquest divendres (pràcticament) tots els nadius del teu signe tenen garantit l'equilibri i la felicitat.

A la feina que tens ara mateix ets feliç, et sents desenvolupat? Si la resposta és negativa, ja pots posar-te a la feina, i trobar una oferta professional que et satisfaci en totes les arestes que deuria.

Un tractament de bellesa t'anirà molt bé per a l'autoestima, pots fer-ho tu mateix a casa amb productes naturals.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança és probable que et sentis una cosa aclaparada pels teus propis pensaments i preocupacions. Aquesta sensació de frustració podria perjudicar la teva relació amb els altres si no ho aconsegueixes conduir.

Respecte a les teves finances, tot apunta al fet que estàs en un moment de grans moviments de diners. En el terreny professional, et continuarà servint el desenvolupament de la creativitat, les noves idees i les propostes noves.

Per a la teva salut, aquests canvis que estàs duent a terme, et beneficiaran per complet. Recorda que mai és tard per a posar-te en forma.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Avui és el dia en què pots buscar en el fons de l'armari el teu vestit de vampir i sortir a buscar la teva presa. Si ets solter, pots disposar de l'influx astral que et porta a mostrar les teves millors cartes pel que fa a seducció.

Hi ha molta feina al davant per a tu, Escorpí. La manera de portar els teus comptes mostra una maduresa que és digna de la teva alegria i orgull.

Respecte de la salut, tot el vinculat amb drenatge limfàtic, acne, dietes baixes en greixos i canvis en les teves rutines són beneïts per l'influx astral.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

Sagitari Logo

SAGITARI

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor avui Sagitari, els Astres porten bons auguris, perquè si hi havia algun problema de comunicació amb la teva persona estimada, podràs resoldre'l de manera fàcil, acabant així amb el distanciament emocional entre tots dos.

Per a la teva economia, la predicció d'avui et recorda la importància de tenir controlat tot el que entra i surt dels teus comptes bancaris. Quant al terreny professional, encara que has millorat bastant en els mesos anteriors, encara pots superar-te a tu mateix.

Quant a la teva salut, al menor símptoma de malaltia física o problema muscular hauries d'acudir a revisió mèdica.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Capricorn Logo

CAPRICORN

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La lluna porta per a tu influències còsmiques positives respecte de la vida sexual i les trobades romàntiques. Els planetes s'han alineat a favor teu i podries, si volguessis, fer un gir als esdeveniments de la teva vida afectiva.

Has d'afrontar aquest divendres moltes activitats que sobrepassaran les teves forces, si no et decideixes a demanar ajuda.

Et sentiràs molt cansat però amb una bona dutxa calenta i un breu descans estaràs molt bé per gaudir d'una excel·lent jornada.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

Aquari Logo

AQUARI

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció d'avui en l'amor Aquari diu que potser pots tenir algun problema a causa del teu egoisme. Encara que la teva parella és aquí per a tu de manera incondicional, hauries de ser capaç de posar-te també en el seu lloc.

En relació a la teva economia, ja saps que ets bo manejant els diners, no obstant això, no et confiïs tant que perdis el control sobre els teus ingressos. En el terreny professional, aquesta nova oportunitat que estàs buscant t'arribarà sens dubte.

Respecte a la teva salut, físicament et sents bastant bé, tens energies i ganes de fer coses, així que aprofita-ho.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si la teva relació és a distància, necessitaràs més que mai l'abraçada de la teva parella. I, que no puguis donar-li-ho podria fer-te replantejar la vostra situació.

A causa de les energies del dia i planetàries, t'aconsellem que revisis bé el canvi dels diners en fer la compra i no et guardis la cartera en un lloc de fàcil accés.

Es poden donar situacions on hagis d'evolucionar de forma forçada per a créixer espiritualment. Buscaràs en el teu interior què és el que realment et faria feliç, si canviar de rumb els teus estudis o carrera o donar-li un nou enfocament als teus coneixements.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari