YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

L'horòscop diari del 13 de març

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 13 de març de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

Àries Logo

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Espera uns dies més per a prendre una decisió sobre les teves circumstàncies amoroses; aquest cap de setmana pot ser un bon punt d'inflexió per a la teva relació de parella, fins i tot si creus que el tens molt clar.

Els influxos celestials fan més visible el teu costat dominant i possessiu; no voldràs cedir ni el teu temps ni els teus diners per a solucionar els problemes que uns altres han creat.

Per a estar en forma no sols cal entrenar en el gimnàs: el teu cervell també necessita una mica d'acció. Apaga la tele de tant en tant i usa el teu temps lliure a llegir un bon llibre.
 

Taure Logo

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva relació de parella pot passar per un període delicat; buscaràs temps per a replantejar moltes coses, i analitzar si algunes normes haurien de canviar-se o eliminar-se per complet.

Procura escoltar més els membres del teu equip de treball, algú podria tenir un problema i tu no estar adonant-te d'això per estar massa ocupat amb les teves coses particulars. Tots remeu en la mateixa direcció.

La teva força física serà una miqueta voluble. Els astres et diuen això perquè optis per tasques lleugeres; no t'embarquis en projectes que requereixin un gran esforç i s'acabin quedant a mig fer.

Bessons Logo

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Bessons, si estàs solter l'amor està lluny. Una relació a distància podria estar fent bategar el teu cor amb més força de la que volguessis. L'enamorament pot donar-se per mitjà de frases romàntiques en les xarxes socials.

Avui pots mantenir-te enfocat en les teves metes sense deixar-te portar mentalment a drames ni problemes de la vida quotidiana És un excel·lent moment per a transaccions comercials, mudances, adquisició de béns a l'estranger entre altres possibilitats d'expansió.

La salut és bona encara que l'energia és bastant emocional.

Cranc Logo

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et sentiràs hipnotitzat per una nova persona. El desig i l'atracció que sentiràs aquest dissabte t'ajudarà a recuperar velles il·lusions, no sabràs descriure allò que passa pel teu pit. Necessitaràs administrar bé el temps que t'hagin assignat per a complir uns objectius molt concrets.

Aquest cap de setmana faràs ús de la teva elegància i fragilitat per a esquivar les dificultats; no t'hauria de prendre massa esforç aconseguir l'èxit, la veritat.

En la teva alimentació, compte amb els menjars que tenen residus molestos, com les espines del peix, o els ossos de la carn que s'astellen amb facilitat.

Lleó Logo

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si tens parella el teu romanç serà electritzant i ple de passió. El solter trobarà l'amor en els passadissos d'on treballa, segurament es tracta d'algú més major i amb una posició de poder.

El sextil entre la Lluna i Neptú t'aporta molta intuïció per a aconseguir diners de fonts externes a tu. Les inversions, finances conjuntives o herències et reportaran beneficis. La Lluna nova en Peixos és perfecta per a començar nous projectes en el treball.

La teva vitalitat serà desbordant i tindràs molta activitat durant el dia el que causarà que en arribar la nit et sentis molt desgastat.

Verge Logo

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et sentiràs inclinat a ser molt dominant amb la persona amb la qual t'estàs veient; t'agrada molt, però li exigiràs que sigui similar a tu, que segueixi el teu exemple en la vida. T'enfadaràs si defensa les seves raons, només vols que actuï conforme als teus desitjos.

Aquest dissabte serà bastant tranquil en assumptes professionals, ja que andes amb els peus en la terra, i no perds el temps construint castells en l'aire.

Elimina durant aquest dissabte el menjar porqueria, encara que sigui cap de setmana no has de caure en mals hàbits alimentosos. Cerca alternatives saludables.

Balança Logo

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters tenen àmplies probabilitats de trobar un nou amor, només han de sortir i deixar-se veure, aquests dies brillaràs com mai i atrauràs persones que no podries imaginar.

En el terreny laboral hi ha noves oportunitats i desafiaments perquè aconsegueixis un excel·lent estatus social. Només has de ser ferm i complir amb les teves responsabilitats.

Quant a la teva salut, es recomana que realitzis exercicis perquè mantinguis els teus músculs sans, ja que podries tenir algun dolor muscular, gens seriós, però que requereix cures. Potser necessites algunes sessions de rehabilitació.

Escorpí Logo

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Es destaquen en aquesta jornada les configuracions astrals que inspiren a l'amor i al romanticisme per a tots els signes del zodíac però especialment per als escorpins. És un dia de feliç i sensual.

Júpiter en Aquari et portarà a realçar la bellesa de la teva llar i considerar l'abundància de recursos decoratius amb els quals comptes per a fer amb molt pocs diners una meravellosa obra d'art.

Si encara no ho tens com una pràctica quotidiana, potser hagi arribat el moment de silenciar la teva ment per mitjà de la meditació.

Sagitari Logo

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

És molt possible que tinguis una relació harmoniosa amb algú del signe de Bessons. Tots dos gaudeixen d'una intensa intimitat que serà plenament satisfactòria, perquè tots dos deixaran de costat tots els prejudicis que poguessin tenir.

En el terreny professional, si vols ampliar les teves activitats i horitzons laborals, hauràs de buscar un soci que col·labori amb el teu projecte.

Quant a la salut, avui Sagitari serà un dia una mica difícil, perquè és probable que sofreixis alguna recaiguda si venies patint una malaltia relacionada amb el sistema múscul-esquelètic. Para esment a qualsevol símptoma.

Capricorn Logo

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Quan es concentra tanta energia astral en la zona Peixos del Zodíac el millor que Capricorn pot fer per a prendre aquesta vibració és parlar dels seus sentiments, transmetre les seves fantasies i sensibilitzar la seva expressió.

En aquest dissabte l'amor i el desig es fondran en una cita inoblidable. les idees són fàcils de plasmar quan organitzes la teva ment amb llapis i paper. Escriu una llista de les teves idees de negocis.

Avui serà important que et cuidis de contaminacions o al·lèrgies. La sensibilitat és extrema i podries passar un mal moment.

Aquari Logo

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters, donaran curs als seus anhels, i és molt probable que trobin just a aquesta persona amb les quals encaixin a la perfecció.

Si encara no tens un treball o tens la intenció de canviar el que tens, aquests moments són ideals per a fer entrevistes beneficioses, per a demostrar tot el que vals, i per a acceptar gratificacions i elogis.

En la salut, t'acostes a un període ple de creativitat, de gran vitalitat i energies físiques que podrien permetre't posar en pràctica diverses idees abans que acabi el dia.

Peixos Logo

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Et centraràs molt en el que pots aportar a petita escala per a fer de la Terra un lloc millor.

Se't donarà de perles el treball en equip però no sabràs comunicar-te de manera eficient. En comptes d'explicar les coses, el millor serà que les facis davant dels altres i els mostris com es fa. No perdis de la teva vista els teus objectius laborals per les causes socials, al cap i a la fi és el teu treball el que paga les teves factures.

Els nadius de Peixos amb malalties cròniques necessitaràs descansar durant aquest dissabte, ja que és possible que empitjorin.


Comentaris

envia el comentari